Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
Какви морунажи на Стамболииски?!!!! Май си мислите че всички пасат трева по форумите? Ако ще пишете глупости, по-добре не пишете нищо!
Колега, на яз." Ал. Стамболийски" ИМА големи морунажи, скобари, че дори и за мрени съм чувал. Това, че не ги хващаме нищо не означава. А на bobo_33333 може само да му благодарите за информацията, стига да можете да четете между редовете. Водоемът в горната си част е толкова специфичен, че дори и да сте там, нещата ще се случват под и над вас и вие няма да разберете. Успех!peasehead написа:Какви морунажи на Стамболииски?!!!! Май си мислите че всички пасат трева по форумите? Ако ще пишете глупости, по-добре не пишете нищо!

морунаж на стамболията нямааааааааа, а какви магии стават там само токаджиите и мрежарите знаят
peasehead написа:
Какви морунажи на Стамболииски?!!!! Май си мислите че всички пасат трева по форумите? Ако ще пишете глупости, по-добре не пишете нищо!
Колега, на яз." Ал. Стамболийски" ИМА големи морунажи, скобари, че дори и за мрени съм чувал. Това, че не ги хващаме нищо не означава. А на bobo_33333 може само да му благодарите за информацията, стига да можете да четете между редовете. Водоемът в горната си част е толкова специфичен, че дори и да сте там, нещата ще се случват под и над вас и вие няма да разберете. Успех!
Колега , ти май никога не си ходил на този язовир! Аз там съм израсъл, може да хванеш морунаж, скобар или мрена ама на сън:) Не искам да се заяждам с никои, но не искам и да се заблуждават останалите хора във форума.
Колега, на яз." Ал. Стамболийски" ИМА големи морунажи, скобари, че дори и за мрени съм чувал. Това, че не ги хващаме нищо не означава. А на bobo_33333 може само да му благодарите за информацията, стига да можете да четете между редовете. Водоемът в горната си част е толкова специфичен, че дори и да сте там, нещата ще се случват под и над вас и вие няма да разберете. Успех!

Колега , ти май никога не си ходил на този язовир! Аз там съм израсъл, може да хванеш морунаж, скобар или мрена ама на сън:) Не искам да се заяждам с никои, но не искам и да се заблуждават останалите хора във форума.
- nicko67
- вече хвърля и на тежко
Бобо само на плетено ли кълват или може и на монофил да пробвам или няма да издържи монотоbobo_33333 написа:Основно Ловят таранки-каракуда ,на плетено влакно,под с.Младени и под Крушево вече.Joro Ekont написа:Някой да има информация за риболова на Стамболийски ?
На Габровски дол или Габаревски излизат също и морунажи около килото

- bobo_33333
- кандидат преподавател
На стамболията ,може и да няма,ама на Ал.Стамболийски-има ,това че не сее ловят на въдица,не означава ,че нямаtopspin написа:морунаж на стамболията нямааааааааа, а какви магии стават там само токаджиите и мрежарите знаят

Последно промяна от bobo_33333 на Сря Фев 20, 2013 9:33 am, променено общо 1 път.
Аз там съм пораснал...
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Говорех за плетен монофилnicko67 написа:Бобо само на плетено ли кълват или може и на монофил да пробвам или няма да издържи монотоbobo_33333 написа:Основно Ловят таранки-каракуда ,на плетено влакно,под с.Младени и под Крушево вече.Joro Ekont написа:Някой да има информация за риболова на Стамболийски ?
На Габровски дол или Габаревски излизат също и морунажи около килото![]()
![]()

Аз там съм пораснал...
- nicko67
- вече хвърля и на тежко
[/quote]Говорех за плетен монофил
[/quote]
Колко му е окото на плетеняка забеляза ли?

Колко му е окото на плетеняка забеляза ли?

- skyboy_krasi
- новобранец
По реката ( гердимата) съм хващал морунаж,,, на язовира не съм имал такъв късмет ,,,,,, а форума е nariba не "заяш се с другарче"
Габровска Наслука - само на мойта кука . НАСЛУКА
- Joro Ekont
- новобранец
На сипея дава ли още по някоя бабушка?
- begleca_sv
- кандидат преподавател
и аз бях чувал за прословутата бабушка и като отидох цял ден мръзнах за 5 рибки по 100гр !
Обичам природата, но не само на картинка !!!
-
- вече хвърля и на тежко
За да приключим темата за Морунажа на яз.Ал.Стамболийски,лято 2012г.хванах две Морунажчета по 15см.под с.Младен,НА ДЪНО! 

- gupata_riba
- вече хвърля и на тежко
peasehead написа: ... Май си мислите че всички пасат трева по форумите? Ако ще пишете глупости, по-добре не пишете нищо!
Аз там съм израсъл...

Е те това че ме фърли у тъча

На къса плувка ,в репея
колега skyboy_krasi казва се ГЕРГИМАТА и се ловяха от стария бент нагоре към чучура
- gupata_riba
- вече хвърля и на тежко
ГЕРИМАТАpapurka1 написа:колега skyboy_krasi казва се ГЕРГИМАТА и се ловяха от стария бент нагоре към чучура

А темата е
Какво кълве на яз. Александър Стамболийски
На къса плувка ,в репея