Вашата препоръка относно изборът ми

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Малко хора ги харесват но,

Форд Ескорт комби, 1.8 чист дизел. Мондеото не става.

Имам познати който карат такива и са много доволни , за семейни коли се ползват + ходене до село и товарене в двете посоки.

Много нисък разход, много място, абсолютно смешна подръжка, почти не се чупят, пък и да се счупят, частите им са доста евтини и почти всички сервизи могат да ти ги оправят.

Недостаък е че не са бегачки и при -15,-20 палят доста трудно :?
И просто вече са малко стари 95-96.

Толкова от мен, а точно по твоя въпрос , без да разбирам от коли. Бих направил компромис с голфа по простата причина , че му е по евтина подръжката и частите.

А иначе няма кола дето не се чупи всичко се троши по Българските пътища, някой по-бързо други по-бавно :D
colmic
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от colmic »

Рено Еспас 2.2, бензин, първа рег. 03.95, швейцария на 220 000, тъмносин металик, регистриран,обслужен,5500 лв. 0888477500 Копирал съм го от форума на Рено.Ето и цялата тема http://www.renault-bg.com/smf/index.php ... 073.0Близо е до теб-Велико Търново,хвърли му едно око :D
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

colmic написа:Рено Еспас 2.2, бензин, първа рег. 03.95, швейцария на 220 000, тъмносин металик, регистриран,обслужен,5500 лв. 0888477500 Копирал съм го от форума на Рено.Ето и цялата тема http://www.renault-bg.com/smf/index.php ... 073.0Близо е до теб-Велико Търново,хвърли му едно око :D
и забравяш ,че имаш кола,ще сменяш само филтри и масло,хем кола хем гарсониерка.светна ми откакто го взех.много заблудени колеги има,реното е много корав автомобил,перфектен салон и седалки,страшна возия ,железни мотори.а опела на шестата година е готов за кърпене,за другите няма да се спирам.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

за 5-6000 можеш да си вземеш перфекно Ситроенче Берлинго 1.9 дизелче с голям багажник.... а ако все пак натискаш за комби погледни Сеат Кордоба Варио... аз лично карам сеат кордоба и съм много доволен и поддръжката му е елементарна и по джоба на всеки... и много е важно от къде ще си я купиш колата тука в дупница бяха ефтини предполагам и сега е така ако те интересува нещо мога евентуално да поогледам :D
Изображение
Аватар
hendekltd
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от hendekltd »

За да не отварям нова тема - колеги, моля, дайте някой линк за автомобили в Швейцария и/или Италия? Ще ми се да поразгледам и там, че ми се вкисна от тази Германия, а пък и там доста поскъпнаха. Пък и не съм бил по тези държави, а скоро трябва да се ходи на пазар за кола. :)

п.с. Модераторите, моля, действайте ако сметнете, че не е подходящо да поствам това в този подфорум.
Каква е ползата от файдата, когато няма келепир?!
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Кой каквато си иска да приказва,ето тука си е истината БРАТ

Изображение

хем малко гори,хем ефтина подръжка,много товари,не ти трябва специализиран сервиз :roll: :idea:

Изображение

проблема с извънгабаритния товар направо ще го забравиш и най-важното може да си ходиш къркан на риба.
Помисли си добре и утре вечер ми дай отговор :wink: :wink:
Аватар
Chester
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Chester »

:finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :finga: :smt043 :smt044 :smt044 :smt042 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ако е шаранджия нему върши работа!
Хвани и Пусни !
георгиев59
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от георгиев59 »

Моето мнение е за Фолксваген Пасат 3 комби TDI над 1.9.мотор.Нямам наблюдения за аудито но за Пасата мога да ти кажа че е много здрава машина ,карам го нон стоп и проблеми нямам. :lol:
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
наблюдател
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от наблюдател »

Митак, виж и моето мнение, пък ако го вземеш впредвид няма да сбъркаш.
1. Знай, че АУДИ4 и ГОЛФ3 не са много по-големи от Фиестата. За семейна кола определено ти трябва нещо от по-горния размер. Препоръчвам ван, но и някво комби ще върши чудесна работа.
2. Препоръчвам дизел. От няколко години карам дизел и няма да се върна на бензинов мотор. Не заради икономичност. Просто дизелът не изисква никаква поддръжка, а е изключително надежден. И това, че не палят през зимата е отживелица. Моята е на 270 000км и при -18º пали като през лятото.
3. Да кажа за това, което карам и познавам Рено21 - ти го знаеш. Голямо, широко, бере много багаж и дълги пръчки, не се спира никъде и струва само 3000лв. Не че ти го препоръчвам, просто да ти кажа, че и да не е АУДИ или Фолксваген ще ти върши същата работа.
4. Ако и кака се намеси, изборът тръгва в съвсем друга посока и нашите препоръки нямат никакво значение. :D
Желая ти късмет!... И да се похвалиш!
"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи

IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

наблюдател написа:4. Ако и кака се намеси, изборът тръгва в съвсем друга посока и нашите препоръки нямат никакво значение. :D ........ И да се похвалиш!
Бат Нец,аз затова и питам. :wink: Кака е за Ауди,а аз си дърпам към каручката,ама като гледам колко предложения ми отправихте направо вече не знам какво да правя.Накрая ще и дам парите,затварям си очите,отивам да се напия в някое кръчме,а тя каквото купи! :lol:

Майтапа настрана,ама времето ми напредва и май ще е по цвят!
А бе,взема ли нещо ще се похваля.Изчаквам още няколко оферти на местна почва,след това е на ред предложението на Ачката/не съм му звънял все още/ и ако нищо не излезе следва кратка екскурзийка!
Ще се черпи,въпрос на много малко време е!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:roll: :roll: :roll: Баси...... хора разни, мнения разни и накрая всеки си хвали стоката! :lol: Само да вметна, че всекидневно съм по сервизите понеже това ми е работата :lol: и гледам аз какви коли висят по криковете :lol: Новата е най хубава :lol: Всичко друго си иска грижата ..... някои за окачване, някои за тенекии, други за друго ..... Просто като се копува трябва да знаеш ......"Ти ли ще и робуваш или тя на тебе"

Сапуне имаш съобщение от 5 дена по друга тема :roll:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Insis
новобранец
новобранец

Мнение от Insis »

Много добри са -Renault Scénic RT 1.6E LPG-G3,
Prijs
€ 2.750
http://zoek.autotrader.nl/www/cars_adve ... d=96952453#
Можеш да свалиш над 20%. Разхода на газ конбинирано градско/извънградско с постоянно включен климатроник мах.10 л.
Аватар
rino712
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от rino712 »

Мите,нещо имаше май на лични :wink: !
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”