погледнете тези воблери

Модератори: Павел Иванов, sestrata

georgieco
новобранец
новобранец

погледнете тези воблери

Мнение от georgieco »

Здравеите колеги един приятел ми подари тези воблери можете ли да ми кайете не6то за тях[attachment=1]Снимки0054.jpg[/attachment][attachment=2]Снимки0046.jpg[/attachment][attachment=0]Снимки0058.jpg[/attachment]
Прикачени файлове
Снимки0058.jpg
Снимки0058.jpg (112.61 KiB) Преглеждано 1871 пъти
Снимки0054.jpg
Снимки0054.jpg (141.34 KiB) Преглеждано 1871 пъти
Снимки0046.jpg
Снимки0046.jpg (160.4 KiB) Преглеждано 1871 пъти
Аватар
kaleeff
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: погледнете тези воблери

Мнение от kaleeff »

На първата снимка са две голдита и най-малкия е видра. Доказали се биячи, сръбски. Другите нямам представа какви са.
Фен-клуб Таранка!
МИРО Варна
новобранец
новобранец

Мнение от МИРО Варна »

Като за начало добре си оборудван. Бягай на реката, там е истината :wink:
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

kaleeff написа:На първата снимка са две голдита и най-малкия е видра. Доказали се биячи, сръбски. Другите нямам представа какви са.
Не би заложил, че първите са Голдита съобразно останалите на снимките< които си личи че са китайчета. Не говоря на изуст защото имам точно същото китайче и разбира се оригиналът на Голди. Разлика поне външно трудно се забелязва, обаче имитацията не е много стабилна в течение и има навика да се превърта като пумпал и играта и е почти нулева. Хващал съм и с имитацията обаче иска стабилна игра от задвъдичното устройство. Може да се разбере дали са Голди като се погледнат лопатките и на тях си пише.
Снимки ще кача малко по късно.
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
tachev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от tachev »

eroucma написа:
kaleeff написа:На първата снимка са две голдита и най-малкия е видра. Доказали се биячи, сръбски. Другите нямам представа какви са.
Не би заложил, че първите са Голдита съобразно останалите на снимките< които си личи че са китайчета. Не говоря на изуст защото имам точно същото китайче и разбира се оригиналът на Голди. Разлика поне външно трудно се забелязва, обаче имитацията не е много стабилна в течение и има навика да се превърта като пумпал и играта и е почти нулева. Хващал съм и с имитацията обаче иска стабилна игра от задвъдичното устройство. Може да се разбере дали са Голди като се погледнат лопатките и на тях си пише.
Снимки ще кача малко по късно.
Те и оригиналите 50 на 50 са пълен чеп пък за тия китайци де ги споменаваш не ми се мисли :lol:
Туй риболова не е за мен :D
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

Ето снимките:
Горният е Голди, а долното е имитацията.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение :wink:
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Аватар
vlado_takuma97
новобранец
новобранец

Мнение от vlado_takuma97 »

Аз имам едно Осако което е същото като синия Голди но няма никаква игра и само се върти и нищо не прави..Дори и тройките му се преплитат, а съм дал 5лв за него.
Последно промяна от vlado_takuma97 на Чет Фев 28, 2013 4:19 pm, променено общо 1 път.
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

Малките Осако са боклук! И аз си бях взел три разцветки, но нито един от воблерите не ставаше - въртяха се както твоя. :?
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

vlado_takuma97 написа:Аз имам едно Осако което е същото като синия Голди но няма никаква игра и само се върти и нищо не прави..Дори и тройките му се преплитат, а съм дал 5лв за него.
Тук му е мястото да напомним за бог знае кой път, че подобни драми биха били сведени до минимум, ако си направим елементарната сметка, че за малко повече пари можем да купим доказана примамка...
Онзи ден сломен габровски спинингист изля като водопад душата си пред мен - купил си за 7.50 лв. три воблера, от които само единия играел, но легнал на една страна. Отговорих му, че личните му драми са плод на личния му нефелен избор. Това, че някои хора няма да се научат никога си е техен проблем...
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
vlado_takuma97
новобранец
новобранец

Мнение от vlado_takuma97 »

Да, съгласен съм но воблера го бях взел преди 2 години а тогава съм гледал само външния вид и нищо друго.
Аватар
Sleepwalker_
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Sleepwalker_ »

Че то и аз в началото на "кариерата" си ги купих тия. :) Тогава още нямах представа от марки и модели, знаех само, че ми трябва дребно и топчесто воблерче и като набарах тия по 4 и нещо си казах "аха, уцелих десетката" :lol: Но сега даром да ми ги дават, няма да ги взема :) Но според мене всеки спинингист трябва да мине по тоя път ЛИЧНО, да се убеди, че евтиното в повечето случаи е безполезно от първа ръка. Така се учи най-лесно :)
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Мда, както казваха арменците, "умните хора се учат от чуждите грешки, а останалите - от собствените си"...
Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"

http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
cronos39
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от cronos39 »

Чатара,не си губи времето.
Аватар
баш_майстора
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от баш_майстора »

споко момци Голдита са :wink:
сичко друго и читайци :roll:
"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
Аватар
ourglory
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ourglory »

На 3тата снимка има едно сивичко, което също прилича на Голди Fighter 3sm. ама не съм сигурен.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”