Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

МАРИЦА-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
- КалинПетров
- разбира нещата
Re: МАРИЦА-всичко за и по реката
Тука вече ме утрепа...........!
ти изкара повече распери по марица от колкото колегите по дунава

Reel Tuning
АДМИРАЦИИ!!!fn1p написа:Току що се прибирам от реката ето и улова за днес.
Дълъг е около 75 см. което означава че тежеше някъде 4.500кг. тъй като беше бая дебел, мисля, че имаше хайвер(но не съм сигурен).Воблера е Salmo Hornet 6см 14гр.

Глупавите хора са способни да направят това,за което умните дори не се осмеляват да помислят.
Тери Пратчет
Спорът ражда истината,а нуждата изобретението!
Тери Пратчет
Спорът ражда истината,а нуждата изобретението!
- danev69
- сериозен играч

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
-
- новобранец
Страхотен! Като гледам снимките ,набарал си ги ,на едно и също място ги ловиш.
Вчера спретнахме супер излет с приятели по реката. Въпреки многото кал около устието на едно дере наловихме доволно разнообразна риба. Имаше бежови парашутисти с рекордно количество алай и морунаж, но поне пускаха обратно маломерните шаранчета, та им се размина къпането в реката
Извадиха и 2 щуки с хайвер, а много често вместо уклей се улавяха 20-на сантиметрови расперчета, вървят на големи пасажи глупачетата и налитат много стръвно на пинките.
Аборигените си ги прибираха с десетки и недоумяваха защо ние ги връщаме обратно. Алай на въдица не пипна, много е наплашен и държи плътно в драките покрай брега, където го моряха с парашутите.

- Живко Славов
- научил се да хвърля
Супер тупалкааааааfn1p написа:Току що се прибирам от реката ето и улова за днес.
http://www.youtube.com/watch?v=i7TpEOMsAP0
Дълъг е около 75 см. което означава че тежеше някъде 4.500кг. тъй като беше бая дебел, мисля, че имаше хайвер(но не съм сигурен).Воблера е Salmo Hornet 6см 14гр.

Инфо,според вас дали след като валя тези дни и утре ако вали(като са ми казвали,че не е проблем,късмет трябва
)ама аз пак да попитам дали ще е добре за риболов,взех си баш риболoвните такъми и мисля да ги пробвам.

- КалинПетров
- разбира нещата
Днес направихме доста продължителен изглед с моя приятел Пламен около 6 часа доста обикаляхме в търсене на дашни места по реката...като дълбочина е много добре реката но е малко по матна от колкото ми се искаше,но е добре за момента като се има на предвид,че с ме февруари месец!И така доста въртене без удар имахме надежда за удар от някой сом времето межди 15:30-17:00 беше много благоприятно за некоя изненада...но уви даже и на Пламен расперите ги нямаше
ето малко от състоянието на реката:
Ето и моя милост аз хахахха
Общо взето много приятен изглед в долната част на река Марица одавна не бях обикалял толкова много и доста пресечена местнос имаше!

Reel Tuning
Е за тая дълга обиколка заслужавахте поне по една риба на човек
Марицата, като не ще да дава...не дава.... Поне сте набарали нови места за посещаване през лятото и сте направили добър фитнес
По-хубаво на реката отколкото като мен в 21 етажна панелка в София

- КалинПетров
- разбира нещата
остай боли ме кръста от обиколки....требваше да хванем една риба прав си но тва капо е мн силно се още чекам март може се получи нещо!JettroniX написа:Е за тая дълга обиколка заслужавахте поне по една риба на човекМарицата, като не ще да дава...не дава.... Поне сте набарали нови места за посещаване през лятото и сте направили добър фитнес
По-хубаво на реката отколкото като мен в 21 етажна панелка в София
![]()

Reel Tuning
Днеска времето е хубаво....някои с инфо по-късно ако е пробвал
- КалинПетров
- разбира нещата
Днес след обилните валеже реката беше вдигнала доста нивото си ето малко снимки:
хахахах малко разноообразие в темата реката е Дунав и беше много красива глетка!

хахахах малко разноообразие в темата реката е Дунав и беше много красива глетка!

Последно промяна от КалинПетров на Вто Фев 26, 2013 8:14 pm, променено общо 1 път.

Reel Tuning
- КалинПетров
- разбира нещата
много красива гледка е отблизо....но марица никак не лоша дистинация поне за мен!

Reel Tuning
Какво става с Марицата ? Има ли смисъл за уикенда да мятам, ей така за КЕФали или за грозни риби