Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

ИАРА-Ямбол
Модератор: bobopeli
ИАРА-Ямбол
Здравейте,
Подадох сигнал до ИАРА-Ямбол,днес в 16:37,за бракониер,който лови с парашут и има заложени въдици за бяла риба.Видях,че изкара 3 добри каракуди с парашута,а за дънните на рибка не знам.
Казах им точно къде е(центъра на града,зад хотел "Тунджа") и с каква кола е(червен Опел "Кадет").
Отговора е:"Далече сме,до Шарково сме,като се приберем ще видим ако е там още.Благодаря!"
Е,ще видим какво ще стане.От известно време го трая тоя...е,стига.
Подадох сигнал до ИАРА-Ямбол,днес в 16:37,за бракониер,който лови с парашут и има заложени въдици за бяла риба.Видях,че изкара 3 добри каракуди с парашута,а за дънните на рибка не знам.
Казах им точно къде е(центъра на града,зад хотел "Тунджа") и с каква кола е(червен Опел "Кадет").
Отговора е:"Далече сме,до Шарково сме,като се приберем ще видим ако е там още.Благодаря!"
Е,ще видим какво ще стане.От известно време го трая тоя...е,стига.

В тоз гьол,риба няма!
Re: ИАРА-Ямбол
пукай му
гумите
гумите

В тоз гьол,риба няма!
ИАРА Ямбол си ги слагай на кура... аз лично звънях на Ясен и ква файда- " Ще пратя екип"
ма явно си остана само с пращането 
Като отидох на другия ден нарушителите си бяха там и ми се усмихваха нагло.
В днешно време само саморазправа.. Ма не съм от тия яки батки де мога да си позволя да чупя тикви наред. Поздрави

Като отидох на другия ден нарушителите си бяха там и ми се усмихваха нагло.
В днешно време само саморазправа.. Ма не съм от тия яки батки де мога да си позволя да чупя тикви наред. Поздрави
Туй риболова не е за мен 

Абе аз мога,ама не съм видял нищо хубаво от това.Пък и остарявам вече. 

В тоз гьол,риба няма!
-
- новобранец
сложи му легенче с бензин до шофьорската врата на колата и до него кибрит, той ще се досети какво следва
не е смешн- просто го направи един път "резни и 4 те броя " пък да видим дали ще иде пак да бракува някъде.
-
- научил се да хвърля
Абе то държава няма, ти телефони звъниш 

+1 за гумите.На ИАРА Ямбол това им е редовното оправдание че са на Шарково.
ЪХММММ мое и камиче у стъкуото - връши работа