Кърджалийски регион

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Кърджалийски регион

Мнение от antivik »

Антон Тонев написа:Абе Вик, ти да не си обрал банка, или д-р Габровски, ти е увеличил пенсията.А, честито и много да не се задържат у вас.Честито приятелю :drinkers:
......................................................................................................
Не бе Тони, дадоа малко пари в школото уж за дрехи :wink: и кат ръгнах половин пенсия и половинта дрехи :idea: и те ги макаретата, па и ми фанаа и окото. Ха и на тебе ти честито сал де за твойта придобивка колата е задължителна, то и при мен, кат гледам за туй шаранджийско си требе транспорт, инак на гръб да го мъкна 10-тина км. бая ще ме озори :wink:
Е значи за другия месец горе-долу сме готови :D , сега остава времето малко да се загрее и да спе да вали и дуа и можем да открием къде речете :wink: :drinkers: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

С.Върбанов написа:Що не каза ,че такива искаш - на цената на 1бр тука щеше да имаш 2бр това е цената в зелено - 57,77 € :wink:

http://www.nordfishing77.at/deine-2-x-1 ... 0-die.html

Но вече си ги взел и със здраве и много рибки :wink: :drinkers:
Що не знаех, че таквиз искам, видях ги попрочетох и си ги поръчах, а не съм навикнал да се ръгам на таквиз места де търсят разни парични единици де ги нямам. Единственото на кое се бях спрял като по-сигурно беше фирмата СЕРТ, че даже уж трябваше да чакам дъл нямаше да доставят нещо директно тук, но на края не издържах и си ги взех :?.............
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

kartal написа:......................................................................................................................
От тук и нататък оставам без конкурент на ...слънчаците :wink:
Слука и кадем към всеки водоем!
Е-ей на това нещо ако тръгнат еквивалентни СЛЪНЧАЦИ това ще си е ебасси улова :lol: .
Но поне с групата га разпънем такъма ще може спокойно да опиняме ичкийките и да се надяваме на убави удари, а дали ще ги има....... :? па дано :wink: :drinkers: .
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Първо си пригответе плувките за тук - http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=33&t=73326
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

Тони, благодаря ти за показаното приятелю ! Толкоз съм тъп, че хич не се сетих, че мога да си направя като показаните от теб колци. Що неудобства изпитвам на някои терени да ги забивам, но и вие го знаете това.
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

Вик, честито и от мен за придобивките ! Така както добре умееш да съставяш репортажите, така добре да вадиш щаранюгите с тях !
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Честито на Виктор и от мен за придобивките.При пръв удобен случай ще му дам една щипка за разпъване,за да може с каяка да си ги разпъва сопите на каквато дистанция иска.На тея макарета 10-ки му желая.....и то диваци... :drinkers:
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

Честито и от мен Вик. Макар че ми беше казал предварително какво си си харесал. Това лято да нямаш празен излет(шарански)с тях. А за откриването,аз продължавам да съм с 2 ръце за нулата на Тракиец.
П.П за това състезание което Зарко споменава какво мислите? Аз имам празен апартамент в Казанлък и къща в района на устието(съхране) .В който и район на язовира да е, сме наблизо :)) може и зпивка да се заформи предната вечер
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Благодаря ви момци, за арните пожелания, дано заедно да ги вадим и да се кефим.
Пеше знайш не съм по състезанията, га тръгна да се напиням за улови и количества и ми минава вся`къв кеф.
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

antivik написа:Благодаря ви момци, за арните пожелания, дано заедно да ги вадим и да се кефим.
Пеше знайш не съм по състезанията, га тръгна да се напиням за улови и количества и ми минава вся`къв кеф.
И аз не съм. Ще ви заведа там ако искате лятото.
Аватар
Антон Тонев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Антон Тонев »

За утре, някой, някъде, планира ли нещо?
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
Аватар
Vesko1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Vesko1 »

Антон Тонев написа:За утре, някой, някъде, планира ли нещо?
На долния язовир не ходете...пълно капо е.Водата е много високо и няма никакво кълване,от Германеца до Траса.....
ИзображениеИзображение
http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

Vesko1 написа:
На долния язовир не ходете...пълно капо е.Водата е много високо и няма никакво кълване,от Германеца до Траса.....
Ами малко над германеца :)) днес и аз обикалях по долния. На траса нищо. На Ш.поле нищо. Обаче...точно ракиджийницата има едно малко деренце покрито с боклуци. Имаше 10-на братя ,разбутват с върха на пръта болкуците и пускат на 80-90см дълбочина,червеноперки,уклей и малки кустурета много. Перките имаше и гиганти. Не даваше да пуснеш до дъното. Под дърветата имаше и няколко "щукари" бяха намятали по 2-3 плувки, казват че много кълвяла щуката там. Споменах им че сага е забранена,но все едно не ме чуха(за сом хвърляли). И на кораба(ш.поле) имаше "щукари"
Аватар
Поморийския
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Поморийския »

antivik написа:Ей групата, търпях, търпях мислех да го пазя кат изненада :lol: , па накрая не устисках :wink: , ще не ще требе да се похваля. Днеска точно преди около час ми пристигнаа теа две убавици:
Изображение
Изображение
а те така изглежда на сопата с намотано 300м. влакно, мисля да му вържа и шоклидер, но ще требе да вида к`ви ги има по магазините:

Изображение,
а това е влакното, ако някой го е ползвал и има впечатления що за стока е да казва
Изображение
Те това са и ТТ данните:http://www.bent-fishing.com/EXUDER-FD-product-1996.

Честито Викторе пожелавам ти от звука от авансите да нямаш време седнеш
Аватар
Поморийския
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Поморийския »

Петър Недев написа:
Vesko1 написа:
Ами малко над германеца :)) днес и аз обикалях по долния. На траса нищо. На Ш.поле нищо. Обаче...точно ракиджийницата има едно малко деренце покрито с боклуци. Имаше 10-на братя ,разбутват с върха на пръта болкуците и пускат на 80-90см дълбочина,червеноперки,уклей и малки кустурета много. Перките имаше и гиганти. Не даваше да пуснеш до дъното. Под дърветата имаше и няколко "щукари" бяха намятали по 2-3 плувки, казват че много кълвяла щуката там. Споменах им че сага е забранена,но все едно не ме чуха(за сом хвърляли). И на кораба(ш.поле) имаше "щукари"
То там е жива отрова бе пичове
Ако е за чесане на кр.....става
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”