Качествени чепарета

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
ivanomir
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Качествени чепарета

Мнение от ivanomir »

Колеги, моля за мнение за готовите бидеми от сайта: http://www.avmarketi.com/asp/listgroup. ... r=1&Page=2
/както и на предната страница/
знам че е мързелива работа...ама ми се струват атрактивни , а и турците са доста сериозни в риболова
Compass 470 GT + Mercury 40efi, Raymarine Dragonfly 7
www.avant.bg
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

Иван Байчев написа:но от миналата година съм с картонени по препоръка на колеги от форума . Все пак трябва да се вслушваме в съветите на по знаещите .

И правилно си направил :wink:

Ванка това което ти дадох е доста по меко и няма нищо общо с това от повечето показвани тук :wink: от куфар е (куфар за скици,картини,чертежи и др.)
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
Иван Байчев
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Иван Байчев »

Ами засега съм много доволен , даже си купих найлонови пликчета (100 броя за лев и нещо) от пазара и сега всяко чепаре е в собствена упаковка . :D
XegouX
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от XegouX »

Да забелязвам ! А ластитички купихте ли си за да може да ги правите от 10 опаковки на стекче?
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Иван Байчев написа:Ами засега съм много доволен , даже си купих найлонови пликчета (100 броя за лев и нещо) от пазара и сега всяко чепаре е в собствена упаковка . :D
И после сичкото найлон ми запушило дупките в лодката. :P
И от тоя път минах,на когото му дам чепаре,първо хвърля найлона в лодката.
После се чудя защо не ми се изцежда водата между ребрата.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Pe6o_Tikvata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Pe6o_Tikvata »

Аве колеги колко вида УВ ламе има :?: :?: Кат се разровя в нета намирам само едно а из коментарите в темата чета че някои колеги ползват няколко модела увета.Ако някой от колегите има няколко модела нека да качи некоя снимка да видим как изглеждат.Благодаря ви предварително за вниманието :D :D :drinkers: :drinkers:
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека :!:
eladjia
новобранец
новобранец

Мнение от eladjia »

Ето и мойто сефта за тази година.
Бърне
Изображение
Ламе
Изображение
Карашик
Изображение
Различни пози(спрямо светлината-ама ми е лабав апарата)
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
А тука имам едни гирлянди от коледа.Малко са широчки дали ще стават за по големи куки(на снимката е 4номер ювела) или трябва да ги цепя с макетния или с ножичка?
Изображение
Последно промяна от eladjia на Нед Фев 17, 2013 3:44 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

Качествени чепарета Borkata
Изображение
Аватар
Borkata
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Borkata »

Колега,поздравления за старанието,чепаретата са хубави.Този зеления цвят с който си боядисвал изглежда много хубав.Каква марка е лака или боята?Иначе за гирляндите не мога да кажа нищо,защото имам доста от тях но не ми харесват и не ги слагам за сега.
Качествени чепарета Borkata
Изображение
eladjia
новобранец
новобранец

Мнение от eladjia »

Декоратор EVRI от тези с тънките четчици(дет са само за украсяване на нокти) - гледам има номер 107(ако това е цвета).Взел съм го от Елитис.Всъщност май всичките ми лакове са от там.Взимам от най-евтините дето не надхвърлят левче.
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobria1 »

XegouX написа: А ластитички купихте ли си за да може да ги правите от 10 опаковки на стекче?
Не,ползваме кутии от обувки че по много събират :lol: :lol: :lol:
Pe6o_Tikvata написа:Аве колеги колко вида УВ ламе има :?: :?: Кат се разровя в нета намирам само едно а из коментарите в темата чета че някои колеги ползват няколко модела увета.Ако някой от колегите има няколко модела нека да качи некоя снимка да видим как изглеждат.Благодаря ви предварително за вниманието :D :D :drinkers: :drinkers:
Късмета ти е наполовина (тук са половината от възможните) просто само тази снимка имам а и трудно можеш да го снимаш това нещо

Изображение

първите 4 (от ляво надясно)

eladjia написа:А тука имам едни гирлянди от коледа.Малко са широчки дали ще стават за по големи куки(на снимката е 4номер ювела) или трябва да ги цепя с макетния или с ножичка?
Изображение
Никой не ти ли е казвал да ги пробваш тез гирлянди на опъване (предполагам че се късат по лесно от конец) :wink: :wink: :wink:

Тунджата заеби ги тез боклуци и мини покрай работата да ти дам малко истински и бонус ще има(много цветове :wink: )
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

eladjia хубави чепарета си спретнал,сигурен съм,че и рибките ще ги харчат :drinkers: Успех.
А сега де? :roll:
dirtYtribe
новобранец
новобранец

Мнение от dirtYtribe »

Това е от мене. Ще се радвам, ако споделите мнение...:)
Изображение
eladjia
новобранец
новобранец

Мнение от eladjia »

Никой не ти ли е казвал да ги пробваш тез гирлянди на опъване (предполагам че се късат по лесно от конец) :wink: :wink: :wink:

Митак, верно че ги тествах първо да не са лабави, аме сега ги пробвах пак и резултата е че не се късат, но се разпъват и стават тънки и боята им остана по пръстите ми(найлонови са).

Тунджата заеби ги тез боклуци и мини покрай работата да ти дам малко истински и бонус ще има(много цветове :wink: )[/quote]

Ши дода, да знайш! :D
Аватар
rap66
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от rap66 »

Преди 2 дни доживях да посетя Краставицата в Бургас. Харесах си няколко ламенца (лентички), по 50 ст. в малки пакетчета навити на кръгче. Развих ги, нарязах ги на 30 см (колкото нормално ламе), вързах няколко куки - супер. Обаче :cry: като изсъхна плюнката и щрукнаха, всяко със собствено мнение. Другите на куката прави, тия бургаските всяко със собствено мнение - извиха се на дъга. Явно докато са стояли навити в малкото пакетче и са "запаметили" извивката. Та се чудя как да ги "отуча", да ги варя ли :cry:

И докато разглеждах някакъв младеж пита за UV-та, показваха му доста видове "Е тия са UV". Питам ги "Как разхрахте че са UV", щото на мен въобще не ми излеждаха на такива. "Светят на UV лампата, виж да греят". И това се оказа масова заблуда във всички магазинчета там.
Публикувай отговор

Обратно към “Изкуствени примамки”