Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

теле фидер
Модератор: Paublo_Eskobar
теле фидер
колеги, някой да ползва теле фидер. моля за мнения и отзиви.
-
- Модератор
Re: теле фидер
Имам, но преди го използвах само за риболов на шаран. От както се сдобих с щекерен фидер, не го използвам, защото щекерния е много по-чувствителен. Мой приятел пък с телефидера практикува риболов на плувка.
Телемач и телефидер не е сериозно просто 

Ползвам телефидер.Понеже го купих късна есен го пробвах за скобар и морунаж на р.Дунав.Представи се добре като за начинаещ ,,фидерист,,.С триколенен не съм пробвал и нямам отзиви.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Най-универсалната въдица. Ако си начинаещ в риболова или ако искаш една въдица за всичко телефидера е пръчката. Накупих на всички колеги, пишман рибари, и са страшно доволни. Кеф ти плувка, кеф ти дъно, пък и връхчетата шарени 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- nikolaiiliew
- сериозен играч
chirusa_bg написа:...пък и връхчетата шарени

Късаш, вържеш и продължаваш. Упоритост и търпение му е майката!
Шарени , ама си искат четене....

- lishev_64
- разбира нещата
Преди време притежавах телефидер с подвижен връх. Още на първия риболов разбрах, че това не е моята въдица. Несериозна работа! 

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Говоря за Дунава,въпрос на вкус ,,казал заека и ............ за .
Имам телефидер Еврохолд което в същност е много качествен и прецизно изработен телескоп със сменяеми върхове и мога да кажа че е перфектна пръчка. Ползвам го когато ходя със мотора за риба понеже ми влиза в раницата , така че в някои ситоаци телефидера е незаменим.
- Dass
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Абсолютно! Със същия успех можеш да сложиш на шаранджийски прът връхче от фидер.lishev_64 написа:Несериозна работа!

Всяко място и време "си сака фидеро", дет' са вика.