Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Jacko's воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Jacko's воблери BG
Много ще ми е полезно да споделите вашите впечатления от воблерите Jacko's.
Кой модели са предпочитани от клена (кефал) и от щуката.
Имат ли стабилна игра при различни проводки и течения и т.н.
Благодаря
Благодаря

- Sleepwalker_
- разбира нещата
Re: Jacko's воблери BG
Джакото е поне според мен стабилна макра. Минали са ми няколко негови бройки през ръцете и не съм попадал на дефектен. Миналото лято именно такъв воблер ми беше бияча за кефал. Малките воблерчета от 3.5 см. са сравнително тежки, летят добре и са здрави. По-големите модели почти не съм ползвал, но и те ловят.
Лошото е,че на мaлките плаващи ако монтажът ти е с вирбел,им тежи и потъват. 

Последно промяна от сирака на Сря Фев 27, 2013 9:51 pm, променено общо 1 път.

В тоз гьол,риба няма!
-
- Модератор
Късно есента се сдобих с два броя 5 см. за проба - по един потъващ и един плаващ. Приятно се изненадах от добрата им игра. Слука на тях нямах, но ще изчакам да мине забраната за Щука и Бяла, за да пробвам и по-малките размери.
Добър компромис между цена и качество. Ползвал съм ги най-вече за кефал и работят добре - поне на Тунджа.
- asenfisherman
- ще става разбирач
Искам да помоля колегите с опит да ми препоръчат модел и цветове за риболова на костур.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- Sleepwalker_
- разбира нещата
Не съм забелязал такова нещо, а съм ползвал 10-тина от най-малките. Е, стига вирбелът и карабинката да не са прекалено големи де, иначе с малките няма проблем.сирака написа:Лошото е,че на мзлките плаващи ако монтажът ти е с вирбел,им тежи и потъват.

Навремето, когато пича започна да ги прави, действително бяха много добри.
Направи им се яка реклама по форумите и към Елхово заваляха поръчки.
Тогава производителя се изхитри и си направи матрици и започна да бълва воблери, изляти в матриците, от пресован стиропор.
Качеството веднага се срина, а и оставени в кутията, воблерите се измятаха от топлината на слънцето.
СЕга научавам, че е въвел нови методи на производство и проблемите са изчистени, но не съм ги пробвал още, след последните няколко които изхвърлих пред 2-3 години.
Явно трябва да заприходя няколко от новите и да ги тествам.
Направи им се яка реклама по форумите и към Елхово заваляха поръчки.
Тогава производителя се изхитри и си направи матрици и започна да бълва воблери, изляти в матриците, от пресован стиропор.
Качеството веднага се срина, а и оставени в кутията, воблерите се измятаха от топлината на слънцето.
СЕга научавам, че е въвел нови методи на производство и проблемите са изчистени, но не съм ги пробвал още, след последните няколко които изхвърлих пред 2-3 години.
Явно трябва да заприходя няколко от новите и да ги тествам.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Аз имам от най-първите произведения на Джако , когато още ги дялаше ръчно . Ловят добре , особено по Тунджа . За новата продукция нищо не мога да споделя , предполагам че ако се включи Владунчо ще даде обстойно ревю на Джако`с воблерите .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- pavkata_10
- новобранец
Тази есен си заприходих някоя и друга бройка от малките размери, още с първите проби дадоха много добри резултати по Тунджа. Сега през зимата си набавих и още няколко, и с нетърпение чакам да се постопли малко, за да ги пробвам. 

ако има и некоя снимка....ще стане по-интересно
Хаха,ама на рапалите със същият размер не влияе...Sleepwalker_ написа:Не съм забелязал такова нещо, а съм ползвал 10-тина от най-малките. Е, стига вирбелът и карабинката да не са прекалено големи де, иначе с малките няма проблем.сирака написа:Лошото е,че на мзлките плаващи ако монтажът ти е с вирбел,им тежи и потъват.

В тоз гьол,риба няма!
Ае ВИЕ спинингисти чете ли ве....? На колега му пратих Л.С. (още като нямаше мнение в темата му ТУКА - да прочете - ТАм) , което го е прочел УЖ според ИЗВЕСТИЕТО МУ, което МУ пратих (МА МАЙ НЕ ГО Е ПРОЧЕЛ ?? => щот по-добре на ново всичко пак .... )ама вие като пишете нещо....каквото и да е помните ли к'во сте писали .... и за какво сте го написали аджеба .....
Щото май тоя Подфорум вече се оформи само една голяма питанка наготово и никой не чете постове....опити и така натам.... Жалка работа
Сега давайте отново Капацитети инфо за Кефал и вече в новата тема за Царица Щука и кефал !!! Там-тук е отговорено ма и на мен не ми се чете вече.....JettroniX написа:Заглавие: Jacko's воблери BG
Инфо за кефалиourglory написа:Много ще ми е полезно да споделите вашите впечатления от воблерите Jacko's.
Благодаря
Щото май тоя Подфорум вече се оформи само една голяма питанка наготово и никой не чете постове....опити и така натам.... Жалка работа

-
- учете се от него
Та, да си дойдем на думата- тези дето сега са в "мрежата"(онлайн магазините), хващат или не хващат и от коя серия воблери са- ментетата от стиропор, нормални или полунормални??? Тоя производител няма да е лошо да се регне тук и да каже няколко думи по този въпрос...с НЕ-рекламна цел! Или пък някои друг по-запознат да каже...