Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Батак
Модератор: Paublo_Eskobar
Батак
Какво кълве на яз.Батак през Февруари? 

Re: Батак
батаченци еб.... майката на язовира, пускат яко мрежи.... на един приятел му карат риба всяка седмица..... няма риба там, по добре иди на някой друг водоем
Това го знам, но все пак нищо ли не кьлве?
...и Ракитовци основно ! Миналата година едни сериозни пичове пуснаха определен брой сомчета, но заради горе цитираните селски изроди едва ли ще оцелеят.kovaren88 написа:батаченци еб.... майката на язовира, пускат яко мрежи.... на един приятел му карат риба всяка седмица..... няма риба там, по добре иди на някой друг водоем
миналата седмица минах от там, но не видях рибари
firepd69 написа:...и Ракитовци основно ! Миналата година едни сериозни пичове пуснаха определен брой сомчета, но заради горе цитираните селски изроди едва ли ще оцелеят.kovaren88 написа:батаченци еб.... майката на язовира, пускат яко мрежи.... на един приятел му карат риба всяка седмица..... няма риба там, по добре иди на някой друг водоем
Къде са контролните органи? Къде е ИАРА? Къде е правителството? Къде е нашата държава?........... няма закони, всичките си крепят таш.... някъде на топло!!!! Жалко но това е самата истина
-
- новобранец
Колега в момента не кълве нищо още около 1 месец му трябва на водоема!Аз съм от Велинград и мога да кажа че в яз.Батак има много риба стига да знаеш кога и къде да ловиш и на каква стръв!!!
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Лошото е че има наистина много мрежари,на 21 май бях на цигов чарк и имаше пресни гуми до язовира,а някакви продаваха шаран и каракуда на безценица.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
-
- вече хвърля и на тежко
Силата му е 10тина дни преди забраната и малко след нея.Това за каракуда и червноперковите. Костура си дава ма сега иска доста търсене, на кулата до стената има стълбички, опитай там на подвижно и рибка, но не много навътре.
Още едно хвърляне и тръгвам.....
- bojinov_86
- новобранец
Трагедия ! Нищо вече няма , всичко опоскаха ! Всеки ден го тормозят селските ! Едно време кви риболови правехме не е истина ! Сега е жив ташак язовира отписал съм го тотално !
Не се страхувай от врага,който те атакува, а от фалшивия приятел,който те прегръща!
-
- разбира нещата
За жалост в цялата страна положението е трагично !!
-
- новобранец
Здравей, колега! От втори април съм на Цигов чарк, но никога не съм ходил наtoni malkiq написа:Аз съм от Велинград и мога да кажа че в яз.Батак има много риба стига да знаеш кога и къде да ловиш и на каква стръв!!!
яз. Батак. Ако може, да споделиш /или някой друг/, какво излиза и на каква стръв.
Здравей колега да ти кажа само че времето е ужасно и мисля че където и да пробваш няма да имаш слука.akapulko написа:Здравей, колега! От втори април съм на Цигов чарк, но никога не съм ходил наtoni malkiq написа:Аз съм от Велинград и мога да кажа че в яз.Батак има много риба стига да знаеш кога и къде да ловиш и на каква стръв!!!
яз. Батак. Ако може, да споделиш /или някой друг/, какво излиза и на каква стръв.
- vlado_kamburov
- новобранец
Здравейте,колеги. Аз съм от Бургас. Интерсува ме има ли шаран в този язовир и струва ли си риболова му? Не сега де 

здравей колега в язовира има шаран, но повярвай не си струва риболова.....vlado_kamburov написа:Здравейте,колеги. Аз съм от Бургас. Интерсува ме има ли шаран в този язовир и струва ли си риболова му? Не сега де