Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Язовир Доспат около с. Сърница
Модератор: Paublo_Eskobar
Язовир Доспат около с. Сърница
Отиваме за седмица днес слетобед.Ще пробваме шаран и мирни риби другите пръчки са за пастърва,също ще тролим за пастърва.Ако имате някаква информация ще ми е полезна.Благодаря.В неделя или понеделник ще пиша как е протекъл риболова
-
- ще става разбирач
Re: Язовир Доспат около с. Сърница
Преди 1 седмица се върнах от там,бях за 3 дена.Бях застанал в плиткажа.Закачих може би над 4-5 шарана,но не успях да извадя нито един,просто се откачаха.Иначе имаше и хубави,може би по над 4 кг.Последния ден дръпнах и една пъстърва 2кг на жива рибка
.Това е ,което мога да кажа колега.Иначе уклей дава много стабилно,ни си мисля,че ще имаш успех с шарана.

То риба има ама водата е повече.
Мерси за инфото знам че се е дръпнал навътре но ще видим дано имаме късмет да уловим риба.Чао заминавам.
Колега на какво се хващаше шарана и уклея, че и аз мисля да пробвам риболова след една седмица там.
ГОЛ ШАРАН ...
и аз мисля да се качвам тази седмица,ако някой е ходил моля да сподели става въпрос за риболов от брега предимно на леко
- batlar
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
утре следобед се качвам и аз ще има инфо
знам че вчера или днес са изкарани 3 шарана там някаде ама само толкова засега
знам че вчера или днес са изкарани 3 шарана там някаде ама само толкова засега

мерси колега късмет и ще чакам да пишеш
Здравейте колеги,пастърва само на тролинг лових,на дъно нито шаран нито пъстърва,на плувка едри уклей и дребна каракудка на 3-4 метра от брега.Бяхме на оклоло 500метра от 'тихия кът', с лодката тролих около крушата.
- batlar
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
v plitkoto izliza hubava karakuda 

През изминалите събота и неделя костури 20бр., два прилични клена и 30-40 слънчаци. Температурата на водата горе беше 27.9градуса.
-
- новобранец
Има ли шанс за улов на шаран на пружина или трябва да е на косъм?
Също така може ли някой да сподели информация за добри места по целия язовир и колко сантиметра трябва да са горе долу рибките за стръв за костур и пъстърва?
Благодаря предварително
Също така може ли някой да сподели информация за добри места по целия язовир и колко сантиметра трябва да са горе долу рибките за стръв за костур и пъстърва?
Благодаря предварително
колега, ето малко снимки от началото на август...

..стръв щипок или рибка от водоема

..стръв щипок или рибка от водоема
Здравейте, колеги..предстоят ми няколко дни отпуска и мисля до отида до Доспат..по скоро около Сърница..ако някой има впечатление за риболова там по това време на годината, моля да сподели..благодаря предварително..
хайде, колеги..никой ли не е ходил зимата на Романтика..утре мисля да запраша натам, а не знам даже пътищата дали са проходими..чакам инфо, а като се върна ще пиша и аз...
пълна пустош има и сняг, 20 30 см