Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Улу дере
- borislav58
- сериозен играч
Улу дере
Привет колеги и колежки.
Реших да пусна една тема за прословутата река, но от към риби не намерих най добрия ден.Неделя тръгнахме от Стрелча в 3 към Пазарджик да вземем племенника от тях и да пътуваме .Речено сторено тръгнахме, но времето бе мъгливо пърхаше дъж, и бe студено, но тръгнахме към Харманли.Преди Пловдив имаше катестрофа на автомобил. Тинейджъри тръгнали да сменят кръчмите на Пловдив, по късно разбрах, че едно девойче е починало, и то е Стрелчанче.Мойте съболезнования на опечалените, и бог да го прости.
Пристигнахме към 6и30 на реката но и там бе същото облачно мъгливо, и най гадното вятър.Имаше към десетина колеги по ранобудни от нас.До като разпънем то съмна, рибите играеха, водата бе боза, последното ми идване бе така, и така е оставих ,но бе доста качила водата .

Водата спадаше, рибите си играеха ама не бараха. Първото ми рибе се улови към 8 и нещо.

Колеги, от другата страна улавяха по некоя риба, ние ги гледахме с надежда, че и при
нас ще почне .
Тонката (master Antany) той ни е съфорумник /още не бе уловил и той нищо.
Сашката който бе с мен от Стрелча скъса един пакет куки, и се отказа да лови
Накарах го да напали огън( нали е балканджия) за да пекнем малко сланинка нали сега се яде.Беше изпитание да го запали, ама малко му помогнах, и огъня пламна.

Хапнахме криво ляво и риболова продължи .
По обяд мина да се видим с колегата tamihal бях му писал, и той дойде ,но от другата страна, и пак не можахме да си стиснем ръцете, но ще се съберем некой ден.

Риболова бе доста слаб до обяд имах 4 риби дребните веднага ги пускахме хората се оплакваха обикаляха, и сменяха местата. Водата доста падна почти десет сантиметра. Пред мен имаше доста клечки, които бяха във водата, и после се подадоха сигурно са спрeли яз.Тракиец .В края на краищата пак се уловиха по десетина риби по добри.
Приключихме риболова към 17и нещо ,но пак доволно е не начесахме крастата както предния месец, но природа там не можем да се месим .

Наслука! на всички ви и знайте, че Риболова Продължава!!
Реших да пусна една тема за прословутата река, но от към риби не намерих най добрия ден.Неделя тръгнахме от Стрелча в 3 към Пазарджик да вземем племенника от тях и да пътуваме .Речено сторено тръгнахме, но времето бе мъгливо пърхаше дъж, и бe студено, но тръгнахме към Харманли.Преди Пловдив имаше катестрофа на автомобил. Тинейджъри тръгнали да сменят кръчмите на Пловдив, по късно разбрах, че едно девойче е починало, и то е Стрелчанче.Мойте съболезнования на опечалените, и бог да го прости.

Водата спадаше, рибите си играеха ама не бараха. Първото ми рибе се улови към 8 и нещо.

Колеги, от другата страна улавяха по некоя риба, ние ги гледахме с надежда, че и при
нас ще почне .

Тонката (master Antany) той ни е съфорумник /още не бе уловил и той нищо.
Сашката който бе с мен от Стрелча скъса един пакет куки, и се отказа да лови
Накарах го да напали огън( нали е балканджия) за да пекнем малко сланинка нали сега се яде.Беше изпитание да го запали, ама малко му помогнах, и огъня пламна.

Хапнахме криво ляво и риболова продължи .
По обяд мина да се видим с колегата tamihal бях му писал, и той дойде ,но от другата страна, и пак не можахме да си стиснем ръцете, но ще се съберем некой ден.

Риболова бе доста слаб до обяд имах 4 риби дребните веднага ги пускахме хората се оплакваха обикаляха, и сменяха местата. Водата доста падна почти десет сантиметра. Пред мен имаше доста клечки, които бяха във водата, и после се подадоха сигурно са спрeли яз.Тракиец .В края на краищата пак се уловиха по десетина риби по добри.
Приключихме риболова към 17и нещо ,но пак доволно е не начесахме крастата както предния месец, но природа там не можем да се месим .

Наслука! на всички ви и знайте, че Риболова Продължава!!
Всичко заебавам и за риба заминавам!
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Улу дере
Луд за връзване си Бореееее!
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- borislav58
- сериозен играч
butnik написа:Луд за връзване си Бореееее!
Ицо ако не ида в седмицата поне един път за риба, то тогава съм луд

Всичко заебавам и за риба заминавам!
- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Eй Боре с тая малолитражка нямаш спирка. Браво за репортажа.
Браво. Отлично представяне и готин репортаж.
- indalo
- фен клуб-скобар
Радост за очите. Поздрави за споделеното. 

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Имах известни колебания, от коя страна на реката да мина...но не уличих правилната..о обяд мина да се видим с колегата tamihal бях му писал, и той дойде ,но от другата страна, и пак не можахме да си стиснем ръцете, но ще се съберем некой ден.

А и на това нямане и в тази боза, гледам добри рибки има...какво повече да иска човек.
Поздрави...

-
- фен клуб-скобар
Там където пуши там не мръзнат уши 

-
- учете се от него
Браво Боре немаш спирка 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- antivik
- кандидат преподавател
Хубав излет достоен за уважение, щом е имало пекната сланинка и хваната рибка, удоволствието е било пълно.
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Vesko1
- сериозен играч

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.