Къде кълве около Благоевград

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
ristaka93
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Къде кълве около Благоевград

Мнение от ristaka93 »

Колеги дайте малко мнения за последните излети .... какви са ви впечатленията :)
Над силата е единствено способността да я контролираме.

Catch the moment, Release the fish.
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Къде кълве около Благоевград

Мнение от Д.Граховски »

Мойте са капотарски :D .Зависи за къде говориш.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
ristaka93
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ristaka93 »

не знам колега аз викам да ида на Бистрака че сега е много голяма реката ... не че и там има какво да се хване ама ще гледам някое костурче да излъжа :) ако някой знае къде е най добре за сезона на Бистрака да ги търся всяква информцаия ще ми е полезна :) само да кажа че ще ги турся на силиконки :) веднъж бях но без успех за 20-30 минутки :)

Аватар
ristaka93
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ristaka93 »

някой ще ходи ли на Бистрака в Събота ???

Аватар
FlyFishing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FlyFishing »

Аз ще хода на Бистрака в събота,но не е сигурно ама по вероятно е да ида.Ще съм от дясната страна и аз също ще съм със спининга.Мисля повече на блесните и най-вече на воблерите да наблегна.На силиконка излизат хубави костури там.Аз ще съм от 8ч. до 12 някъде.
Аватар
ristaka93
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ristaka93 »

pepisharana97 написа:Аз ще хода на Бистрака в събота,но не е сигурно ама по вероятно е да ида.Ще съм от дясната страна и аз също ще съм със спининга.Мисля повече на блесните и най-вече на воблерите да наблегна.На силиконка излизат хубави костури там.Аз ще съм от 8ч. до 12 някъде.

колега аз ще ида сигурно кум 2 следобяд до залез.... къде да отида за костур на по плитко или по дълбоко не съм хващал до сега със силиконки ... не съм и ходил специално за костур де.... но мисля да отида от ляво където е пътя между Бистрака и реката г/д до средата на бистрака там някаде ще съм :)

Аватар
FlyFishing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FlyFishing »

ristaka93 написа:
pepisharana97 написа:Аз ще хода на Бистрака в събота,но не е сигурно ама по вероятно е да ида.Ще съм от дясната страна и аз също ще съм със спининга.Мисля повече на блесните и най-вече на воблерите да наблегна.На силиконка излизат хубави костури там.Аз ще съм от 8ч. до 12 някъде.

колега аз ще ида сигурно кум 2 следобяд до залез.... къде да отида за костур на по плитко или по дълбоко не съм хващал до сега със силиконки ... не съм и ходил специално за костур де.... но мисля да отида от ляво където е пътя между Бистрака и реката г/д до средата на бистрака там някаде ще съм :)
И там има много добри места даже ако гониш костурите лявата страна е по удачния вариянт.Мястото е на средата на пътя точно срещу блатата, които са от другата страна на бистрака.Там може да паркираш колата слизаш доло и ги подкарваш по брега доло до вадата където изтича бистрака.Но наи доброто място е точно срещу блатата, които са свързани със струма.Може и на блатата да похвърляш, но точно доло ми е заветното место за костур.Ето я и силиконката на която имах наи много успех http://www.profishing.ro/naluci-si-acce ... -7120.html
А иначе може да вземеш и някой воблер и на тях да пробваш например като салмо хорнет или рапала хъски джърк и на двамата имам хубави щуки и костури(по рядко).А лятото се лови и сом,но не големи и е редно да се връщат а щуки се ловят целогодишно(не рядко излизат и добри екземплиари)
Аватар
ristaka93
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ristaka93 »

колега мерси много за инфото трябва да отидем някой път заедно ще е едобре с човек който има повече опит аз сега стрелям на посоки незнам длаи да го търся на дълбоко или на по плитко но както и да е иначе салмо хорнет имам и Голди вибро макс също имам ... а риби не взимам ходя без живарници така че за рибите че ако хванем нещо 100% се връща :) сиг ще се расшетам утре пък да видим какво ще стане :) ще напиша утре вечерта :)

Аватар
FlyFishing
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от FlyFishing »

Колега ние днес бяхме и бистрака е боза.Нивото се е покачило с МНОГОООО. Много брегове където лятото беше суша сега са по вода.Имахме много удари, но само една реализирана щука(която разбира се беше върната веднага обратно).Доло в вадата където изтича бистрака сега е перфектно за примамки, който работят на повърхността, като например поперите и изкуствените жаби.Аз във вадата лових на жаба Spro bronzeye65 и там имах няколко удара на нея, но само удари за жалост.А на големия бистрак и тоя по малкия под него лових само на РАПАЛА хъски джърк и на него беше и единствената риба.И внимаваите с предвижването, че на всякъде е адски хлъзгаво.Аз се размазах поне 3-4 пъти.Може също да пробвате и на тапа във вадата точно пред дънерите на каракудка или виолетка (горчивка).

и да пишете за резултата. :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Аватар
ristaka93
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ristaka93 »

pepisharana97 написа:Колега ние днес бяхме и бистрака е боза.Нивото се е покачило с МНОГОООО. Много брегове където лятото беше суша сега са по вода.Имахме много удари, но само една реализирана щука(която разбира се беше върната веднага обратно).Доло в вадата където изтича бистрака сега е перфектно за примамки, който работят на повърхността, като например поперите и изкуствените жаби.Аз във вадата лових на жаба Spro bronzeye65 и там имах няколко удара на нея, но само удари за жалост.А на големия бистрак и тоя по малкия под него лових само на РАПАЛА хъски джърк и на него беше и единствената риба.И внимаваите с предвижването, че на всякъде е адски хлъзгаво.Аз се размазах поне 3-4 пъти.Може също да пробвате и на тапа във вадата точно пред дънерите на каракудка или виолетка (горчивка).

и да пишете за резултата. :drinkers: :drinkers: :drinkers:

колега и аз днеска бях на Бистрака ловях на силиконки отидох към 3 часа докъм 5 исках костурче да удари но нищо... така си метках.... дали не знам къде да ги търся длаи не знам как да ловя на това нямам си и представа... трябва да направим един излет заедно :)

Аватар
ristaka93
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ristaka93 »

Колеги някой да даде малко информация за Струма ... около Благоевград.... ходил ли е някой . :)

Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”