Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Бяха писали някъде за Настинка, че може да се хванеilia93to6kov написа:колеги кажете според вас на панчарево дали може да се хване нещо сега на фидер на стената.

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Май е по-добре на мач покрай мостаilia93to6kov написа:колеги кажете според вас на панчарево дали може да се хване нещо сега на фидер на стената.

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- hristo2201
- новобранец
Здравейте колеги,
Днес бяхме на Огняново близо до стената за около 3 часа. Нищо не бутна - сменяхме дълбочини, дължини - нищо! И други хора, които бяха там нямаха слука. Да не би рибата да спи?
Днес бяхме на Огняново близо до стената за около 3 часа. Нищо не бутна - сменяхме дълбочини, дължини - нищо! И други хора, които бяха там нямаха слука. Да не би рибата да спи?

- Garbolino
- разбира нещата
Днес на Щъркелово гнездо от към ресторанта - слабо - предимно микро костури. От другата страна на скалите - долу горе даваше добре - уклеи.
- Калин–Стоянов
- разбира нещата
chirusa_bg написа:
Май е по-добре на мач покрай моста
Днес около обяд на моста нямаше никой , на стената имаше хора ...
Дали са ловили нещо, не знам...
колега кой от всички беше там аз бях с камуфлажа откъм мостаGarbolino написа:Днес на Щъркелово гнездо от към ресторанта - слабо - предимно микро костури. От другата страна на скалите - долу горе даваше добре - уклеи.
Колеги,нещо ново от ски-влека на Казичене?Миналата година за отрицателно време стана известен тоя гьол,а сега нито пост за него 

онзи ден са ловили пъстървиkmap написа:Колеги,нещо ново от ски-влека на Казичене?Миналата година за отрицателно време стана известен тоя гьол,а сега нито пост за него
На принципа ЕЖК... това може да значи, че 2-ма са хванали по 20 пъстърви, и че 20 са хванали 2... Както и да е....rosakat написа:
онзи ден са ловили пъстърви
Малко прясно инфо от мен за р.Искрецка - реката беше много бистра, температурата на въздуха около 7-8 градуса. Пробвах главно в с. Искрец - но не успях да хвана нищо. Да уточня, че лових на нимфи. Иначе направих разходка да огледам и дори в дълбоките вирове риба не се виждаше... не зная дали по дупките се беше свряла или просто я нямаше...
колеги някой ако има някаква информация за суходол , нека да сподели, благодаря предварително.
- boreto1
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Пастърва и сивен -на камола и пастаvlado29 написа:колеги някой ако има някаква информация за суходол , нека да сподели, благодаря предварително.
а условията на суходол какви са?
последно бях там началото на декември ,беше 7лв. на пръчка и риба до 3кг. не се плаща , сега незнам но едвали се е променило.
- TRAP
- ще става разбирач
10лв на пръчка е вече
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
така е знам...,но само това инфо имах. Гледам да помогна на колегатаm101 написа:На принципа ЕЖК... това може да значи, че 2-ма са хванали по 20 пъстърви, и че 20 са хванали 2... Както и да е....rosakat написа:
онзи ден са ловили пъстърви
Сега разбирам , че е било нещо като твойта прогноза -> 2-ма са хванали по 10-на пъстърви
Наслука Kmap