Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
ооgevrek написа: Иначе разбрах че реката днес доста се е вдигнала.
Вчера бе добре.
Днес в Невестино в парка почти/остават не повече от 10см/ е заляла кея.
Ако продължава да вали със това темпо може и да го залее цялото.
Така че ако някой си мисли за риболов следващите дни да си търси по подходяща дестинация
/да не се чете дегустация /
За конкретното място въпреки,че не беше казано точно къде е,сигурен съм,че е било "мазало" от народ.Хората бързо научават къде кълве в момента,даже и без интернет-факт!Аз също съм против да се казват местата
Зимата местата на,които може да се направи добър риболов не са чак толкова много,достатъчно е човек да обиколи "култовите"вирове по реката и картинката се изяснява...
НЕ ИЗПОЛЗВАМ Facebook!!!
viiksan написа:достатъчно е човек да обиколи "култовите"вирове по реката и картинката се изяснява...
Да, ама като са ти на 100+ км. да ги обиколиш се иска време и средства, ако си от Благоевград или Дупница става.....

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Майната им на парите.Пишеш излета дъждовен.Щото на конкретния вир рибата седи в един периметър от 15-20м и не си ли на правилната позиция гледкаш.Нема земна сила която да ги накара да се преместат от там.И аз съм на 100км ама ме яд като немога да се вредя защото излета ми пропада и новия тираж е чак другия уикенд,а сърце юнашко не трае.Кинтите са си кинти,ама кеф цена нема.И като не се вредиш на едно място почваш да обикаляш,ма вече е късно и навсякъде дашните места са заети и така спираш на поредния вир, гледкаш, палиш скарата цър-пър на чист въздух и аре обратно.Е на тоя вир поне си дремат все на това място,другия вариант е тука има,тука нема/днекска са в една част на вира утре в друга/ тото кво да прайш колко пъти съм гледкал.Ех скобарски неволи.topsoft написа:viiksan написа:достатъчно е човек да обиколи "култовите"вирове по реката и картинката се изяснява...
Да, ама като са ти на 100+ км. да ги обиколиш се иска време и средства, ако си от Благоевград или Дупница става.....

-
- разбира нещата
Днеска Струма е огромна, чак след една две седмици ще избистри.
Я да приложим малко снимков материал малко по нагоре по течението на реката.metoo написа:Днеска Струма е огромна, чак след една две седмици ще избистри.
-
- фен клуб-скобар
И ти си много прав!абе пичове реката е страшна за гледане....ама това е много добре за риболва,да не дава Господ само инциденти с наводнения!но като цяло е хубаво да има много вода,че последните две години беше скръб дори и пролетно време!може и да има късмет да поправи две три унищожителни места с мрени като негърски наказателиchokoboy написа:Майната им на парите.Пишеш излета дъждовен.Щото на конкретния вир рибата седи в един периметър от 15-20м и не си ли на правилната позиция гледкаш.Нема земна сила която да ги накара да се преместат от там.И аз съм на 100км ама ме яд като немога да се вредя защото излета ми пропада и новия тираж е чак другия уикенд,а сърце юнашко не трае.Кинтите са си кинти,ама кеф цена нема.И като не се вредиш на едно място почваш да обикаляш,ма вече е късно и навсякъде дашните места са заети и така спираш на поредния вир, гледкаш, палиш скарата цър-пър на чист въздух и аре обратно.Е на тоя вир поне си дремат все на това място,другия вариант е тука има,тука нема/днекска са в една част на вира утре в друга/ тото кво да прайш колко пъти съм гледкал.Ех скобарски неволи.topsoft написа:viiksan написа:достатъчно е човек да обиколи "култовите"вирове по реката и картинката се изяснява...

Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

- prodigy666
- разбира нещата
[/quote]
И ти си много прав!абе пичове реката е страшна за гледане....ама това е много добре за риболва,да не дава Господ само инциденти с наводнения!но като цяло е хубаво да има много вода,че последните две години беше скръб дори и пролетно време!може и да има късмет да поправи две три унищожителни места с мрени като негърски наказатели
[/quote]
И аз се моля за това
последното наводнение отнесе уникални места особено това на железница при игрището дето беше след това пресевна и т.н иначе в Благоев поне 10 часа без да спира проливен дъжд реката надолу сигурно е още по голяма и от на снимките
И ти си много прав!абе пичове реката е страшна за гледане....ама това е много добре за риболва,да не дава Господ само инциденти с наводнения!но като цяло е хубаво да има много вода,че последните две години беше скръб дори и пролетно време!може и да има късмет да поправи две три унищожителни места с мрени като негърски наказатели

И аз се моля за това

Бе аз все се надявам че до неделя ще се оправи.Дават тая нощ валезите да спират и до неделя са 4-5 дена. 

- jasonsmith
- разбира нещата
Самата истина, евалата колега!chokoboy написа: Майната им на парите.Пишеш излета дъждовен.Щото на конкретния вир рибата седи в един периметър от 15-20м и не си ли на правилната позиция гледкаш.Нема земна сила която да ги накара да се преместат от там.И аз съм на 100км ама ме яд като немога да се вредя защото излета ми пропада и новия тираж е чак другия уикенд,а сърце юнашко не трае.Кинтите са си кинти,ама кеф цена нема.И като не се вредиш на едно място почваш да обикаляш,ма вече е късно и навсякъде дашните места са заети и така спираш на поредния вир, гледкаш, палиш скарата цър-пър на чист въздух и аре обратно.Е на тоя вир поне си дремат все на това място,другия вариант е тука има,тука нема/днекска са в една част на вира утре в друга/ тото кво да прайш колко пъти съм гледкал.Ех скобарски неволи.

Р.С. Абе тая река не е истина колко е голяма, май за тая съб-нед ще пропадне риболова...
Ее нема ли некой да каже че за уикенда ще е ок.Баси тоя уйкенд пропуснах,моите хора ги разбиха и са ми се ходи та ми се вие.Предишния пак ловихме добре.И нещем други дестинации искам скобарета да дърпам
Надеждата умира последна ще чакаме инфо от колегите в близост петък и събота.

- prodigy666
- разбира нещата
аз мисля още в петък да я проверя ... дано поне калта се оттечеchokoboy написа:Ее нема ли некой да каже че за уикенда ще е ок.Баси тоя уйкенд пропуснах,моите хора ги разбиха и са ми се ходи та ми се вие.Предишния пак ловихме добре.И нещем други дестинации искам скобарета да дърпамНадеждата умира последна ще чакаме инфо от колегите в близост петък и събота.
- monzata
- вече хвърля и на тежко
с тея дъждове дет ги дават - на дали !
-
- вече хвърля и на тежко
ухааciganeto написа:Я да приложим малко снимков материал малко по нагоре по течението на реката.metoo написа:Днеска Струма е огромна, чак след една две седмици ще избистри.

дано е поотмила тлакта от парка,че хептен се затлачи там

па ако пооправи и на Чешмата и на Пастух,цена няма да има

Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
-
- вече хвърля и на тежко
Чоко,като гледам,а дано ама надалиchokoboy написа:Ее нема ли некой да каже че за уикенда ще е ок.Баси тоя уйкенд пропуснах,моите хора ги разбиха и са ми се ходи та ми се вие.Предишния пак ловихме добре.И нещем други дестинации искам скобарета да дърпамНадеждата умира последна ще чакаме инфо от колегите в близост петък и събота.

Старите