Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Вашата препоръка относно изборът ми
Модератор: dantho.mihov
- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
-
- сериозен играч
Напълно съм съгласен със 5 кила5кила написа:мойто мнение ВЗЕМИ СИ БУСе от ясно по ясно,а и коментирано навремето,но като за до 5000,като за що годе свестна кола,като за рибарльк,евтини части(не дал Бог) и возия никьде не чух за ПАСАТ
не се вкарвай в аудита,нито в тия голфчета-хубава,широка,евтина поддрьжка и сгодна кола за мен лично е пасата
помисли си по вьпроса..

-
- и господ не е толокова добър
Разбирасе,че аудито е машината,взимаш4.4 и си готов.Предимство:вози страхотно,вдига 260км.ч.и е доста проходима.Недостатъци:подръжката на предницата е малко скъпа,но всичко друго е нормално.И караш кола а не матаф
За Французите знаем какво могат да правят
За голфа няма да изразявам мнение,че Ачо ми е приятел 

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Минах от там Краси!КрасиПловдив написа:Ще съм кратък, приятелю:
Ауди 100 Авант Куатро!
Направи си рег във форума им. Мини през търсачката на сайта и се запознай с поместеното инфо там. После ако ти трябва нещо, ще ти обърнат внимание!

Ачка,знам че си по Голфовете братле!Интересно предложение ми бутна и има вероятност да те потърся!ANGEL 123 написа:Слушай сега офертата ......Имам един паркиран дето не го карам нещо напоследък ........ яла го взимай, карай, па ако ти хареса дай некой лев
ако не ти е посърце върни ми го
......

5кила и Dedy,Passat,Vectra,Astra съм ги изключил от списъка си.Бях се подлъгал по Marea,ама нали съм карал италианче,че и от нея се отказах.Може би вариант да е някое Пежо.А бе де да знам.Наистина Ви,казвам направо съм в първи клас!/по отношение на избора си/,че и нямам време за много размисъл!
- КрасиПловдив
- вече хвърля и на тежко
Минах от там Краси!sapuna1971 написа:КрасиПловдив написа:Ще съм кратък, приятелю:
Ауди 100 Авант Куатро!
Направи си рег във форума им. Мини през търсачката на сайта и се запознай с поместеното инфо там. После ако ти трябва нещо, ще ти обърнат внимание!

Закъснял съм

Нищо де....и без това аз само се праа, че много разбирам от коли

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
ок,да действаме по сьщество тогава-мен,ако питаш,не робувай на марки-отиваш,гледаш и кво ти хареса-РЯЗ
само да не е италянче-с тая уговорка-убедих се за 15 години имах алфа и сега се преебах с фиат(фабрика италяно аутомобиле торино)..значи-по мои виждания,през стотиците коли дето сьм минал и мои и служебни главно-немското май е най добре а тука искам да кажа че сьм имал и френска-ситроен ксара 98г,която само масло и филтри сьм сменял,а експлоатацията беше жестока.кво да ти кажа-всичко е до кьсмет.един сьвет като гледаш колата квато и да е-пьлен десен и пьлен ляв-да чуеш каренцата и ходовата и ако е дизел-вдигаш прьчката на маслото,слагаш си рьката над пропката и виждаш дали "диша" нагоре вьздух-ако е така-еби и майката и тьрси друга
и не се подльгвай по турбо,4на4 и прочие глупости-чист двигател с вьзможно най малко усложнения-все пак до 5000 купуваме,не до 50 000
всека една буква в повече отзад на багажника ти е в пьти левове за поддрьжка-имай го предвид.успех.
а това,че не се фьрляш на пасат или опел астра/вектра направо ме учудва
за мен лично(мое мнение) това са най добрите дестинации 

а това,че не се фьрляш на пасат или опел астра/вектра направо ме учудва

Последно промяна от Бат Мирче-5кила на Чет Ное 01, 2007 8:39 pm, променено общо 1 път.
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- новобранец
Така като чета ми става ясно че ти се кара хубава кола(немска).И щом си се ориентирал към комби което е много добре(знайш ли колко въдици събира багажника)има няколко варианта:Аудито е добре но поддръжката е солена както казваш,за Голф 3 нямам наблюдения,някои казват че не става ама не са много убедителни.Другото е Seat Cordoba комби или WV Polo комби те са почти еднакви.Дано съм помогнал при избора.
-
- разбира нещата
sapuna 1971,мислих и аз да ти помогна малко,но като видях колко специалисти си дадоха мнението,по-добре да не се обаждам.Все-пак,не забравяй основното-кола ще си купиш,за сумата,която си заделил,ОБАЧЕ поддръжката е този фактор,който ще ти опразва джоба след това!Колкото по-нов е автомобила,толкова по-скъпи са частите.Примерно запитай,колко струва турбокомпресора за Аудито,което си набелязал?Вероятно колкото цялата ти Фиеста!Ще дойдат дни когато с умиление ще си спомняш за старата трошка и за двестата лева годишно,които си заделял за ремонтите и.Примерно.Естествено това не значи,че си вързан за Старата!Търпим развитие все-пак!
И друго-не отхвърляй с лека ръка Опелите и Ксантия на Ситроен също!Все пак се разприказвах повече,отколкото възнамерявах.И последно-не съм специалист,ама пък съм патил доста!Успех
И друго-не отхвърляй с лека ръка Опелите и Ксантия на Ситроен също!Все пак се разприказвах повече,отколкото възнамерявах.И последно-не съм специалист,ама пък съм патил доста!Успех

- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Chester написа:Вземи си ТИР![]()

Щом се колебаеш между Ауди и Фолксваген Голф,моят съвет е да си вземеш Аудито.Фолксваген е една от любимите ми комерс марки,но точно моделите Голф са най-опасната кола на света,според всички хора,до които съм се допитал относно нея.Двигателят е мощен,обаче не е съобразен с габаритите и останалите характеристики на автомобила.Ауди са също водеща марка,така че не се колебай,поне не Голф.
Аз си мисля,че до 3-4 години,когато взема книжка,цените на автомобилите ще паднат значително и ако това стане,ще ми намерим Нисан Патрол,или някакъв подобен високопроходим МАШИН.

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- чуруликпенчо
- сериозен играч
Ауа,о-о-о-о-й, 5 кила,я да'н плюваш по талянките.само да не е италянче-с тая уговорка-убедих се за 15 години имах алфа и сега се преебах с фиат(фабрика италяно аутомобиле торино).

Сега по-сериозно,доколкото може.Сменил съм много коли.Ама, наистина много. Най-доволен съм от италианките,колкото и смешно да звучи. Пък съм силов шофьор. Няма по-динамични,с фул екстри и евтини части, за малко пари от италианските коли. Не,че съм купувал много части. Само консумативи като фарове,стопове,накладки ,гуми и разни филтри от време-навреме.Сменил съм доста Алфи и Фиати,включително и боксери.. Все съм бил доволен. Едната ми Алфа имаше /така я купих/ надпис на задното стъкло "Game over! It's not a Golf!". Направо си беше живо "садо-мазо".Сега пак съм с италианка.И следващата ми кола,пак ще е италианка.
На Сапуна не мога да бъда полезен съветник,но все пак ще кажа: "Сапуне,не си купувай Форд! Караш Форд-поддържаш Мерцедес"!
Успех в покупката!
Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
- turing
- вече хвърля и на тежко
моето скромно мнение е за аудито поради по-добрата возия и пространство в купето/сравнявано с голфа/.като цена на части са еднакви.не случайно толкова години ауди държи висока цена.карал съм опел-друса и скърца,рено /класика /, пежо и ситроен от типа ван добриса , аи навън може да се намерят на добри пари и години.в момента съм на тойота но е нова и няма смисъл
имаш някаква нагласа просто трябва да рискуваш да излезеш на пазара и да си вземеш кола с която ще се кефиш всеки ден щом се събудиш 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Малко хора ги харесват но,
Форд Ескорт комби, 1.8 чист дизел. Мондеото не става.
Имам познати който карат такива и са много доволни , за семейни коли се ползват + ходене до село и товарене в двете посоки.
Много нисък разход, много място, абсолютно смешна подръжка, почти не се чупят, пък и да се счупят, частите им са доста евтини и почти всички сервизи могат да ти ги оправят.
Недостаък е че не са бегачки и при -15,-20 палят доста трудно
И просто вече са малко стари 95-96.
Толкова от мен, а точно по твоя въпрос , без да разбирам от коли. Бих направил компромис с голфа по простата причина , че му е по евтина подръжката и частите.
А иначе няма кола дето не се чупи всичко се троши по Българските пътища, някой по-бързо други по-бавно
Форд Ескорт комби, 1.8 чист дизел. Мондеото не става.
Имам познати който карат такива и са много доволни , за семейни коли се ползват + ходене до село и товарене в двете посоки.
Много нисък разход, много място, абсолютно смешна подръжка, почти не се чупят, пък и да се счупят, частите им са доста евтини и почти всички сервизи могат да ти ги оправят.
Недостаък е че не са бегачки и при -15,-20 палят доста трудно

И просто вече са малко стари 95-96.
Толкова от мен, а точно по твоя въпрос , без да разбирам от коли. Бих направил компромис с голфа по простата причина , че му е по евтина подръжката и частите.
А иначе няма кола дето не се чупи всичко се троши по Българските пътища, някой по-бързо други по-бавно