Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Дали мрежата не е тяхна

здравейте колеги,дайте съвет в неделя къде мога да сефтосам новата болонеза,колебая се много за янтра около ценово или дунава към хижа приста?ще нося и фидера за всеки случай.
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Това е гадно с тия мрежи.....
- трапера
- сериозен играч
Това е много радващо! Ако нашите инспектори, стояха на гюме на някои култови места,колко търмъкчии щяха да се простят с инвентар и автомобили.......На нарушителя с инициали Р.С. от Русенско, но живеещ в региона, са съставени 5 акта по Закона за рибарството и аквакултурите за улов на риба без разрешително за стопански риболов, за риболов по време на забрана, за улов на маломерна риба, за превоз на риба с нелицензиран транспорт и за превоз на риба по време на забрана.
От бракониера са иззети 600 метра мрежи, надуваема лодка, автомобил марка "Лада 5"
...
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
лллллллллловите лииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии 

Някой има ли актуално инфо какво е положението в лимана на Маята? Не съм стъпвал там от 15г.
- Stivi
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Доколкото имам информация от миналата година забраниха достъпа и риболова в лимана.kutinchev написа:Някой има ли актуално инфо какво е положението в лимана на Маята? Не съм стъпвал там от 15г.
Който го може, си го може!
-
- научил се да хвърля
точно така гранична полиция си направиха там стоянка и заградиха всичко с мрежа за да могат да крадат нафта на воля
Както знаете риболова е забранен във всички лимани около Русе , миналата година се получи изрична заповед контрола да се засили, така че това не е прищявка на гранична. Доколко е смислена е друг въпрос, но вместо да хейтваме из форума да направим подписка както при нощния риболов за да се реши проблема( все пак гражданското общество се надига тези дни).
Благодаря за инфото.
И доколкото знам само стопанския риболов е забранен в няколко лимана в Русе.
И аз така знамkutinchev написа:Благодаря за инфото.

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Добра вечер, колеги и честита Баба Марта
Ето ТУК изрично е упоменато, че в лиманите се забранява стопанския риболов (т. 2). А всякакъв вид риболов е забранен на 2-3 места по Дунав (т. 3)
Само да напомня, че в момента щуката и бялата риба са забранени, поради размножителния период....да се знае де
Сърбят ме ръцете вече....още не съм открил годината....прах хвана фидера

Ето ТУК изрично е упоменато, че в лиманите се забранява стопанския риболов (т. 2). А всякакъв вид риболов е забранен на 2-3 места по Дунав (т. 3)
Само да напомня, че в момента щуката и бялата риба са забранени, поради размножителния период....да се знае де

Сърбят ме ръцете вече....още не съм открил годината....прах хвана фидера

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Да направим ПОДПИСКА .Глас рибарски глас народен.Ние сме за любителския риболов, не за месарския.