яз. АЛЕКСАНДРОВО

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
interdoc
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: яз. АЛЕКСАНДРОВО

Мнение от interdoc »

martineti написа: Селото ми е Александрово и според много от местните който ходят ежедневно там "добрите" екземпляри са под два килограма :lol:
И тия местните всеки ден дават по 5 лв. ли?
Аватар
bambo80
новобранец
новобранец

Мнение от bambo80 »

таксата е 6лв,на последния ми риболов там с преспиване този дебелия дето събира таксите с още двама си пуснаха към 2 през ноща мрежата отпред пред пред фургона където ,, много дърпало,,а там хората захранват всеки ден на 2-3 шамандури и после тези двамата си тръгнаха.ЕБА ГИ У ПИЧОВЕТЕ АРЕНДАТОРИ БИЛИ СВЕСТНИ,ПОВЕЧЕ ТАМ НЕ УТИВАМ ША ИМ Е..... РОДАТА :butthead: :axe:
Aemilivs
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Aemilivs »

тия шарамчета с тая едра щука там не ги виждам...
gogox1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogox1 »

Трябва да се подаде сигнал до някаква институция! Александрово ми е село и обичам да ходя на риба! Ама тоя арендатор ... майката на всичко! Първо излавя цялата риба, колкото и малко да остана и второ изсече всички тополи и дървета , които са около язовира!!!! Кьорава сянка да няма! Сега искал да го загражда и тн и тн ! Дайте да се вдигнем и да го спасиме тоя язовир бе хорааа! Вече падна неговия човек от власт и може да е по лесно!
Бат Стан
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бат Стан »

Колега, за съжаление по-голямата беля вече е станала. Язовирът е определен за "аквакултури", тоест за рибарник. Така че най-вероятно наистина ще бъде ограден и достъпът на редовите въдичари ще бъде пресечен.
Aemilivs
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Aemilivs »

Мда и аз това видях от списъка. за жалост замина во веки този водоем. А толкова хубав беше ....
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

Най-голямата беля направи първият арендатор на язовира в началото на 2000 год. До тогава в язовира се ловеше в доволни количества каракуда ,шаран. Имаше сом и доволно количество костур и толстолоб. Отраснал съм на въпросният язовир ,и съм свидетел на зарибяването му както и на обезрибяването му.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

Най-голямата беля направи първият арендатор на язовира в началото на 2000 год. До тогава в язовира се ловеше в доволни количества каракуда ,шаран. Имаше сом и доволно количество костур и толстолоб. Отраснал съм на въпросният язовир ,и съм свидетел на зарибяването му както и на обезрибяването му.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Aemilivs
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Aemilivs »

така е ... имаше. и шаранче и смадок имаше.сега даваше и доволно щука костур и други дреболий и уловията не бяха лоши. супер язовирче беше . RIP Александрово ...
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

Щука и смадок никога не е имало. Бъркаш язовирите.
Aemilivs
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Aemilivs »

Щука няма на Александрово ???? Че хората ходеха там само заради нея :) а преди 4-5 години и смадок имаше...
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

Има щука ,но от скоро се завъди. Както казах на този язовир съм отраснал. Там е селото ми и всяка една ваканция ,всеки ден лятото съм бил на него. Дядо ми беше шеф на ловнорибарското дружество на селото и съм до болка запознат с каква риба е зарибявано и какво се е ловяло в него. Смадок за първи път чувам ,че има там.
gogox1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogox1 »

Съгласен съм с колегата matineti, че от скоро има щука- даже сега арендатора я лови яко! Дет се вика и аз хапнах от тоя щука! А аз смадок съм сигурен, че не е имало! Моя дядо бачкаше към ТКЗС-то , което също зарибяваше язовира - шаран, сом, толстолоб и каракуди! А вече има само вода........
gogox1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от gogox1 »

Колеги имали някъде наблизко до Александрово някакъв язовир (рибарник) , който да е платен! Да можеп да си ловиш и да си платиш накрая!На РИбарниците на Александрово не пускат вече да се лови!
А искам като ходя чат пак с приятели да си правим кефа! Щото и по реката вече няма риба и язовира не става! Благодаря предварително :)
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

Преди години на Владиня имаше. Сега не знам какво е положението.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”