Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Качествени чепарета
Модератори: Димо Михалев, dobria1
- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
Re: Качествени чепарета
Днес най накрая си купих от прослувутото УВ ламе та покрай него си зех и някои други неща
и реших да поекспериментирам.По две нишки УВ ламе и малко от другите джаджи , ето и резултата

Аве колеги може да е коментирано но не успях да го намеря из коментарите колко нишки УВ ламе се слага на куката за да има ефект

и реших да поекспериментирам.По две нишки УВ ламе и малко от другите джаджи , ето и резултата

Аве колеги може да е коментирано но не успях да го намеря из коментарите колко нишки УВ ламе се слага на куката за да има ефект

Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

-
- научил се да хвърля
Аз слагам по 1-2 зависи от номера на куката.
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Пешо,аз слагам обикновено 3 нишки от 2 или 3 вида.
Качествени чепарета Borkata

Що толкоз ви се свидиПламен Николов написа:Аз слагам по 1-2 зависи от номера на куката.

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

-
- научил се да хвърля
Не ми се свиди,просто си мисля да не стане претоварено,нали уж трябва да е "загатка"-така съм чел тук някъде по форума.Миналата година един магазинер ми подари малко фосфорно ламе от лично неговото и ми каза, 7 нишки само от него,карагьоза много го харесвал ама аз така и не можах да го случа.Пробвах чепарето като вървеше чернокопа ама нещо не го хареса много, та за това сега слагам по малко от тез модерни ламета, ама винаги слагам.
Няма да се РАЗСЪРДЯ на никой от майсторите ако сподели от кое по колко,цвят и т.н. То много има показано ама винаги има и нещо ново.
Май ставам много нахален ама ми писна,имам чувството,че вързвам едно и също,тя много дълга таз зима ве......
Няма да се РАЗСЪРДЯ на никой от майсторите ако сподели от кое по колко,цвят и т.н. То много има показано ама винаги има и нещо ново.
Май ставам много нахален ама ми писна,имам чувството,че вързвам едно и също,тя много дълга таз зима ве......
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
То и аз съм цинция Митак.dobria1 написа:Що толкоз ви се свиди

Малко жълта коса (загадка) + 4 ламета UV.
Куката е 10-тка на ювела.

Само дето още не съм го пробвал този модел.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- rikitikitavi
- разбира нещата
малко и от мене за да има тема за размисъл

пп всички са пробвани и хващат

пп всички са пробвани и хващат
Е-книгата "Черноморски риболов"
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://knigite.bg/book.php?pid=268" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
Колега ....нали се сещаш че всички ще ти скочат да ти обясняват колко са РОШАВИ чепаретата ти .Браво за смелостати и уважение към труда който си положил.Не се хващай на тези който ще се надпреварва тда ти дават акъли ...ами си действаи и екпериментирай ....така удоволствието от риболова е несравнимо .....а най-голям кеф ми е ...когато някои ми каже .....дай някое чепаре от ТВОЙТЕ ....че тия КУПЕНИТЕ .................са само красиви и сресани .
- rikitikitavi
- разбира нещата
значи на мене точно хич и не ми е притиснено какво ще кажат хората. Това са чипарета които са правени за точно определени ситуации при които на стандартни чипарета няма почти никакви риби. Пуснал съм ги за да се видят варианти използвани. Дажаже най-рошавото помолих да ми го вържат, че при мене се получваше много прибрано и рибата не го искаше.
пп аз си знам, че са ми грозни чипаретата ама хващат в повечето случаи
2пп благодаря ти колега за подкрепата
пп аз си знам, че са ми грозни чипаретата ама хващат в повечето случаи
2пп благодаря ти колега за подкрепата
Е-книгата "Черноморски риболов"
- КИРО
- Обратна връзка:
Споко,няма да му скочим на "Мангустата".sarov написа:Колега ....нали се сещаш че всички ще ти скочат да ти обясняват колко са РОШАВИ чепаретата ти ...................
Пък често и аз с рошави си работя.

Ама и той да си признае какви риби е изкарал с тях,и къде ?

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
моите наблюдения са ,че 90% от купените ама въобще не са красиви и сресаниsarov написа:....че тия КУПЕНИТЕ .................са само красиви и сресани ...

Качествени чепарета Borkata

- КИРО
- Обратна връзка:
Борее,от мен да знайш -BorisK написа:..........моите наблюдения са ,че 90% от купените ама въобще не са красиви и сресани
наконтена жена не става за булка.

-
- вече хвърля и на тежко
Качвайте смело и безотговорно снимки
хич да не ви пука кой какво ще каже!
КИРО какво е това тиксо дето го лепиш на картончетата под куките, заслепява ме! Не мога да се насладя вързаните куки

КИРО какво е това тиксо дето го лепиш на картончетата под куките, заслепява ме! Не мога да се насладя вързаните куки