Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Водоеми около Перник и областта
Модератор: sapuna
- BaldEagles
- новобранец
Водоеми около Перник и областта
Здравейте колеги!
Около Перник, въпреки не много богатият избор от водоеми, винаги е имало много колеги риболовци (Даже понякога на дадено място колегите са повече от рибите
).
Та мисълта ми е който иска нека сподели любимите му места за ловене, както и какви риби лови на тях и как?
Също и постването на снимка няма да навреди никому
Можете да пишете водоеми не само от Перник, но и в радиус 30-40 км, все пак има превозни средства за целта.
Поздрави
Около Перник, въпреки не много богатият избор от водоеми, винаги е имало много колеги риболовци (Даже понякога на дадено място колегите са повече от рибите

Та мисълта ми е който иска нека сподели любимите му места за ловене, както и какви риби лови на тях и как?
Също и постването на снимка няма да навреди никому

Можете да пишете водоеми не само от Перник, но и в радиус 30-40 км, все пак има превозни средства за целта.
Поздрави

Най-добрата риба идва когато най-малко я очакваш.
Добрият рибар не отива на водоема само заради излета, не надува музика и не пече скари. Добрият рибар отива за спорта и тръпката.
Природата трябва да се опази, събери си боклука след излета!
Добрият рибар не отива на водоема само заради излета, не надува музика и не пече скари. Добрият рибар отива за спорта и тръпката.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Водоеми около Перник и областта
Евала за темата.
- Батко Емо
- разбира нещата
Темата не е лоша,но тука няма кой да я развие,при нас всичко е платено а там където не е няма нищо за споделяне 

Има бе колега, как да няма, аз днес от Лобош се върнах, доволно доволноБатко Емо написа:Темата не е лоша,но тука няма кой да я развие,при нас всичко е платено а там където не е няма нищо за споделяне
По-голям шаран от рибаря няма...
- BaldEagles
- новобранец
Така е, колеги!
На платени язовири се лови, но аз лично не ги предпочитам. Да правя оборот на собственици, които само събират такси, но не зарибяват...А пък и да се съобразявам колко въдици да хвърля... Не е за мене такъв тип риболов.
Лобош е хубав язовир, също и МЕЩИЦА беше много хубав, но заради боклуците, които го източиха многократно екосистемата му беше съсипана, жалко за което...
На платени язовири се лови, но аз лично не ги предпочитам. Да правя оборот на собственици, които само събират такси, но не зарибяват...А пък и да се съобразявам колко въдици да хвърля... Не е за мене такъв тип риболов.
Лобош е хубав язовир, също и МЕЩИЦА беше много хубав, но заради боклуците, които го източиха многократно екосистемата му беше съсипана, жалко за което...
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Има какво да се каже и напише.Аз понеже си падам леко по карп риболова и ми се налага чат пат да ходя и на платени.За съжаление тази година както е тръгнало,едвали,но надеждата умира последна.За платени мога да кажа два.Всяка година през забраната ходя за 2-3 дни на Върба,за мен добре подържан,и най важното откакто е арендован не е тормозен с мрежи,винаги може да излъжеш нещо старо.Другият който става да си начешам крастата когато имам само един свободен ден е Конска.Всеки си мисли че там е басейн,хвърляш и вадиш,еми нека отиде и да опита.Миналата година от там имаме с брат ми доста извадени шарани над 10 кг,както и няколко над 15,един от които беше 19+,което си е доста добро попадение дори и за басейн.За Лобош,там може да се напише цял учебник,това си е "Учебения център".Много обичам лятото да тормозя каракудите на плувка там.Преди две седмици ходих на понтоните,имаше доста уклей,бабите още ги нямаше,но сега гледам че колегата ги е напипал и тях.
- BaldEagles
- новобранец
Колега, на Върба съм ходил само два-три пъти, но тогава може би не бяхме уцелили правилните дни, защото работата беше слаба-само малки шарани и един толстолоб -по късмет..
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Да ти кажа и там си иска стоене и подхранване.Малко е гърбав регламента щото е на 12 часа,ама на мен на втория третия ден винаги ми тръгва риболов.А и зависи от местата.
колеги някой знае ли нещо за стефаново и за диканите ?
-
- научил се да хвърля
Някой да има инфо за Райловското? Утре да ида да ги пробвам, ако не духа толкова много 

- asenfisherman
- ще става разбирач
Колега в неделя стената и източния бряг обход с цел костур.Резултата е 1:0 за костурите-нямаше пипане на мен и приятеля ми .От там се изнесохме на Рударци и там капо .Имаше десетина колеги същата история.vlado29 написа:................................................ за диканите ?
-
- ще става разбирач
Има доста риба, но нещо слабо се представя - в събота 10-15 бройки се извадиха, лошо време, в неделя нямам инфо.cArl0sm0Ya написа:Някой да има инфо за Райловското? Утре да ида да ги пробвам, ако не духа толкова много
Рибата беше по актвна, на бял - другото го подминаваше тотално.
-
- научил се да хвърля
Мерси колега. Ако времето утре е малко по-нормално ше ги пробвам 

-
- научил се да хвърля
За откриване... добро капо врътнах
Пъстърви се ловят, но само навътре и само на камола 

- Батко Емо
- разбира нещата