Къде се намирам:
naRiba.com
Форум
Риболов Морски раздел Тактика Изкуствени примамкиЧепарета за чернокоп
Модератори: Димо Михалев, dobria1
-
- новобранец
Чепарета за чернокоп
Побликувах тази тема , защото в темата-Качествени чепарета е писано много , но е много разхвърляно. В тази тема ,ще поставяме модели и др. неща свързани с чепаретата за чернокоп. Всеки ще може да намери каквото му трябва за тези неща.
Re: Чепарета за чернокоп
Добра идея, ама няма нищо в темата Наистина в "Качествени чепарета" бори да има ВСИЧКО за чепаретата темата е толкова обширна че трудно се намира конкретно нещо в нея.
Нека тук някой да напише обобщено всичко казано за чепаретата за чернокоп.
Нека тук някой да напише обобщено всичко казано за чепаретата за чернокоп.
Ами пиши,що караш другите да пишат,пък и хем ще понаваксаш откъм постове за толкоз години тукgre6nik написа:Нека тук някой да напише обобщено всичко казано за чепаретата за чернокоп.
Все едни и същи пишем и накрая какво МАРТЕНИЦИ,ще си позволя да кажа само едно НЕБЛАГОДАРНИЦИ
п.п. Сега има доста да чакате някой друг (балама) като мен да показва и споделя новостите за които нямаше никой да е чувал,само дето (баламите) са на изгубване вече
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
-
- новобранец
Ами след като изразихте недоволството си към разделенията аз помолих да бъдат изтрити щом няма смисъл според вас.
Триенето е най лесно,ама не е там истината.Някой трябва да се хване и да го направи това което искаш,за жалост обаче тук повечето са консуматори а и на тези които полагат някакво усилие им се отблагодаряват с подигравкиkrisi00422 написа:аз помолих да бъдат изтрити щом няма смисъл според вас.
Това си е самата ИСТИНА
-
- научил се да хвърля
dobria1 написа:Триенето е най лесно,ама не е там истината.Някой трябва да се хване и да го направи това което искаш,за жалост обаче тук повечето са консуматори а и на тези които полагат някакво усилие им се отблагодаряват с подигравкиkrisi00422 написа:аз помолих да бъдат изтрити щом няма смисъл според вас.
Това си е самата ИСТИНА
Не вярвам колегата с "мартениците" да е вложил лошо , подигравателно-язвително чувство в изказването си.
Предполагам че е искал само да се пошегува ...
Държавата се издържа от платените данъци , а народа от укритите.
http://www.facebook.com/Veterinaren.kabinet.Todorovi
http://www.facebook.com/Veterinaren.kabinet.Todorovi
-
- научил се да хвърля
Аз никога няма да се подиграя с колега от този форум,винаги съм бил благодарен на колегите отзовали се на моите питания,благодаря и на колегите които показват.Пък тез чепарета МАРТЕНИЧКИ бях ги замислил много преди някои писания тук,просто така се случи.vanko4at написа:dobria1 написа:Триенето е най лесно,ама не е там истината.Някой трябва да се хване и да го направи това което искаш,за жалост обаче тук повечето са консуматори а и на тези които полагат някакво усилие им се отблагодаряват с подигравкиkrisi00422 написа:аз помолих да бъдат изтрити щом няма смисъл според вас.
Това си е самата ИСТИНА
Не вярвам колегата с "мартениците" да е вложил лошо , подигравателно-язвително чувство в изказването си.
Предполагам че е искал само да се пошегува ...
Митак ти чувстваш ли се обиден от мен?
Той колегата с мартениците се знае кой е,пък и въпроса е принципен,както и писах че издирвам нещо си там с определен цвят майната му живот и здраве да има,ама после да не ме питат на какво ги хваща тез лефери щото отговора ми ще е,на МАРТЕНИЦИПламен Николов написа:Митак ти чувстваш ли се обиден от мен?