Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
- choch0
- научил се да хвърля
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Ами колега, ще го направиш за спортен риболов. Този който иска да си купи риба ... ще може примерно да си купи риба до 2 или 3 килограма не и нагоре. Докато статуса на язовира не е изяснен ще има доволни и недоволни.
- jivko81
- научил се да хвърля
колеги някой да има информация за големия на николаевка дали се е раздвижила рибата
Ако го зарибят ще се раздвижиjivko81 написа:колеги някой да има информация за големия на Николаевка дали се е раздвижила рибата
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
е няма такъв "ФОРУМ"
ИМАЛИ РИБОЛОВЦИ ТУКАААААА,ИЛИ САМО БАЬОВЦИ
хахахахаха , ами то и приказките за риболов понякога омръзват. Сигурно всеки вече стяга оборудването и потрива ръце доволно в очакване на първия риболов за годината (повечето де, някои сигурно не са спирали). Лично аз съм решил тази година да дам почивка на частните водоеми и да ходя основно на по-големите на разумно разстояние от Варна - 200 км. Пожелавам на всички колеги много приятни моменти и богат улов. И да не забравяме да пуснем излишната риба. Удоволствието да я ловиш в повечето случаи е много по голямо от това да я ядеш.
Аве nando каква риба бе той язовира замръзнал-отивай на митинг!!!
митинга го отразихме но това е една друга тема за друг форум.
- nazoman2000
- новобранец
Колеги, привет. Някой дали има актуална информация за Тръстиково. Дали вече е започнал риболова? Ако може информация и за успешни сектори в този сезон. Смятам петък да откривам, щото вече не се издържа. Благодаря предварително.
Най-важното е да си мераклия и да правиш нещата с кеф
погледни в carpbg мисля че там писаха колеги с добри излети наскоро.колеги някои скоро да е хващал някви риби някаде или няма такива късметлии.много умря тая тема,то че няма пукната риба наоколо ясно,поне да си чешем езиците...... 

- kolintodorov
- новобранец
Здравейте, колеги някой има ли актуална информация за яз.Здравец? От кяколко места чуввам, че се вади прилична щука около килограм.
Здравейте колеги.Някой има ли актуална информация за яз.Левски?Дали ще бъде пуснат за спортен риболов през 2013г и какви може да бъдат условията? Може да ми пишете на email : sco0t@abv.bg 

- lishev_64
- разбира нещата
http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=28359nazoman2000 написа:Колеги, привет. Някой дали има актуална информация за Тръстиково. Дали вече е започнал риболова? Ако може информация и за успешни сектори в този сезон. Смятам петък да откривам, щото вече не се издържа. Благодаря предварително.
Дано съм ти бил полезен.

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
- nazoman2000
- новобранец
lishev_64 написа:http://www.carpbg.com/forum/viewtopic.php?t=28359nazoman2000 написа:Колеги, привет. Някой дали има актуална информация за Тръстиково. Дали вече е започнал риболова? Ако може информация и за успешни сектори в този сезон. Смятам петък да откривам, щото вече не се издържа. Благодаря предварително.
Дано съм ти бил полезен.
Супер. Благодаря много! Полезен и много надъхващ репортаж.
Най-важното е да си мераклия и да правиш нещата с кеф
Привет колеги ,
Някой да е открил сезона тази година на язовир Николаевка или на язовир Засмядово ?
Смятам да се разходя идната седмица но не знам какво е положението там , ако може малко информация . Инак за Тръстиково вече имам инфо , един колега ми показа снимки хванали са доста за това студено време.
Поздрави
Някой да е открил сезона тази година на язовир Николаевка или на язовир Засмядово ?
Смятам да се разходя идната седмица но не знам какво е положението там , ако може малко информация . Инак за Тръстиково вече имам инфо , един колега ми показа снимки хванали са доста за това студено време.
Поздрави
Всяко хоби е за удоволствие