Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Дилема за пръчка !
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- miroslav97
- научил се да хвърля
Дилема за пръчка !
Здравейте колеги.Предстои ми покупка на спининг пръчка.Насочил съм се към тези двете https://fishing-market.com/shop/product ... uctID=3334 и http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... ENACITY-AP . Ще ги използвам за риболов на кефал на река Огоста с блесни и воблери до 4-5 гр.Ще съм много благодарен ако ми помогнете с избора.Благодаря предварително.
Re: Дилема за пръчка !
Лично за мен тази с по-малкия тест по примамки ще е по-удачна.
По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"

- metodid
- ще става разбирач
Зимай си тая от shefa и си свиркай.shefa написа:Дължината на въдичките е 198см, а тяхната акция е 3-14 грама(така пише на тях). НО според мен е 5-20 грама. Теглото им е 117 грама - много леки и елегантни въдички за това качество и цена.
- miroslav97
- научил се да хвърля
Малко неизвестна марка и ме съмнява качеството докато формакс е по-известна.
- metodid
- ще става разбирач
Не съм сигурен, че си прав, Quantum е американска марка и е известан на поне 300 милиона души. 
А за качесвото на двете съм сигурен, че е еднакво. Аз имам 4 броя, 2 със дефект и 2 без. При една от двете с минималния дефект той е незабележим. Незнам другите колеги на какво мнение са, но според мен ако вземеш куантума няма да съжаляваш.

А за качесвото на двете съм сигурен, че е еднакво. Аз имам 4 броя, 2 със дефект и 2 без. При една от двете с минималния дефект той е незабележим. Незнам другите колеги на какво мнение са, но според мен ако вземеш куантума няма да съжаляваш.
- Дилян
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Като ги гледам и двете са евтини.Коя си си харесаш направо я зимай и няма какво да му мислиш толкова.Няма да се жениш за нея я 

http://www.xfish.hu/images/gif/sexy-fishing.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- eroucma
- разбира нещата
+1 глас за Формакса- имай предвид че на този Quantum дръжката дори не е корк, а изкуствена пяна боядисана отгоре да изглежда като корк 

Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
- metodid
- ще става разбирач
Ей сега го резнах тоя Quantum-ски корк. Колегата е прав. Не съм и помислил, че китайчетата могат да ме финтират така. 

- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Докато при Формакса ,дрьжката е изцяло от Португалски корк,сушен вьв фиордите от течението Гьлфстрийм , а след това третиран сьс спори от гьба Манатарка преди да бьде краино обработен с масла от уранови частици взети от почвата в Чернобил.eroucma написа:а изкуствена пяна боядисана отгоре да изглежда като корк
Та сега сериозно по вьпроса ,като човек трьскал и двете произведения на Китайските деца -правени в час по трудово вьзпитание .Най сериозно ти препорьчвам 1 брой от колегата Шефа.
При тази дьлжина на Формакса и реален тест не по мальк от 10/30 ,си купуваш колец достоен да подпира всяко едно пьлзящо растение (дори и Тиква).
В крайна сметка спестяваш едни 15 кинта ,които би могьл да оползотвориш поне за качествен монофил

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- miroslav97
- научил се да хвърля
metodid написа:Зимай си тая от shefa и си свиркай.shefa написа:Дължината на въдичките е 198см, а тяхната акция е 3-14 грама(така пише на тях). НО според мен е 5-20 грама. Теглото им е 117 грама - много леки и елегантни въдички за това качество и цена.
Какво тегло е най-голямата ти риба с тази въдица ? И да питам от истински карбон ли е изработена ?
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ми кьк иначе ,имах си аз за 15 кинта да не е от истински карбон.miroslav97 написа: И да питам от истински карбон ли е изработена ?
При това 100 % ,директно от совалката Индевьр.
пп: Извинявам се за спама ,ама не мога се сдьржа

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- kaleeff
- ще става разбирач
muerter написа:Докато при Формакса ,дрьжката е изцяло от Португалски корк,сушен вьв фиордите от течението Гьлфстрийм , а след това третиран сьс спори от гьба Манатарка преди да бьде краино обработен с масла от уранови частици взети от почвата в Чернобил.eroucma написа:а изкуствена пяна боядисана отгоре да изглежда като корк

Фен-клуб Таранка!
muerter написа:.....

По принцип не съм безчувствен, боли ме за много хора... Просто местата които ме болят, са различни...

Контев написа:"Рибите се откачат най-вече, когато не са добре закачени!"

Колеги, сега че е забавно, забавно е, но до някъде! Момчето е наистина начинаещ и няма представа. Освен това, ако се съди по псевдонима му е 97-ми набор, т.е. на 15-16 години. Нека младите риболовци бъдат топло посрещани във форума. За вас може да няма значение цената, но на неговата възраст той си знае как е събрал парите за любимото си хоби! Аз лично бих препоръчал Quantum-a, заради по-ниската акция. Чети форума, ще научиш много и не се притеснявай да питаш. В крайна сметка истината е в практиката. Ако се запалиш по снининговия риболов съм сигурен, че за следващата ти пръчка няма и да ни питаш, а сам ще знаеш какво точно търсиш! Успех и наслука на всички 

Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
- Дилян
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Можеш да погледнеш и Mitchell PREMIUM 2 Spin за 33лв http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... ubgroup=56 до колко е добра,ще ти кажат по опитните колеги
- Прикачени файлове
-
- .......
- products23094_1354635837.jpg (17.6 KiB) Преглеждано 1494 пъти
http://www.xfish.hu/images/gif/sexy-fishing.gif" onclick="window.open(this.href);return false;