Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Цонево ?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Какво кълве на яз.Цонево ?
Съдя по сверичния свод на каменния мост под варовата кариера,последните 60 см. от отвора се заляха за 24 часа.
Тези пичове от яз.Камчия здраво са отворили крана,да не би да е заял че да не могат да го затворят.
-
- вече хвърля и на тежко
Тази дига за която говориш колега, явно е била залята защото не видях такава. И аз се учудих, че цитираш дълбочина 60 см., а аз на същото място - 2 м и по-вече. Нивото на язовира, явно се покачва много бързо.valio5 написа:Колега RIBOLUBITEL радвам се че съм ти помогнал с нещо,но като казваш че на 7 метровата дълбочината е била около 2 метра значи е спаднало нивото на язовира дали е паднало?Ако знаеш нещо по този въпрос пиши моля те!
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Риболов има и на чудните скали. Днес е имало хора с директни телекопи които са ловили 

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Риболов на скалите има, но не очаквайте чудеса, рибите са по-скоро дребни с редки над 100гр бабушки.
Днес на Цонево под първия мост посока Айтос 3 часа без да бутне.Дойдоха едни колеги откъм паметника по чакълестия път те поне не са капо извадили едно костурче аквариумно.Казаха че яз.Камчия преливал
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Днес мои приятели са били срещу скалите, ловили са на мач, общо имат 30-на бабушки. но някой от тях по дребни от уклей. Казаха че ако са нямали вердевас за кука щяли да се капотират.....
През седмицата пак ще имам инфо.
През седмицата пак ще имам инфо.
Вторник имаше около 20 ентусиаста на скалите но до 15 часа всички се разотидоха.Никой не се сети да протестира срещу тоталното капо.Без а г р е с и я .
Днес е имало доста хора около Чудните скали но за съжаление информацията стига дотукguruguru написа:Вторник имаше около 20 ентусиаста на скалите но до 15 часа всички се разотидоха.Никой не се сети да протестира срещу тоталното капо.Без а г р е с и я .
Уклея вече се групира в плики заливи.Проверено, жалко че е дребен 7-10 см. На 20 бр. рядко 1 мутант 15 см. стръв пинки .
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Днес мои приятели ще са там с щеките.....Инфо по-късно 

Дано да напипат някой стадион с баби спортисти че последно само болници с баби пращящи от тения че и дребниГеорги Кръстев написа:Днес мои приятели ще са там с щеките.....Инфо по-късно

Ще чакаме инфо с нетърпение че днес бях по чакълестия път до паметника и резултат една баба на фидер а на плувка няколко дребни костура.За два часа ми премръзнаха ръцете и затова не слязох до Чудните скали а видях че има струпване на рибари така че дано поне научим от тебГеорги Кръстев написа:Днес мои приятели ще са там с щеките.....Инфо по-късно
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Инфото е на лице. За 4 часа 1 човек е направил 6 кг на щека. Рибувал е доста фино !
6 кг спортисти или от болницата?