Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Заключено
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?

Мнение от Христо Рангелов »

Аз пийнах едно винце ей сега да отпусна малко,, че направо с това съчинение полудях..
"The more you know, the less you carry"
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

Ееее, изпаднах в потрес. Как да откажа щом е за здравето на децата, пък съм си трезвеник. Да компенсирам с Количка ще прозвучи обидно. Докараха ми 24 бр.Загорка резерва на прИмоция, че срока на годност изтича след месец. Ще я дегустирам за ваше здраве тогаз.
Аватар
Redimido
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Redimido »

Завъртях днеска значи към тоя Челопеченския гьол...съмненията ми че ще съм капо, в края на риболова се потвърдиха...ама хич не ми дреме. Отидох мераклийската! Да пробвам новийо мач. Малеее как плюеше слайдера тая парабола...май това ми беше основния кеф. Фърлих към 2-3 кила захранка с външен вид и мирис, дето се чудих дали не става и аз да я ям...е..х ти рибата - не пипна! От другата страна на фидера, бях се изтъкнал с един инлайн монтаж на GURU :!: Бе къде ти?! На тоя гьол, дошъл да преподава :) ххахахаха. Към 12:30 лека-полека събрах, измих и сега съм на биричка в нас...е к'во да му е?! :)
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Тука стана като сбирка на анонимни алкохолици, само дето си се знайме.. ;)
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Хъ , а на мен буля ми поръча за довечера неква риба да ни сготвела с детенце и аз докато си бачках отскочих до едно гьолче от типа на Георгевите и за около час и осигурих пет рибки с блеснарката :D Рибата си даваше много добре ама повече не ми бяха нужни , тия са си предоволно . Ей ги естетически снимани в мифффката с едно 35см. ноже ръчна изработка от по габровско :

Изображение

Тия подробности за ножето са да удволетворя бъдещите питания на рожденника :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

На тази спирка колко време и давате,преди да я изнесът!

Изображение
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
Teo 62
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Teo 62 »

Телескоп написа: Капитанът на нашия отбор ,д-р Тигър ,"дърпа" и
Вече съм наполвина тигър,наполвина шаран - в долната част :D Захапали сме здраво пиенете и яденето - малкия днес прави 7 години - живо доказателство,че тигъра не държи шарана в пАтурите :wink: Гледам и Митев и той днес заформя - та по тоз случай :drinkers:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Аз пък в момента готвя кафяв ориз със зеленчуци по провансалски...па да видим кво ще излезне. :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Teo 62 написа: - малкия днес прави 7 години.............................. - та по тоз случай :drinkers:
Ооооооооо Тигре, да ти е живо и здраво наследничето!
Неговата 70-та годишнина пак заедно да я отпразнувате!!! :D :drinkers:
П.П. Предполагам,че на баща си прилича!?
Ако е ДА,немирник ще да е и той!? :lol: :drinkers:
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
lusienn

Мнение от lusienn »

Днеска най топло беше на басейна на пънчаИзображение Тука спрех на връщане от екскурзията.Тука е топлата вода,но рибари само 3 ма.Изображение Който не е запознат,това е една баня,на открито която е на панчаревското езеро .Иначе пускам как е снега на Боровец-ходих за малко,и си взех истински самоковски картофи по левче-проверих ги вкъщи на кантара не лъжат,сега ще си изпържа заедно с малко морска рибаИзображение На Боровец,беше мъгливо и влажно а и искат 5 лв паркинг навсякъде за кола-дори за 15 минути да спреш.Обирджийска работа.На яз Искър положението е такова.Риба не кълве,хора има само на щъркела около 20 човека.Язовира на Устието при дигите,съм го снимал за софийските приятели на риболова,да си знаят как е нивото сегаИзображение Това е покрай реката на устието,където свършва асвалтовия път.Изображение При пълно ниво,това място е вечно заето.Следва дигатаИзображение Изображение По тия места лови бате Георги,костури и други дребни риби.Е къде малко по нагоре хванах миналата година 2 сома Изображение Тука при пълно ниво е 3 метра дълбоко.По реката нищо не пипа,дори под язовира Изображение Над Пасарел е така водатаИзображение Много бистра,но тука е плиткаж.По нагоре не съм ходил,иначе съм ловил пъстърва преди 20 години.Изображение Сега отивам да пия едно дълго кафенце,и да се приготвям за масата.Днес пак имам повод за Празнуване-пак рожден ден.рапорт даден за моя отбор :D
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Йой, Тайгър, да ти е живо и здраво отрочето, много радост само да ти носи! :D :drinkers:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Teo 62 написа:
Телескоп написа: Капитанът на нашия отбор ,д-р Тигър ,"дърпа" и
Вече съм наполвина тигър,наполвина шаран - в долната част :D Захапали сме здраво пиенете и яденето - малкия днес прави 7 години - живо доказателство,че тигъра не държи шарана в пАтурите :wink: Гледам и Митев и той днес заформя - та по тоз случай :drinkers:
Тигре , да ти е жив и здрав , тя и моята малката преди седмица навърши 6 , та така , щом е на 16 , значи е пич :lol: , а сега да чуя само, че съм бил лош :wink: :drinkers:
Живи и здрави да сте всите :drinkers:
lusienn

Мнение от lusienn »

Живи и здрави-Е това е приказка.Сега се сетих че Испанеца май беше на 13 рожденник,или нещо такова си спомнях та да е жив и здрав и курав и той,че сбега на някъде и не е чесно така да ни забравя.Можеще поне нещо от неговия плаж да постне за сгряване.Е къде от 2 милиона народ-на щъркела от едната страна 10 човека и от другата пак толкоИзображение Аз бях от другата при по възрастните.Казват че кълвяло само сутрин до 9 часа.

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

Тука съм снимал и река Палакария при вливането и в р Искър.Вече и тая река е прекопанаИзображение Всичко е за пустите му камъни,строят вили и хотели-всичко на бетон.Изображение Като бях дете,не беше така.Къде се копаше си имаше кариери,и реката си беше река.Подмоли,укрития сега разграден двор-на нищо не прилича.Е гледайте къде да се скрие рибата при този луннен пейзаж.А тия къде строят вилите са най голямите бракониери.Преди като нямаше телефони,посред бял ден съм ги виждал да бракониерстват-мренки малки,кротушки -всичко прибират като невиждали.Сега по надолу-пак заградено-ограда пазачи,складове за дървен материял.

Риболовци.
Аватар
Христо Рангелов
разбира нещата
разбира нещата

Много точно я описа държавата - разграден двор..
Заключено

Обратно към “Разни”