Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от metoo »

За Струма до неделя не си мислете а след това здраве да е. :D :D
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

prodigy666 написа:
chokoboy написа:Ее нема ли некой да каже че за уикенда ще е ок.Баси тоя уйкенд пропуснах,моите хора ги разбиха и са ми се ходи та ми се вие.Предишния пак ловихме добре.И нещем други дестинации искам скобарета да дърпам :cry: Надеждата умира последна ще чакаме инфо от колегите в близост петък и събота.
аз мисля още в петък да я проверя ... дано поне калта се оттече
В петък е раничко според мен,но пък ще дадеш инфо.
tegov86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tegov86 »

Реката в най-долното течение е огромна. На Тополнишкия мост достига ширина 200-300 метра в разливите. Прилича на река Ганг в Индия и е буйна, като река Тара в Черна Гора :shock: .
Аватар
BOBI MITREV
новобранец
новобранец

Мнение от BOBI MITREV »

Сега поне се надявам да се качи и риба от гръцко,защото с тия баражи където са надоло беше невъзможно
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Или ще иде в Гръцкото. :D :D
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

metoo написа:Или ще иде в Гръцкото. :D :D
Колега, бъди оптимист :D .
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

по вероятно да дойде към нас :wink: достатъчно ерудирани сте тук,за да разберете защо :!:
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

Щото нема кво да иде надолу хи-хи.Майтапа на страна при предишното голямо наводнение преди 2 години по бело поле са явиха едни скобари по литър ,литър и половина ма жълти кат шарани, супер красиви риби.И се ловяха редом с нормалните и беше много интересно да ги сравнява човек.А дано пак ни сполети същата зла участ. :lol:
tegov86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от tegov86 »

Аз се сещам за наводнението преди 12-13 години когато бяха разрушени рибарници и язовири в Гърция. Тонове каракуди се качиха нагоре по течението и то все литрови :) . Колко риба се излови не е истина. Пасажите стигнаха чак до Кресна по Струма и до Златарево по Струмешница. На 300-400 грамовите им се мръщехме, като на слънчавки :) . Ех, времена :) .
metoo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от metoo »

Дано и по Благоевград да се качи някои хищник. :lol:
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

ще има-само вервайте искрено чада риболовни :D -оня ден гледах новият филм на Папарака за морунажи на Тунджа сега в този сезон-лови риби от 300 г до 600-700 страшни морунажи-издървих се яко и си спомних какви риби се ловеха по 3 бараж и не само-всеки бързей вреше от скобари и мрени......майката и ебаха на Струма-преди мрените спсяваха риболови-сега долу по дефилето батко мрена трудна трудна-не иска от две години трудна.....абе това наводнение е добро за реката-дано и пролетта има много вода и после да се наредиме некой ден на баража-па смешки,па скари,па бири,па риболов на различни видове риби....ех ех мечти :D
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
chokoboy
фен клуб-скобар

Мнение от chokoboy »

tegov86 написа:Аз се сещам за наводнението преди 12-13 години когато бяха разрушени рибарници и язовири в Гърция. Тонове каракуди се качиха нагоре по течението и то все литрови :) . Колко риба се излови не е истина. Пасажите стигнаха чак до Кресна по Струма и до Златарево по Струмешница. На 300-400 грамовите им се мръщехме, като на слънчавки :) . Ех, времена :) .
Ха имам и аз спомени ловеше се доста каракуда и на железница под кафето макар и не толкова големи и от тогава не съм ловил,а то защо било.
rende
новобранец
новобранец

Мнение от rende »

Здравейте, вчера слизах малко по гръцко, Струма е повече от голяма, почти всички баражи и островчета са заляти с много вода, не че и при нас не е достатъчно голяма...поне откакто е голяма и мътна не съм видял тройкаджии и разни...днес ходих до Кюстендил и като гледам скоро няма да се избистри, но поне го дават да спира да вали...Наслука на всички
Аватар
prodigy666
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от prodigy666 »

Колега а как е кална ли е течът ли боклуци ... днес Благоевградската река почна да спада драстично и да избистря .... тя струма по добре да си е мътна да раздвижи малко големите скубита
gevrek
фен клуб-скобар

Мнение от gevrek »

Бобошево днес
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”