Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Как да я изтрия
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
Как да я изтрия
От всичките коментари дето прочетох играта си е много яка,обаче вече ми писна тая игра(мойта е Русская рыбалка 1.5.
и не мога да я махна.Някой ако може да ми помогне да пише.Мерси предварително.

- Дилян
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Как да я изтрия
Така:
Най долу в ляво на стартлентата на екрана има правоъглниче на което пише "СТАРТ".Кликаш на него и ти се отваря прозорче на него намираш къде пише "НАСТРОЙКИ" като сложиш стрелката на мишката върху надписа се появява ново прозорче на което намираш "КОНТРОЛЕН ПАНЕЛ",кликни на него,отваря ти се прозорец с икони,търсиш"ДОБАВЯНЕ/ПРЕМАХВАНЕ НА ПРОГРАМИ" кликаш този път два пъти с мишката и ти се отваря вече листа с програмите.Намери името на играта,кликни върху него,ще ти изпише "ПРОМЯНА/ПРЕМАХВАНЕ" натисни "ПРЕМАХВАНЕ" ,"ДА" и си готов
Така написано може и да ти се стори сложно но като го следваш само с няколко кликвания на мишката си готов 
Най долу в ляво на стартлентата на екрана има правоъглниче на което пише "СТАРТ".Кликаш на него и ти се отваря прозорче на него намираш къде пише "НАСТРОЙКИ" като сложиш стрелката на мишката върху надписа се появява ново прозорче на което намираш "КОНТРОЛЕН ПАНЕЛ",кликни на него,отваря ти се прозорец с икони,търсиш"ДОБАВЯНЕ/ПРЕМАХВАНЕ НА ПРОГРАМИ" кликаш този път два пъти с мишката и ти се отваря вече листа с програмите.Намери името на играта,кликни върху него,ще ти изпише "ПРОМЯНА/ПРЕМАХВАНЕ" натисни "ПРЕМАХВАНЕ" ,"ДА" и си готов

http://www.xfish.hu/images/gif/sexy-fishing.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
Да,т'ва с Котролния панел го знам.На уиндоус 7 съм и там не ми излиза,макар,че съм пробвал.
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Натискаш бутон Уиндоус...тоя със знака на уиндоус и R. Пишеш control panel и даваш ентер. В секцията Програми имаш опция инсталиране и деинсталиране. Намираш си играта и я деинсталираш. Ако имаш още проблеми пиши, батко ще помага, може да се изтрие и по друг начин...Pokahontas написа:Да,т'ва с Котролния панел го знам.На уиндоус 7 съм и там не ми излиза,макар,че съм пробвал.
-
- новобранец
Да,ама на моя уиндоус няма Run(т'ва R).
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Какъв Уиндоус ползваш?Pokahontas написа:Да,ама на моя уиндоус няма Run(т'ва R).
-
- новобранец
Аз сам на Уиндоус 7
- preparatos
- вече хвърля и на тежко
Като опция има и програми деинсталатори, с тях може да пробвате.
)
http://www.kaldata.com/modules.php?modi ... =cat&id=99

http://www.kaldata.com/modules.php?modi ... =cat&id=99
- sme6ko83
- вече хвърля и на тежко
Двоен клик върху Компютър и виждаш това:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- новобранец
Sme6ko83 и т'ва сам го пробвал.То е същото дето сам писал по-нагоре.
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ако нямаш рън на Уиндоуса - никакъв уиндоус не е това и директно вземи преинсталирай (избери си читава версия)! Софтуерен инженер съм и ти гарантирам, че ако нямаш run опция на Windows...тоя Уиндоус е за боклука!
Тая игра не се деинсталира справка. Просто намираш папката с играта и я триеш.
Успаех
Успаех
-
- новобранец
Да.Мерси за помощта.
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ако целта е само да не я виждаш на компютъра това е решението. Но при инсталиране тази невзрачна на глед игрица, ти променя регистрите и инсталира допълнителни файлове в уиндоуса. Които без деинсталация си остават на компа.
Поздрави!
Поздрави!
- pachosz
- сериозен играч
Колегата preparatos по-горе писа за програми - деинсталатори. И аз си харесвам една такава, и напълно й се доверявам за момента. Има наистина игри, които се играят без да се инсталират. Ако е такава, няма как деинсталиращата програма да я види. Ако пък е инсталирана, безпроблемно с въпросната програма се изчистват с нея включително всички следи, които примерно играта е оставила, включително и в регистъра. На мен игри не ми се е налагало да деинсталл, защото не съм качвал такива, но с програмите се справя чудесно.
Е тая ми е на мен фаворита: http://www.revouninstaller.com/revo_uni ... nload.html
Справя се чудесно със всичко де що е за деинсталиране.
Е тая ми е на мен фаворита: http://www.revouninstaller.com/revo_uni ... nload.html
Справя се чудесно със всичко де що е за деинсталиране.