Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от metoo »

Дано да е така
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

има ли риболов по реката в блгоевградско последният път на бело поле без пипане 6 часа :cry:
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Еми то от тия троики какво искаш.
gevrek
фен клуб-скобар

Мнение от gevrek »

На Бело Поле рибите са яко наплашени. Вечер точно преди смрачаване, след като си отидат и последните редови риболовци идват едни други които и ебават мамата. Това за вира, а на моста си е постоянна сеч. Същото е и на Бобошево, само че там целодневно и постоянно. Май това останаха последните бастиони на тройкаджиите. А имоста на Покровник е ад.
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

gevrek написа:На Бело Поле рибите са яко наплашени. Вечер точно преди смрачаване, след като си отидат и последните редови риболовци идват едни други които и ебават мамата. Това за вира, а на моста си е постоянна сеч. Същото е и на Бобошево, само че там целодневно и постоянно. Май това останаха последните бастиони на тройкаджиите. А имоста на Покровник е ад.
Не е само там бате,навсякъде вечер пердашат яко.Да не мислиш че един тройкаджия да речем от симитли че се дигне да коси на бобошево.Просто на бело поле и бобошево са най-нагли и ебават рибата денонощно.Иначе риба има доста по вировете,ама много наплашена и на стръв рядко се получават нещата както ни се иска.Така че не се отчайвайте реката ще се възроди най-важното е че вкараха закона сега остава леко по леко да почнат да контролират.Ама като се шуми макар и бавно вървим в правилната посока.Интресесно обаче че навсякъде излиза предимно дребен скобар,рядко некоя тупалка.Толкова да сме ги изчистили не ми се верва.Я кажете сега как е водата мътна ли е че неделя пак че ги бориме.
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Идеята е следната:Тъй като тея гледат и дебнат за ИАРА на Бобошево ни трябва рибар с карта от ИАРА,като на Павел Иванов,но за тази цел трябва да си в клуб/сдружение и или трябва някой от настоящите притежатели да дойде да ги офука тия или спешно да направим риболовен клуб "Струма" примерно и да натиснем ИАРА да даде няколко такива на нас.В нашия край няма нито мобилни групи нито представители притежаващи подобни правомощия.Говорил съм с Димитров и той ми каза че са ги събрали от хората които са имали,защото ги ползвали вместо билет.
Разберете че трябва спешно да се намесим и да направим нещо,не само за Струма,а за цяла България,иначе оставаме без риба.Не предприемем ли мерки край.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

много добре звучи!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
калин кацаров
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от калин кацаров »

Д.Граховски написа:Идеята е следната:Тъй като тея гледат и дебнат за ИАРА на Бобошево ни трябва рибар с карта от ИАРА,като на Павел Иванов,но за тази цел трябва да си в клуб/сдружение и или трябва някой от настоящите притежатели да дойде да ги офука тия или спешно да направим риболовен клуб "Струма" примерно и да натиснем ИАРА да даде няколко такива на нас.В нашия край няма нито мобилни групи нито представители притежаващи подобни правомощия.Говорил съм с Димитров и той ми каза че са ги събрали от хората които са имали,защото ги ползвали вместо билет.
Разберете че трябва спешно да се намесим и да направим нещо,не само за Струма,а за цяла България,иначе оставаме без риба.Не предприемем ли мерки край.

Колега ако искаш може да се видим и да обсъдим детайлно всичко по създаването на такъв клуб, аз отдавна съм за такава инициатива, а част от парите за риболовните билети ще са за зарибяване
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

Ами може,аз днес се прибирам на Дупница,утре и в неделя съм за уклей на канала на Кочеринските гьолове,може там,може и в София през седмицата.

Изображение

metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Да това е добра идея, и да видим тогава тия дупета алчни що ше правят.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

аз също мога да помогна-имам дума в риболовните съсловия на Кюстендил!аз съм за клуб Струма!
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
jasonsmith
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от jasonsmith »

Днес най-накрая успях да направя някакъв риболов.
Излязоха няколко ето такива:
Изображение
Разбира се, се изложих и от над петнайсет кълванета извадих само четири риби, ама толкова си мога..
Якото е, че рибата си взимаше стръвта както си трябва, но искаше много финни такъми и внимание, което на мен по ред причини ми куцаше...
Р.С. Едни местни пичове извадиха двама човека по 40 + риби (над 10 кг./човек), на троха, и си хранеха, но си ги прибраха всичките в найлонови пликчета, та ми паднаха в очите...
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

jasonsmith написа:Днес най-накрая успях да направя някакъв риболов.
Излязоха няколко ето такива:
Изображение
Разбира се, се изложих и от над петнайсет кълванета извадих само четири риби, ама толкова си мога..
Якото е, че рибата си взимаше стръвта както си трябва, но искаше много финни такъми и внимание, което на мен по ред причини ми куцаше...
Р.С. Едни местни пичове извадиха двама човека по 40 + риби (над 10 кг./човек), на троха, и си хранеха, но си ги прибраха всичките в найлонови пликчета, та ми паднаха в очите...
евала колега за скобарите а как е реката ... предполагам е бистра но на ниво ?
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

DJONI RINGO написа:аз също мога да помогна-имам дума в риболовните съсловия на Кюстендил!аз съм за клуб Струма!
Ами айде да събираме групата и да действаме,тия дни ще се видя с Калин Кацаров.Чух се и с Димитров и той ще помага,направо го изуми това че хора от този край биха направили такова нещо.

Изображение

gevrek
фен клуб-скобар

Мнение от gevrek »

Дано вие да направите нещо, защото вчера (16.02), нивата на ИАРА дойде на Бобошево провери рибарите до пътя, и си замина. А от другата страна и на островчето всички на тройки, и с добър улов.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”