Всички да внимават !

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
веско
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Всички да внимават !

Мнение от веско »

Прочетете тази статия http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1120334 и пожелавам на всички колеги да нямат този късмет, да срещат по язовирите мини! Макар, че като се замисля, че е открита вчера (неделя), близо до язовир, 99% че е бил наш човек.
На слука на всички !
Направи добро и го хварли на пътя, все някои ще го намери...
doctorcheto
новобранец
новобранец

Мнение от doctorcheto »

Леле малееееееееее :D :D :D :D :D :D :D :D
Аватар
Mitak
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Mitak »

това е нещо нормално такива мини може има пръснати из цялата страна ей така профилактично това сигурно е 10-тия случай на намерена противотанкова мина за период от 7-8 години :lol: абе гледайте каде стъпвате да не стане бум а и ако видите табелка и на нея пише "МИНИ" това неозначава че трябва да минете :lol:
Изображение
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

:smt073 :roll: :twisted: Ужаааас,сигорно водата е много паднала и оная ми ти мина е цъфнала отвън,макар че информацията е много оскъдна все пак си е стресиращо,ето малко работа за Г-н Сапунжиев да съчетае полезното с приятното :idea: И то кво излиза сега,че като ходим за риба все едно сме за гъби постоянно трябва да се оглеждаме.
Бах мааму то човек ако не пукне от пукница,то от пукотевица.
Аватар
Koleff
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Koleff »

В далечната 1992 година, когато бях млад школник-сапьор в ШЗО-то в Плевен, бяхме вдигнати по подобен сигнал за намерена противотанкова мина до АЕЦ Козлодуй, на брега на Дунав. От къде беше дошла така и не разбрахме. Взривихме я с тротилова шашка както си е по правило.
Само да отбележа че за да се задейства взриватела на такава мина е необходимо да бъде настъпан от нещо, което тежи над 200 килограма.... ама знае ли човек дали наистина е така :evil:
newmember
новобранец
новобранец

Мнение от newmember »

Stront написа:В далечната 1992 година, когато бях млад школник-сапьор в ШЗО-то в Плевен, бяхме вдигнати по подобен сигнал за намерена противотанкова мина до АЕЦ Козлодуй, на брега на Дунав. От къде беше дошла така и не разбрахме. Взривихме я с тротилова шашка както си е по правило.
Само да отбележа че за да се задейства взриватела на такава мина е необходимо да бъде настъпан от нещо, което тежи над 200 килограма.... ама знае ли човек дали наистина е така :evil:
.... или нещо 80 - 100 килограмово да подскочи върху мината и хоп,стават 200 кила :shock:
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

aбе в района дето ходя на лов имаше стрелбище и от там непрекъснато намирахме невзривени снаряди из гората. що такива съм заровил из храстите.... щото ако се обадехме и идваше полиция и ги пазеха по три дни там на място , и като отцепят района... нанайййси лов :cry:
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
eynur
новобранец
новобранец

Мнение от eynur »

колеги няма страшно.недеите настъпва и няма никаква опастност за вас.верно е че требва да се натисне със сила към 1.5 кила за малките анти персонални мини и към 200 кила за антитанковите.ама за всеки случаи не се назорваите за подвизи. знам ги от личен опит от ирак
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”