Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от venci72 »

SammY написа:Браво humfy ! Супер риболов си спретнал , 611 е много добра кука , но за червей не за хляб :)
ти гледам доста компетентен го раздаваш за скобарите ,турни некоя снимка да ги видиме какви ги ловиш...
Аватар
SammY
фен клуб-скобар

Мнение от SammY »

Ловя ги каквито ми клъвнат ... и нз от къде го измисли т'ва че го давам компетентен , но щом казваш така да е ... снимки няма да качвам , защото не са ловени от тази река , пък и не смятам да ти се доказвам ...
Изображение
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

venci72 написа:Марти,що да им помагам ,тия са некава отживела държавна служба ,лебоядци ,зимат си заплатата и не ги интересува нищо ,преди неколко години имаше страшна сеч на маломерни скобарчета на тройки у невестино ,др ечев напиа жалба у в труд ,тия казаха че не е верно ,а беше верно ,и искаха да го съдат ,уронвал престижо на агенцята :D ебати и агенцята ,единствено Димитров има некакъв хъс ,обаче сам не може да направи нищо,нагоре от копеловци накъм раждавица изобщо не се минава ,целата агенця требе да се промени ,за това нещо те каде работат нали получават заплата ,кой требе да им помага ,това не го разбирам ,почти сека седмица одим на риби...е как па еднаж не ме провериха бре,каде одат що работат не ми ясно ,но в всеки случай не си вършат работата ...по между другото у кн за миналата година имало издадени 3260 билета ,що направиха с тия пари ,са дренов дол чели да зимат ,берсинско вече е земан...
Като се замислим си прав Венци!ама и аз реагирам щот ми е мъчно за реката и искам да е добре всичко-прав си пълни капути са и требва преструктуриране до основи!Димитров е голям ама една птичка пролет не прави!само си тровим нервите.....
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

DJONI RINGO написа:
venci72 написа:Марти,що да им помагам ,тия са некава отживела държавна служба ,лебоядци ,зимат си заплатата и не ги интересува нищо ,преди неколко години имаше страшна сеч на маломерни скобарчета на тройки у невестино ,др ечев напиа жалба у в труд ,тия казаха че не е верно ,а беше верно ,и искаха да го съдат ,уронвал престижо на агенцята :D ебати и агенцята ,единствено Димитров има некакъв хъс ,обаче сам не може да направи нищо,нагоре от копеловци накъм раждавица изобщо не се минава ,целата агенця требе да се промени ,за това нещо те каде работат нали получават заплата ,кой требе да им помага ,това не го разбирам ,почти сека седмица одим на риби...е как па еднаж не ме провериха бре,каде одат що работат не ми ясно ,но в всеки случай не си вършат работата ...по между другото у кн за миналата година имало издадени 3260 билета ,що направиха с тия пари ,са дренов дол чели да зимат ,берсинско вече е земан...
Като се замислим си прав Венци!ама и аз реагирам щот ми е мъчно за реката и искам да е добре всичко-прав си пълни капути са и требва преструктуриране до основи!Димитров е голям ама една птичка пролет не прави!само си тровим нервите.....
Димитров е нахъсан,поне един имаме,ама ако успеем да направим клуб и си издействаме карти и направим мобилна група ще има още нахъсани и искат не искат ще работят.
Също така са с една нива на
800 000 км и без лодка,каза ми че на Дяково браковците се подиграват с него,викал им от брега елате,а те му се смеели и викали,па ела ти. :(
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

SammY написа:Ловя ги каквито ми клъвнат ... и нз от къде го измисли т'ва че го давам компетентен , но щом казваш така да е ... снимки няма да качвам , защото не са ловени от тази река , пък и не смятам да ти се доказвам ...
Младо момче си сега се учиш-браво!са да ти кажа и аз малко-куката камасан B611 е здрава и дебела кука-забива се и пуска трудно,но не е за финяшки риболов и мога да кажа,че на нея само едри бели червеи щот малките пинки с тая дебелина ги прави дроб сърма :wink:
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Аватар
SammY
фен клуб-скобар

Мнение от SammY »

Колега , 611 си е добра кука , иначе си прав че е дебела и пинките ги прави леш :) Аз по често ловя с 511 , мисълта ми беше , че куките с дълго стебло не са удачни за хляб . Това че съм новобранец е ясно на всички , не го крия :)
Изображение
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingman »

Вчера под прага в Невестино имаше 2-ма дето метаха на двойки, нищо не хванаха докато бях около тях. Колегите които ловяха на стръв до тях се изнесоха, може би от това дърпане им плашеха рибата. Беше хубав ден, водата супер но нивото беше малко високо и изнасяше бързо плувката и резултат 4 закачени риби и само 1 извадена и върната обратно във водата. Имаше колега на 20м. над мен хвана 6-7 скобара, хвана ги само на стръв и ги раздели с неговия приятел, щото той бе капо за цял ден.
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

humfy написа:Днес между Монца и Художника,доволно скубита и морунажчета :wink: Стръв трошка,взимаше и на бел,плувка 2.5гр,кука 16 фуна(за експеримент камасан 611 -14-ка,много по малко вземания)

Изображение
Изображение
Изображение
Я ме я и мене у форума хи-хи.Колега като си тръгнахте рибата продължи да взема активно до 17.00ч когато и ние сгънахме цирка.Най-после я уцелихме реката перфектно ниво и цвят и резултата се вижда един прекрасен риболов.Даже отчаяхме драскачите и на обяд се изнесоха въпреки опитите им да мятат пред нас от отсрещния бряг извадиха по 2-3 риби а ние си направихме кефа на макс и също върнахме рибата дадохме 5 скобарета на един местен който ловеше на стръв и той вика вие не ядете риба а и се хили.
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Още нещо забравих рибата въпреки че се хранеше активно не се влиаеше от храната да се събере на захранката и там да ловиш ,евентуално белия с прашката да се стърви това е.Рибите се ловяха типично за зимата един хващаш пред тебе другия на 20 м отдолу и така.Спасението е че просто има много риба та имаше продължителни серии от поредни кълванета.Направи впечатление че бяха се събрали в плитката заст на вира и нищо не можеше да ги мръдне от там, нито храна, нито стрелба с бял и логично едни ловяха,други епизодично ,трети само гледаха.Аз до обяд епизодично след обяд по-добре, когато се преместих върху рибите/колегите си тръгнаха/ гол за гол.
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingman »

chokoboy написа:
humfy написа:Днес между Монца и Художника,доволно скубита и морунажчета :wink: Стръв трошка,взимаше и на бел,плувка 2.5гр,кука 16 фуна(за експеримент камасан 611 -14-ка,много по малко вземания)

Изображение
Изображение
Изображение
Я ме я и мене у форума хи-хи.Колега като си тръгнахте рибата продължи да взема активно до 17.00ч когато и ние сгънахме цирка.Най-после я уцелихме реката перфектно ниво и цвят и резултата се вижда един прекрасен риболов.Даже отчаяхме драскачите и на обяд се изнесоха въпреки опитите им да мятат пред нас от отсрещния бряг извадиха по 2-3 риби а ние си направихме кефа на макс и също върнахме рибата дадохме 5 скобарета на един местен който ловеше на стръв и той вика вие не ядете риба а и се хили.
Евала за рибоците, това си е било галем кеФФФФ. Но за последната снимка :prayer: Дано има повече такива колеги.
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Направо си ги разбил браво. :drinkers: :shock:
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

[quote="chokoboy Я ме я и мене у форума хи-хи.Колега като си тръгнахте рибата продължи да взема активно до 17.00ч когато и ние сгънахме цирка.Най-после я уцелихме реката перфектно ниво и цвят и резултата се вижда един прекрасен риболов.Даже отчаяхме драскачите и на обяд се изнесоха въпреки опитите им да мятат пред нас от отсрещния бряг извадиха по 2-3 риби а ние си направихме кефа на макс и също върнахме рибата дадохме 5 скобарета на един местен който ловеше на стръв и той вика вие не ядете риба а и се хили.[/quote]

И това е един от начините. Трябва да се интегрират драскачите с живи примери, че на стръв се лови не по-зле, а е по-интересно. Ако вземат да вденат, че реката ако се остави на спокойствие от бракониери след два сезона ще ври от риба пък това, което хванат нека го изяждат.
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Лятото скобара го ловя само на хляб и то доста прилични риби.
Аватар
malkia_boxing
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от malkia_boxing »

Времето лети като магнит.
Trout
фен клуб-скобар

Мнение от Trout »