Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Честита ви Баба Марта, съпреходници!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Мараба шматароци.
Тука нещо си говорите като делфините.Мене ме вълнува,да ми падне ощесметката за парното-пак нова сметка 250лв.Ем е изключено по цял ден

Риболовци.
Как щяха да изглеждат животните ако ядяха в Макдоналдс ?
[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zQyYidgk-0Y?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=c4649216a1" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Всяка прилика със съпреходници имащи за аватари животни подобни от клипчето е случайна!!!

[youtube1]<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/zQyYidgk-0Y?ve ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://i48.vbox7.com/player/ext.swf?vid=c4649216a1" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>[/youtube1]
Всяка прилика със съпреходници имащи за аватари животни подобни от клипчето е случайна!!!

Последно промяна от Ачо ♣ на Съб Мар 02, 2013 9:52 am, променено общо 1 път.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- G.Petkov
Ооооооооо,
Кире,
Това е определено, е на баба Марта - внучката !
И си е сложила очилата, но за сметка на това си и махнала гащичките
!
Да и е по-проветриво !
И цялата е в бяло и червено,
И аз почервенях от срам,
Че се загледах в такава млада мацка
!
Но,
Мацки може и да има още,
Ама зимата си отива, та утре смятам да закрия на леда,
Дано има такъв
,
Ако няма, ще си на'лея едно уиски с лед и ще изгледам мача на МЮ
!
Пък ако хвана, може и да изпържа
!
Още повече, че днес - 1 март - намерих първите гъби за сезона - кладница !
Дано да е добра поличба за годината,
Щото вече дояждам остатъците от сушени манатарки от миналата и след месец, два трябва да бера нови гъбки
!
Кире,
Това е определено, е на баба Марта - внучката !
И си е сложила очилата, но за сметка на това си и махнала гащичките

Да и е по-проветриво !
И цялата е в бяло и червено,
И аз почервенях от срам,
Че се загледах в такава млада мацка

Но,
Мацки може и да има още,
Ама зимата си отива, та утре смятам да закрия на леда,
Дано има такъв

Ако няма, ще си на'лея едно уиски с лед и ще изгледам мача на МЮ

Пък ако хвана, може и да изпържа

Още повече, че днес - 1 март - намерих първите гъби за сезона - кладница !
Дано да е добра поличба за годината,
Щото вече дояждам остатъците от сушени манатарки от миналата и след месец, два трябва да бера нови гъбки

Кире ако това е баба марта и аз искам да съм дядо

-
- ще става разбирач
Я рано рано да си дойдем на думатаTeo 62 написа:За казаните и ракията не сте много прави - ако матриала се направи както трябва и препече два,та даже и три пъти е много по хубава от спирта с есенциите които продават

Момци....бе чета тука и тая тема също се разисква -> метилов/етилов алкохол, домашнярка или купешка, ракия или други питиета...
Аз купешка ракия рядко пия, ама за сметка на тва всяка година си прайм наша - двойна преварка гроздова мАкедонска 48-50 градуса. Само че, нещо наща домашнярка от няколко години не ми влияе добре

Не, че не ми влиза мазно и не че пия по кило, ама ми прави впечатление, че и 200 грама да дрънна следващата сутрин хич не ми се става навреме. Не ме боли глава да кажеш, ама ей така спи ми се и съм кат изморен. За сметка на това забелязах, че кат си поркам водка, на следващия ден нямам никакви гайлета - в повечето случай свеж кат краставичка. И за това се преориентирах и гроздовата сега я ползвам повече с дегустаторска цел, табаетлийската, кат има хубава салатка.
Така де - на кво може да се дължи това ми е въпросът?
Слаба физическа подготовка,нередовни тренировкиs4etovod написа:
Така де - на кво може да се дължи това ми е въпросът?

Е ден преди националния празник,гледай българските ученици как се забавляват
http://vbox7.com/play:61d1f5f6b3

Риболовци.
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Здравейте колеги , днес беше един много ползотворен ден - ходих на екскурзия с класа!
Темата на екскурзията беше Левски , но имахме и една дестинация, която не е свързана с него
Първо отидохме в Троян - Троянският манастир , беше много интересно , видях гроба на патриарх Максим.. И стаята, в която е бил Левски и дупката в тавана, от която е избягал..
Следващата дестинация беше Орешак - експозицията на занаяти и изкуства - не ми беше толкова интересно..
След това отидохме в Музеят на Левски в Ловеч , там видях восъчната фигура, която е направена в Санкт Петербург..
Също така и в Къкринското ханче, което беше най - интересната дестинация за мен!
И после вкъщи, където дръпнах 200 грама домашно поморийско червено винце, което беше много приятно на вкус..
Като цяло това ми беше денят
Сега е ваш ред
Темата на екскурзията беше Левски , но имахме и една дестинация, която не е свързана с него

Първо отидохме в Троян - Троянският манастир , беше много интересно , видях гроба на патриарх Максим.. И стаята, в която е бил Левски и дупката в тавана, от която е избягал..
Следващата дестинация беше Орешак - експозицията на занаяти и изкуства - не ми беше толкова интересно..
След това отидохме в Музеят на Левски в Ловеч , там видях восъчната фигура, която е направена в Санкт Петербург..
Също така и в Къкринското ханче, което беше най - интересната дестинация за мен!
И после вкъщи, където дръпнах 200 грама домашно поморийско червено винце, което беше много приятно на вкус..
Като цяло това ми беше денят

Сега е ваш ред

"The more you know, the less you carry"
Е тука си джиткам по нета,и гепих малко снимки от Варна
Рубриката ела изгрей по фейса.Нещо много облачно,само стари снимки.

Риболовци.
- G.Petkov
То и аз предпочитам домашна ракия, но от хора на които имам доверие от години,s4etovod написа:... двойна преварка ... 48-50 градуса...
Възможно е отговорът на твоя въпрос да е в градусите, водката при обявени 38, често е и по малко, и 200 мл ракия с 50-55 градуса, сам сметни на колко водки се равнява

Аз пък имам проблем с питиетата отлежавали в бъчви, алкохолът извлича някаква съставка и не мога да спя, когато късно вечер съм пил уиски или някоя от домашни ракии, особено налагани с билки и пр.
От заводските ракии, които според мен са чист алкохол, произведен от каквото и да е + есенция - нямам проблеми

А пък Киро, как смени "Снежанката" - не разбрах

И последно - днес бе много лош ден за моя риболов

Качих се в близката планина, лед има, ама не можах да стъпя върхе него - дъждовете от миналите дни качили нивото и леда се отлепил от брега, бях сам и не се реших да правя обичайните, за зимните риболовци магарии и от там, хайде на платеното - заех куцо място, едва се разписах, накрая наскубах малко уклей и се прибрах при ракията и салатата

Добро утро и честит ви 3 март, преходници - пехотинци!
Колегата Петков е прав, не трябва да се взема алкохол от случайни хора, защото в страната масово се продава такъв със съмнителен произход и определено си е опасен.
Не е тайна, че домашният алкохолизъм се е превърнал в национален спорт, но и аз като един активен "спортист" препоръчвам да се пие качествен алкохол, колкото и парадоксално да звучи на фона на некачественният живот който живеем.
Иначе много уважавам лозунга - " Да пием червено вино за да сме здрави, а трябва да сме здрави за да можем да пием ракия!" А това, че някои пият от мъка, други от радост, а трети от сутринта, това си е - личен избор и не трябва да ги виним. И да не забравяме, че това е едно от малките удоволствия, или по-точно единственното което ни е останало, за да се откъснем за малко от кошмарния ад в който се опитваме да оцелеем...
Колегата Петков е прав, не трябва да се взема алкохол от случайни хора, защото в страната масово се продава такъв със съмнителен произход и определено си е опасен.
Не е тайна, че домашният алкохолизъм се е превърнал в национален спорт, но и аз като един активен "спортист" препоръчвам да се пие качествен алкохол, колкото и парадоксално да звучи на фона на некачественният живот който живеем.
Иначе много уважавам лозунга - " Да пием червено вино за да сме здрави, а трябва да сме здрави за да можем да пием ракия!" А това, че някои пият от мъка, други от радост, а трети от сутринта, това си е - личен избор и не трябва да ги виним. И да не забравяме, че това е едно от малките удоволствия, или по-точно единственното което ни е останало, за да се откъснем за малко от кошмарния ад в който се опитваме да оцелеем...
Никоя риба не е по - важна от живота !
- GODzillata
Хайде, хайде, ами поговорките - "Чиста водица - бистра главица" и че "дори лудият бяга от пияния", а?
Къде по-полезно и готино е да жулнеш едно айрянче, алкохолици такива!
Ай, добрютро, честит ви 3-ти март! Пу, деба, а можехме да се ширим на три морета...

...а сега само...

Къде по-полезно и готино е да жулнеш едно айрянче, алкохолици такива!

Ай, добрютро, честит ви 3-ти март! Пу, деба, а можехме да се ширим на три морета...

...а сега само...

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

-
- Модератор
Добро утро и от мен драги ! Чета и си мълча, че в сферата на ферментиралите напитки съм си "гола вода". Не, че не съм правил вина и ракии, но това беше, когато бях млад и го считах, че в стара къща трябва да ги има като елемент на гордост. То, тогава и ценностите ни бяха по-различни - подреден двор, подредена къща. Но не ми се услади това пиене бе. От доста години вече съм на помощ от приятели. Като ми подарят бутилка домашнярка и отлежава с години
Забелязвам обаче друга страст у себе си. Като вляза във форума и първо поглеждам към тази тема.
Еее, остарявам ли ? Или пък чисто човешките приказки далеч от злободневните теми ме привличат напоследък ?

Чакай да отворят Шенген - на три океанаGODzillata написа:
Ай, добрютро, честит ви 3-ти март! Пу, деба, а можехме да се ширим на три морета...![]()