С мач на Челопечене

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

С мач на Челопечене

Мнение от Redimido »

Здравейте колеги,

Прегледах темите за Челопечене в търсачката, но като че ли не можах да намеря свястно формулирана тема за това, което търся. Идеята е, да съберем повече информация за гьола, от гледна точка на мач риболова. Знам че има платики, каракуди по тия места...но не знам къде се търсят, от коя страна, на какво се залага. Като цяло мисля, че темата ще е подходяща за 2 раздела - "Риболов на МАЧ" и "Информация за водоемите". Та ако сте любител на мача, как бихте подходили към Челопеченския гьол...вече е само един :)
ceci
новобранец
новобранец

Re: С мач на Челопечене

Мнение от ceci »

На Челопечене почти винаги има вятър и мачовият риболов е особено подходящ. Там обаче класическият начин за мачов риболов малко колеги го практикуват. Ползват се мачови пръчки, ваглери, слайдери, но потопено влакно и връх на пръчката рядко ще видите.
Във водоема има и чисти участъци и участъци с много закачки. Ползвайте няколко ходения за разузнаване- наблюдавайте, питайте и най-вече късайте и ще се ориентирате.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”