Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Ряховски ливади
- andrean_dimitrov
- ще става разбирач
Ряховски ливади
Спя.В 10;30 телефона ми звъни,гледам Николай /Niki carp/ от един друг форум.
Той:
-ади за риба
Аз:
-не ми се ходи,вали,теглих му една майна и затворих.
След 40 мин. колата ми беше натоварена.

и газ към Ряховски ливади.Времето лошо,мъчи се да вали,ръми и силен ветрец,но това не пречи и за миг не ни развали настроението
Настанихме се тук и така

и се заехме с масите.Неговата маса-

общата маса-

Неговите въдици-

и моята въдица-

В 22:30 дойде 1-вата рибка.Извадих я аз,защото ми беше обещано,че 1-вата е моя.Ето го рибока

Уловен на някакви си топчета накиснати в нещо си лепкаво,и чорап най от горе

Веднага сефтето беше поляно подобаващо,и на следващият ден Николай до обед не стана от леглото,единственно пъшкаше и псуваше алкохола от Лидъл,който бил фалшив според него

След като се събуди каза ,че ги почва и от 11:00 до 16:00 извади общо 6 шарана м/у 3-7 кг.А аз чаках на щеката.И като стана въпрос за щеката имах едно единствено кълване с разпъване на 2.5 кух ластик на макс и след 3-5мин. късане на 0.18 повод.В 16:30 дъждът премина в сняг и решихме да палим,че не се знаеше какво ще е положението на Шипка.
Това е от мен колеги.
Поздрави
Той:
-ади за риба
Аз:
-не ми се ходи,вали,теглих му една майна и затворих.
След 40 мин. колата ми беше натоварена.

и газ към Ряховски ливади.Времето лошо,мъчи се да вали,ръми и силен ветрец,но това не пречи и за миг не ни развали настроението

Настанихме се тук и така

и се заехме с масите.Неговата маса-

общата маса-

Неговите въдици-

и моята въдица-

В 22:30 дойде 1-вата рибка.Извадих я аз,защото ми беше обещано,че 1-вата е моя.Ето го рибока

Уловен на някакви си топчета накиснати в нещо си лепкаво,и чорап най от горе

Веднага сефтето беше поляно подобаващо,и на следващият ден Николай до обед не стана от леглото,единственно пъшкаше и псуваше алкохола от Лидъл,който бил фалшив според него

След като се събуди каза ,че ги почва и от 11:00 до 16:00 извади общо 6 шарана м/у 3-7 кг.А аз чаках на щеката.И като стана въпрос за щеката имах едно единствено кълване с разпъване на 2.5 кух ластик на макс и след 3-5мин. късане на 0.18 повод.В 16:30 дъждът премина в сняг и решихме да палим,че не се знаеше какво ще е положението на Шипка.
Това е от мен колеги.
Поздрави

Рибата не говори,защото энае всичко!!!
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Ряховски ливади
Много добре казано...Уловен на някакви си топчета накиснати в нещо си лепкаво,и чорап най от горе![]()

- nikolaiiliew
- сериозен играч
яко. къде се намира този язовир?
-
- научил се да хвърля
Браво на смелите
, имаше ли кал?

Един от най-общите показатели, които открих е, че надеждата надживява очакванията.
- andrean_dimitrov
- ще става разбирач
http://wikimapia.org/#lat=43.0159469&lo ... 11&m=b&v=8
Това е мястото, на няколко км. от центъра на Севлиево. Водоема е платен-20 лв. за денонощие. Има трофейни екземпляри шаран и амур. На протеиново топче кълве дори и сом.
Това е мястото, на няколко км. от центъра на Севлиево. Водоема е платен-20 лв. за денонощие. Има трофейни екземпляри шаран и амур. На протеиново топче кълве дори и сом.
-
- вече хвърля и на тежко
До колкото разбрах,има нови цени,10лв.ако си за шаран,5лв. за уклей и плевелна риба.
сигурно ти проверяват въдиците 

- nikolaiiliew
- сериозен играч
Е добре де ако съм за плевелна риба и закача шаран или амур? Кво прайм? Плащам още 5 лева ли?rokooo76 написа:До колкото разбрах,има нови цени,10лв.ако си за шаран,5лв.

П.п: Съжалявам за спама, ама не се здържах!
Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
-
- вече хвърля и на тежко
Сигурно,викаш,шааааарааааааааааааанннннннннн,давам още,5лвaaaaaaaaaaaaaaa.само да не скъсааааааааааnikolaiiliew написа:Е добре де ако съм за плевелна риба и закача шаран или амур? Кво прайм? Плащам още 5 лева ли?rokooo76 написа:До колкото разбрах,има нови цени,10лв.ако си за шаран,5лв.![]()
![]()
П.п: Съжалявам за спама, ама не се здържах!

-
- сериозен играч
Хубави риби и особенно,общата маса!!! 

-
- вече хвърля и на тежко
Днес ходих там за уклей,на стената,за два часа двама човека над 300 уклея.После два часа чистене,иии сега замезвам
.За времето през което бях там колеги извадиха два шарана.

-
- вече хвърля и на тежко
Язовира изглежда доста интересен смятам да го посетя като се постопли още малко някакво допалнително инфо ще може ли някои да даде.
Как е патя до там (говоря за черния пат) има ли хубави места за спане каква риба има в язовира и кога е активна
Как е патя до там (говоря за черния пат) има ли хубави места за спане каква риба има в язовира и кога е активна

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
От няколко дена се чудя къде да поставя стойката,но сега вече ми е ясно,че трябва да звънна на Кулечето!
Благодарско за споделения излет и НАСЛУКА през сезона!
Благодарско за споделения излет и НАСЛУКА през сезона!