Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com
Форум
Относно Сайта
Разни
Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Христо Рангелов
- разбира нещата

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Ее, не са излезли както трябва , ама нищо - тука само умни хора!! 
"The more you know, the less you carry"
- Христо Рангелов
- разбира нещата

Мерси.. На 2 март ще ходим в Ловеч и Троян ли Трябва ли беше.. Бе което е по-близо до Ловеч.. 
По случай 3 март..
По случай 3 март..
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Ицето джуниър къф е цапнат фостата, малиииий, къ ги реди теа стихове, бре!
По отношение на пулитикътъ - имам некфа дилема, мое би бих гласувал па за Бойко, кът най-манечкото зло, ма ако гласувам за Герб, тва ще рече да вкарам у парламента тиквеника, който шъ оглави тукашната листа, което нещо некфо ам ич не ми се иска...та сийбаломамата, напрао не знам фо да праа?
Най-мноо от предсрочните избори ще намажат даскалите и учениците, щото някой понеделник няма се учи
, иначе бяхме напрао преебани преди тва, щото ги бяха насрочили за през ваканцията. 
По отношение на пулитикътъ - имам некфа дилема, мое би бих гласувал па за Бойко, кът най-манечкото зло, ма ако гласувам за Герб, тва ще рече да вкарам у парламента тиквеника, който шъ оглави тукашната листа, което нещо некфо ам ич не ми се иска...та сийбаломамата, напрао не знам фо да праа?
Най-мноо от предсрочните избори ще намажат даскалите и учениците, щото някой понеделник няма се учи
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Redimido
- разбира нещата

- Обратна връзка:
Годзила, ти да не си учител, бре! Ако е така, ходи им разясни малко нещата по тия протести, че народа и грам представа си няма, че партия ЧУРКА, е най-доброто, с което разполага в момента!
- Христо Рангелов
- разбира нещата

Утре 17:30 ще има протест и в Търговище.. 
- GODzillata

Redimido, ПП "КУР", вече сме пораснали, чурка некФо детско звучи...некФо малко такова, около има-няма 10 сантима, докато КУР, е-хеееее....размерът ИМА значение, расте електоратът ни - расте и КУР!

Деееее.......б..а митингите,ходих да си повикам за разтоварване.Куките м.....ам...ка им кат фанали едни палки на мъже са праят.Един са опита да ма цапне,ма не му се отдаде - бавничък беше.Викам му - сега шибат жена ти,ти тука кат гол член си застанал.Таз държава съвсем ша ошашави - Б.Б. вятър му е взел акъла,останалите лешояди са опитват да го клъвнат,ма ги е страх още.Лимоновата резанка го поръчал,ма никой не го прибира на "курорт" - то подбудителството към убийство като че ли вече не е престъпление - оди гътни тоя,оня ,па ела да пием по едно
Гледах "Комисията Павлов" по 7 дни,та се смях със сълзи - поръчали Б.Б.,ма момчето недоразбрало и Сокола са опитал да гътне ,та затуй го били - объркал човека
Иначе прехода си върви,донесох още византийска мастика и наблягам по малко с айрянче - хич не е лоша комбинация 
Младши,оди гони момите,остай тез митинги за пенсионерите кат нас,че за другото нещо вече не ни бива.Христо Рангелов написа:Утре 17:30 ще има протест и в Търговище..
Тигре,гледай сега!
В житейския преход са се"родили" какви ли не парадокси!
Всеки си има дертове,братче!
Виж ,преди време, някакъв гражданин на Р.Б в каква дилема е изпаднал!?

Всеки си има дертове,братче!
Виж ,преди време, някакъв гражданин на Р.Б в каква дилема е изпаднал!?
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
GODzillata написа:Redimido, ПП "КУР", вече сме пораснали, чурка некФо детско звучи...некФо малко такова, около има-няма 10 сантима, докато КУР, е-хеееее....размерът ИМА значение, расте електоратът ни - расте и КУР!![]()
Годзи колко трябва да е голяма таз чурка, че да се превърне в к.р, че четох току що за един голям такъв и сигурно от раз ще влезне в партията ни, ама да не ни се случи следната случка:
Човек пие в бара. По едно време отива в тоалетната и застава пред писоара. В този момент вратата на тоалетната се отваря с трясък и влиза огромен негър, който изважда 60 сантиметров инструмент от панталона. Мъжът е вцепенен.
Негърът се приближава до съседния писоар, удря го с инструмента и го чупи на две части. След това отива до вратата на кабинката, трясва я с инструмента и я разбива, влиза вътре и прасва тоалетната чиния. Тя също се чупи на две части. След всичко това се приближава към мъжа и му казва:
- Сега ще те скъсам от чукане!
Мъжът (облекчено):
- Ух, аз пък си помислих, че ще ме удариш...
И не се вързвайте на разни обяви на фирми, щото един мой авер се хвана за една обява за увеличение на пениса, само за 50 лева, превел ги той по сметката им, а онези мръсници му пратили една.....лупа, та да си го гледа голЕм....
Никоя риба не е по - важна от живота !
Де ги намираш тез неща бре човекТелескоп написа:Тигре,гледай сега!
-
dantho.mihov
- Модератор

Двама депутати от руската Дума седят във вилата си в подмосковието:
- Слушай братан, всичко вече си имаме - и коли и вили и самолети. Дали да не помислим вече за хората ?
- Да, 200-300 крепостници не са ни излишни.
- Слушай братан, всичко вече си имаме - и коли и вили и самолети. Дали да не помислим вече за хората ?
- Да, 200-300 крепостници не са ни излишни.
То направо си е било харем!!!Teo 62 написа:....Барманката - стара хиена и любителка на млада плът ма "употребяваше"Ма харесала ма и щерка и студентка и една нейна рода,та бях изпразнил гащите.
![]()
Изкарах две години и се покрих ...
Хитрец си ти,Тигре,хитрец,добре,че навреме си напуснал"оазиса на удоволствията",ама така сме ние от старата"Магнаурска школа"!
Иначе и ти щеше да пишеш жалби до Прокуратурата,за добавки,надбавки и други социални помощи, припознаване на деца в презумпция за бащинство ...!?!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- GODzillata

Служители на подразделение за борба с масовите безредици стоят с шлемове пред тълпа с демонстранти. Напрежението расте и започват да тропат с палките по щитовете си. Един казва на другия до него:
- Виждаш ли оная пълничката лелка с пъстрата шапка? Това е тъща ми. Не я пипай! МОЯ Е!
- Виждаш ли оная пълничката лелка с пъстрата шапка? Това е тъща ми. Не я пипай! МОЯ Е!