Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Да помогнем на един млад колега!!!
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Да помогнем на един млад колега!!!
Здравейте колеги,аз не съм много голям спинингист по скоро съм плувкар,но имам едно съседче на 12 години което водя с мен за риба.Искам да го насоча към риболова,а не да тръгне по кривите пътища на (дрога,алкохол и т.н.)жени може съм му казал.Та един път му дадох спинарката с един бомбър и като зачеса едни кленчета и рече и отсече,че това е неговия риболов и друго неще.Целия проблем в това му начинание е ,че техните нямат никаква възможност да му осигурят необходимите тъкъми ,по скоро едвам свързват двата края.Та по тая причина съм решил да му помогна и аз да направа една додрина
,поръчах му от форума един куантум дето продаваше колега,поръчах му една макаричка от англия,подарих му някоя и друга примамка и т.н..Сигурен съм,че младежа ще оправдае вложението
.Та моето предложение е който желае да се включи в начинанието с някоя и друга примамка,която не ползва или му се повтаря,или кой каквото му е насърце!!!Знам че вие спинингистите сте голямо братство така че очаквам да се отзове този кото може!!!

-
- Модератор
Re: Да помогнем на един млад колега!!!
Постни снимка и адрес ако обичаш. Но е хубаво да знаем и какви примамки има в момента, за да не се дублират.
Значи подарил съм му някои други силикони,няколко бомбърчета,стари блеснички,няколко китайци и тва е.
Димитър Ангелов Козаров ,София,кв.Фондови жилища, бл.203 това е офиса на Еконт до поискване.0896855773
А в другиден ше го водя на обиколка по локвите та ше му цъкна едно кадро с некое рибе!!!
Димитър Ангелов Козаров ,София,кв.Фондови жилища, бл.203 това е офиса на Еконт до поискване.0896855773
А в другиден ше го водя на обиколка по локвите та ше му цъкна едно кадро с некое рибе!!!
адреса е на момчето или на офиса на еконт, не разбирам
Колега мога да му дам малко блесни и воблер4ета пищи ако има нещо
тбК
Благодаря за което!!!Malemi написа:Колега мога да му дам малко блесни и воблер4ета пищи ако има нещо
Скъпи колеги, благодаря за проявената инициатива,но мисля да не ангажирам повече колеги в това начинание на този етап,тъй като освен тези които са писали че ще пратят по нещо днес получих над десет обаждания на хора, който ще помогнат и мисля, че на този етап ще има с какво да започне да лови. Да не го разглезваме още в началото с всичко на готово!!!След като получи обещаното ще видим дали е достатъчно като за начало и тогава ако има нужда ще пиша пак!!!
Последно промяна от mitko1983 на Чет Фев 14, 2013 4:54 pm, променено общо 1 път.
Адреса е на офиса на еконт!!!
Това е офиса на Еконт!!!ourglory написа:адреса е на момчето или на офиса на еконт, не разбирам
- te4osoma
- разбира нещата
Днес пуснах малко дреболий
Утре ще са при него
Утре ще са при него

Всеки има план,..докато не му разбият устата..
М.Тайсън
М.Тайсън
A някой говори ли с момчето?
А ако някой познава някое друго детенце което има нужда от примамки нека пише тук и всички които са имали желание да пратят,но не са успели да зарадват друг млад колега.Включително и аз ще изпратя някои работи!!!mitko1983 написа:Скъпи колеги, благодаря за проявената инициатива,но мисля да не ангажирам повече колеги в това начинание на този етап,тъй като освен тези които са писали че ще пратят по нещо днес получих над десет обаждания на хора, който ще помогнат и мисля, че на този етап ще има с какво да започне да лови. Да не го разглезваме още в началото с всичко на готово!!!След като получи обещаното ще видим дали е достатъчно като за начало и тогава ако има нужда ще пиша пак!!!
Последно промяна от mitko1983 на Чет Фев 14, 2013 5:44 pm, променено общо 1 път.
Момчето тези дни ще се регострира в форума и ще се представи както подобава на всички със снимка с улов!Макар да му е много неудобно от това което правя съм му обяснил, че няма нищо лошо в това,че подех тази кампания така, че се нави да се представи!!!
Здравейте колеги, аз също много съм се запалил по този вид риболов. Засега нямам нито един такъм поради финансови причини, но ушким до една две седмици ще започвам работа и ако това се случи смятам да започвам да се обурудвам още при първа заплата. Ако някои може да помогне с информация и съвети за първа пръчка, макара, такъми и т.н. нека да пише тук или на телефон 0892999958 - Мишо.
-
- Модератор
Я драсни два реда от къде си, къде мислиш да ловиш. Така ще има някаква основа да те посъветват. По принцип такива съвети се дават в тази тема : http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=119&t=20534