Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Вашата препоръка относно изборът ми
Модератор: dantho.mihov
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Малко хора ги харесват но,
Форд Ескорт комби, 1.8 чист дизел. Мондеото не става.
Имам познати който карат такива и са много доволни , за семейни коли се ползват + ходене до село и товарене в двете посоки.
Много нисък разход, много място, абсолютно смешна подръжка, почти не се чупят, пък и да се счупят, частите им са доста евтини и почти всички сервизи могат да ти ги оправят.
Недостаък е че не са бегачки и при -15,-20 палят доста трудно
И просто вече са малко стари 95-96.
Толкова от мен, а точно по твоя въпрос , без да разбирам от коли. Бих направил компромис с голфа по простата причина , че му е по евтина подръжката и частите.
А иначе няма кола дето не се чупи всичко се троши по Българските пътища, някой по-бързо други по-бавно
Форд Ескорт комби, 1.8 чист дизел. Мондеото не става.
Имам познати който карат такива и са много доволни , за семейни коли се ползват + ходене до село и товарене в двете посоки.
Много нисък разход, много място, абсолютно смешна подръжка, почти не се чупят, пък и да се счупят, частите им са доста евтини и почти всички сервизи могат да ти ги оправят.
Недостаък е че не са бегачки и при -15,-20 палят доста трудно

И просто вече са малко стари 95-96.
Толкова от мен, а точно по твоя въпрос , без да разбирам от коли. Бих направил компромис с голфа по простата причина , че му е по евтина подръжката и частите.
А иначе няма кола дето не се чупи всичко се троши по Българските пътища, някой по-бързо други по-бавно

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Рено Еспас 2.2, бензин, първа рег. 03.95, швейцария на 220 000, тъмносин металик, регистриран,обслужен,5500 лв. 0888477500 Копирал съм го от форума на Рено.Ето и цялата тема http://www.renault-bg.com/smf/index.php ... 073.0Близо е до теб-Велико Търново,хвърли му едно око 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
и забравяш ,че имаш кола,ще сменяш само филтри и масло,хем кола хем гарсониерка.светна ми откакто го взех.много заблудени колеги има,реното е много корав автомобил,перфектен салон и седалки,страшна возия ,железни мотори.а опела на шестата година е готов за кърпене,за другите няма да се спирам.colmic написа:Рено Еспас 2.2, бензин, първа рег. 03.95, швейцария на 220 000, тъмносин металик, регистриран,обслужен,5500 лв. 0888477500 Копирал съм го от форума на Рено.Ето и цялата тема http://www.renault-bg.com/smf/index.php ... 073.0Близо е до теб-Велико Търново,хвърли му едно око
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
за 5-6000 можеш да си вземеш перфекно Ситроенче Берлинго 1.9 дизелче с голям багажник.... а ако все пак натискаш за комби погледни Сеат Кордоба Варио... аз лично карам сеат кордоба и съм много доволен и поддръжката му е елементарна и по джоба на всеки... и много е важно от къде ще си я купиш колата тука в дупница бяха ефтини предполагам и сега е така ако те интересува нещо мога евентуално да поогледам 

- hendekltd
- научил се да хвърля
За да не отварям нова тема - колеги, моля, дайте някой линк за автомобили в Швейцария и/или Италия? Ще ми се да поразгледам и там, че ми се вкисна от тази Германия, а пък и там доста поскъпнаха. Пък и не съм бил по тези държави, а скоро трябва да се ходи на пазар за кола.
п.с. Модераторите, моля, действайте ако сметнете, че не е подходящо да поствам това в този подфорум.

п.с. Модераторите, моля, действайте ако сметнете, че не е подходящо да поствам това в този подфорум.
Каква е ползата от файдата, когато няма келепир?!
-
- разбира нещата
-
- разбира нещата
Митак, виж и моето мнение, пък ако го вземеш впредвид няма да сбъркаш.
1. Знай, че АУДИ4 и ГОЛФ3 не са много по-големи от Фиестата. За семейна кола определено ти трябва нещо от по-горния размер. Препоръчвам ван, но и някво комби ще върши чудесна работа.
2. Препоръчвам дизел. От няколко години карам дизел и няма да се върна на бензинов мотор. Не заради икономичност. Просто дизелът не изисква никаква поддръжка, а е изключително надежден. И това, че не палят през зимата е отживелица. Моята е на 270 000км и при -18º пали като през лятото.
3. Да кажа за това, което карам и познавам Рено21 - ти го знаеш. Голямо, широко, бере много багаж и дълги пръчки, не се спира никъде и струва само 3000лв. Не че ти го препоръчвам, просто да ти кажа, че и да не е АУДИ или Фолксваген ще ти върши същата работа.
4. Ако и кака се намеси, изборът тръгва в съвсем друга посока и нашите препоръки нямат никакво значение.
Желая ти късмет!... И да се похвалиш!
1. Знай, че АУДИ4 и ГОЛФ3 не са много по-големи от Фиестата. За семейна кола определено ти трябва нещо от по-горния размер. Препоръчвам ван, но и някво комби ще върши чудесна работа.
2. Препоръчвам дизел. От няколко години карам дизел и няма да се върна на бензинов мотор. Не заради икономичност. Просто дизелът не изисква никаква поддръжка, а е изключително надежден. И това, че не палят през зимата е отживелица. Моята е на 270 000км и при -18º пали като през лятото.
3. Да кажа за това, което карам и познавам Рено21 - ти го знаеш. Голямо, широко, бере много багаж и дълги пръчки, не се спира никъде и струва само 3000лв. Не че ти го препоръчвам, просто да ти кажа, че и да не е АУДИ или Фолксваген ще ти върши същата работа.
4. Ако и кака се намеси, изборът тръгва в съвсем друга посока и нашите препоръки нямат никакво значение.

Желая ти късмет!... И да се похвалиш!
"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Бат Нец,аз затова и питам.наблюдател написа:4. Ако и кака се намеси, изборът тръгва в съвсем друга посока и нашите препоръки нямат никакво значение......... И да се похвалиш!

Майтапа настрана,ама времето ми напредва и май ще е по цвят!
А бе,взема ли нещо ще се похваля.Изчаквам още няколко оферти на местна почва,след това е на ред предложението на Ачката/не съм му звънял все още/ и ако нищо не излезе следва кратка екскурзийка!
Ще се черпи,въпрос на много малко време е!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател

Сапуне имаш съобщение от 5 дена по друга тема

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Много добри са -Renault Scénic RT 1.6E LPG-G3,
Prijs
€ 2.750
http://zoek.autotrader.nl/www/cars_adve ... d=96952453#
Можеш да свалиш над 20%. Разхода на газ конбинирано градско/извънградско с постоянно включен климатроник мах.10 л.
Prijs
€ 2.750
http://zoek.autotrader.nl/www/cars_adve ... d=96952453#
Можеш да свалиш над 20%. Разхода на газ конбинирано градско/извънградско с постоянно включен климатроник мах.10 л.