Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Кажете каде,МОЛЯ ВИ
Модератор: Кърцата
Re: Кажете каде,МОЛЯ ВИ
daniored написа:Кажете каде да ида за риба до 50-100км. от София.
Предпочита да е река и да има хишници,за спининг става въпрос.
Благодаря.

Често се питам дали подобни въпроси са зададени сериозно, или някои колеги търсят спасение от скуката с такива теми? Нима има спинингист, който да не познава поне по-големите реки в региона и да не е наясно с повечето места по тях? Ако въпроса е от начинаещ, за да получи отговор, трябва най-малкото да се конкретизира - в кой район, каква риба и тн. Пък и се сърдят, че не получават отговори!
Досега не съм писал във ВАШИЯ форум,но съм изчел почти всичките Ви коментари и до момента ме кефехте!Сега оставам с впечатлението,че форума е за определени хора!Поне в 90% от коментарите Ви има правописни грешки и никой не Ви казва нищо,но когато един обикновен юзър задава обикновен въпрос Вие(старите кучета)го изядохте с парцалите за две грешки и модераторите ЯВНО Ви толерират.Това вече не ме кефи и съм разочарован от Вас!Няма да сгрешите ако му се извините в името на добрия тон!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
На Официално се извинявам за проявената мърливост, като искам да спомена , че не съм искал да толерирам никой, и все още не съм убеден че съм го направил.
Не мисля , че по старите членове на форума се държат зле с новодошлите.
По въпроса за река за спининговане , мисля че е отговорено от доста колеги. Може би не ползван салонен тон , но са написани по известните варианти.
За въпроса за толерирането, нека колегите който се мятат за такива да напишат колко техни мнения съм изтрил. Няма да пиша аз.
Лично мое мнение е по разчупените теми са по интересни за четене, разбира се без да се излиза извън рамките на нормалното и обекта на зададената тема.
В заключение: Аз ще напиша всички реки който знам и съм ходил в този радиус около София с подробности за да е задоволено Вашето желание , съответно и това на питащия колега.
Постовете на всички колеги писали по темата ще бъдат изтрити освен тези който са писали точно и ясно някаква инфорция свързана с въпроса зададен от колегата.
Добре дошли в нашия Форум и искрено се надявам да се убедите чрез по честото Ви включване в разискваните теми, пък било то и незасягащи риболова (Раздел Разни) да се убедите , че потребителите му са отворени за общуване хора и не робуващи на идеологии от типа "Старо куче - Бомба"
Поздрави , Ивайло.
Не мисля , че по старите членове на форума се държат зле с новодошлите.
По въпроса за река за спининговане , мисля че е отговорено от доста колеги. Може би не ползван салонен тон , но са написани по известните варианти.
За въпроса за толерирането, нека колегите който се мятат за такива да напишат колко техни мнения съм изтрил. Няма да пиша аз.
Лично мое мнение е по разчупените теми са по интересни за четене, разбира се без да се излиза извън рамките на нормалното и обекта на зададената тема.
В заключение: Аз ще напиша всички реки който знам и съм ходил в този радиус около София с подробности за да е задоволено Вашето желание , съответно и това на питащия колега.
Постовете на всички колеги писали по темата ще бъдат изтрити освен тези който са писали точно и ясно някаква инфорция свързана с въпроса зададен от колегата.
Добре дошли в нашия Форум и искрено се надявам да се убедите чрез по честото Ви включване в разискваните теми, пък било то и незасягащи риболова (Раздел Разни) да се убедите , че потребителите му са отворени за общуване хора и не робуващи на идеологии от типа "Старо куче - Бомба"
Поздрави , Ивайло.
Благодаря ти!За съжаление най-вероятно няма да се включвам в дискусиите ви защото за сега съм от така наречените пишман рибари поради простата причина че почти нямам време да ходя(а така обичам)и се задоволявам с гъоловете около София,където както всички знаем няма нищо,но с удоволствие ще продължавам да чета вашите коментари и да ви завиждам благородно!