Презентация на съфорумниците

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Венци ®
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венци ® »

Казвам се Венцислав на 37г.
Работя в ВиК помпиер ! Иначе от всичко по малко за дане викам майстори!
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Кирил,от 31г във военноморски сили,но до 30.11.2007,след това пенсия.През всичкото време съм се занимавал с далекосъобщителна техника,радиостанции,телефонни централи и все от тоя род.След нова година мисля да почна с ел.инсталации по строежите.Просто се разболях лошо / коксартроза /,смених две тазобедрени стави,и сега още малко да се закрепя.Последното го писах,защото някой също може да има проблеми,мога да помогна със съвети.
Поздрави на всички.
Аватар
koko bau
новобранец
новобранец

Мнение от koko bau »

Казвам се Николай, на29г.и не е приятно да опираш до мен ама какво да се прави.Каменоделец съм и основната дейност е изработка и монтаж на надгробни паметници.
Аватар
pi4a94
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от pi4a94 »

александър на 13 години ученик
Аватар
s7efan
новобранец
новобранец

Мнение от s7efan »

Стефан,14,ученик в ГПНЕ Бургас (8 клас)Така е на теория ама с тая стачка ще видим до къде ще я докараме ;)
Аватар
Chester
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Chester »

Аз работя в училище :D и съм 9 клас :twisted:
Хвани и Пусни !
TRANSKI RIBAR
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от TRANSKI RIBAR »

се казвам на 18г. още се обучавам :lol: и се занимавам с дребни далаверки(цигари) :lol:
Последно промяна от TRANSKI RIBAR на Вто Ное 20, 2007 9:10 pm, променено общо 1 път.
chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
1.3.1.2.
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Ето и от мен .
По ника си личи Ивайло Обретенов(нищо общо с баба Тонка)( луд рибар, буквално луд според жената но не толкова добър според мен)
По подробно - 32 години женен с две деца(да са ми живи и здрави)
Работя в Холандска фирма "Ден Бравен България" - началник склад,
името го пиша за колегите които се занимават с дограма и строителство ,ако мога да помогна - с удоволсквие . Иначе се занимаваме със силикони (няма за ц....)лепила ,полиуретани и др.(материали за дограма)
ако мога да помогна с удоволсвие съм на среща за съвет или контакти и всичко необходимо . Все пак сме едно голямо мъжко семейство (да ме извини колежката)трябва да си помагаме.Ако има въпроси съм на среща.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

И аз - в материален план

Мнение от INCUBUS »

Обичам планината Родопи,за това живея в Смолян.По мерките на форума,съм дърт,та чак древен /то така се полага на инкубусите /.Адаши сме с puntakis.Имам любима съпруга,син на 16,който не се интересува от риболов.Професия-гадна,в съдебната власт.Магистрат съм и по закон нямам право да ви помогна,ако ви се сговни правното положение.Ако някой от вас го закъса,мога да помогна най-малкото с някаква информация,пък дори и за адвокат,който не изпива цялата кръвчица на клиента.
Обичам риболова най-много и ако можех-щях да спра да работя,за да ходя по-често за риба.Бера гъби,даже ги ям,карам малко ски,мразя чалга,бих одрал жив Азис при евентуални граждански размирици,когато няма да се знае кой кого....Мразя политическата система в Бълхария,обичам мастика и бира /ма поотделно/,хард и хеви,кънтри също,все ми е едно каква кола карам,само да ме вози на риба безпроблемно.
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

презентация на съфорумците

Мнение от Диканаров »

Аз съм на 61г. По образование съм завършил машинно инженерство и международни икономически отношения. В момента съм управител на фирми специализирани в производство на ориз, вътрешна и външна търговия с варива и зърно. Не са мои! Зам.председател съм на Асоциацията на българо-арабските търговско-икономически камари към БТПП. Зам.председател съм на столичния комитет на Съюза на българските командоси.
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

Георги се казвам на 30 години съм,по образование съм икономист,5-6 год.бях шеф хранене на един хотел,по настоящем от 2-3 дена безработен или по друг начин казано "в творческа почивка" :wink: :lol: :wink:
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от didopoli »

Деян-машинен инженер,втора специалност електроника работя като поддръжка на екструдери,ако имате питания по електроника,електротехника,пневматика,механика и отчасти хидравлика с радост ще ви помогна.падам си и по коли ама от риба за тях време май няма. :lol:
vladoto
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vladoto »

Владимир Георгиев.От Монтана.36г.Образование-физик,но с професия електротехник,КИПиА.Ремонт,поддръжка,производство на ел.табла и др.разни подобни.Всичко това е добре ,но време за риболов все по трудно се намира.Машинариите се чупят в най-неподходящия момент!!!
Все по-често,посягам към воблерите.Когато няма достатъчно време ,с тях спасявам излета.
Ако мога да бъда с нещо полезен пишете.
Бъдете здрави и наслука!
Последно промяна от vladoto на Вто Дек 09, 2008 10:14 pm, променено общо 2 пъти.
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceco65 »

казвам се Цецо и работя като шофьор във BTV новините.отразяваме добрите дела който САПУНА и колегите му вършат,а на него му пожелавам да имат по малко работа :D
natrii
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от natrii »

От София,на 16 г.,казвам се Емил. Ученик от 10 клас,учещ в Стройтелния техникум. :) Много спокоен и търпелив човек,обича да гледа рибата и да я хваща...и пуска! :D Ни пием,ни пушим,само ловим и учим! :D
ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”