Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Риболов около АЙТОС
Модератор: Paublo_Eskobar
- nakata176
- научил се да хвърля
Риболов около АЙТОС
Здравейте колеги риболовци.Ако някой може да каже каде в момента може да се ходи за риба нека сподели.Сигорен съм че има и други риболовци на които ще им е интересно да споделим каде кълве в нашия регион.Вчера ходих на Пирне да видя какво е положението голям вятър.Колеги изкараха 1 шаранче около 900гр.таранки шамарче.Може ида организираме един риболов с някой колега ако има желаещи и време разбира се пък и криза бензина е скъп.Поздрави.
-
- ще става разбирач
Re: Риболов около АЙТОС
на парка накрая на язовира ври от таранка и малки шаранчета излиза и по някоя друга белица но рибите са мн. дребни
- nakata176
- научил се да хвърля
Да знам те още миналата година бяха такива.Къде са тези ГОЛЕМИ РИБИ и платиката я няма.Толкова години тая риба не порасна на този язовир.ЗАЩО ЛИ.
- nakata176
- научил се да хвърля
Кажете нещо за Цонево за камчията
-
- ще става разбирач
ами как къде е те по всяко време мрежите са вътре
-
- ще става разбирач
и сега ловното в Айтос пак се чудели дали да правят билета 40 лева,ако някой не знае този язовир Парка е единственият язовир в целия свят който уж е общински и билета за цяла България не важи който е 25 лв.За него се вади друг билет от ловното който е 40 лева и важи само за него водоем ебахти и законите някои хора си правят пари на чужд гряб
- nakata176
- научил се да хвърля
така е и уж тези пари отивали за бесетки които ги няма за зарибяване което никой не е видял за охрана която да следи за бракониери и незнам си още какво е няма да дам 40 лв колкото и да ни е хубав язовира
-
- ще става разбирач
Каква охрана те мрежите са постоянно вътре преди 4,5 години много се смях мрежите този път бяха замръзнали вътре целият Айтос ходи да ги гледа, да не забравяме ,че сме в България.Тъй като забраниха Ясна поляна и язовир Камчия ще ходим на Цонево и Тича просто нямаме избор
- nakata176
- научил се да хвърля
Жалко за язовир Камчия.Там има всякаква риба и страхотна природа.Чудесно място за палатка.Останаха само платените водоеми а ите не са кой знае колко много но за губене на времето стават.
-
- ще става разбирач
Да колега аз редовно бях на палатки на Камчия и най вече ходих заради гърбавицата борбена и много сладка за природа нямам думи все едно съм в друг свят
- Георги Кръстев
- сериозен играч
СЪ-БРА-ХМЕ-СЕ
Риболова на язовр парка в момента е напълно свободен, защото договора на ловното изтече! В момента язовира не се стопанисва от никой, само от време на време Карнобат-ман
се прави на лош и то на стара слава и гони хората. Въпреки че няма право, по тези си постъпки смятам, че ловното имат намерение да си подновят договора!!
Това е рибата от по-миналата неделя. Имаше "колеги" със силикони, а уж бялата риба е зарбанена!!!

За Цонево утре ще ви дам данна. Но инфото от неделя е че до обед нищо интересно, чак следобяд са започнали да хващат под самите скали на стръмното!
п.п. Как ти харесва на Пирне незнам?

Риболова на язовр парка в момента е напълно свободен, защото договора на ловното изтече! В момента язовира не се стопанисва от никой, само от време на време Карнобат-ман

Това е рибата от по-миналата неделя. Имаше "колеги" със силикони, а уж бялата риба е зарбанена!!!

За Цонево утре ще ви дам данна. Но инфото от неделя е че до обед нищо интересно, чак следобяд са започнали да хващат под самите скали на стръмното!
п.п. Как ти харесва на Пирне незнам?
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
-
- ще става разбирач
Гоше днеска звънях тук там след като разбрах ,че е изтекъл договора но има едно но сега щели да се събират в ловното и да решават дали да не го вземат за 5 години.Те там са ебахти и царете събират се пет човека и те си решават какво ще става с язовира абе нямам думи.Гоше на мача ли ги мачка тези риби на парка или и къде беше застанал
- Георги Кръстев
- сериозен играч
На мач, точно пред къщичката на буруна леко у леву.
п.п. По въпроса за това събрание, аз бих присъствал, но ще ида да питам кога ще е.
п.п. По въпроса за това събрание, аз бих присъствал, но ще ида да питам кога ще е.
- nakata176
- научил се да хвърля
Не казвам че ми харесва на Пирне просто отидох да видя какво е положението.Гоше като получеш инфо за Цонево пиши че то май само там остана да се ходи.Сигорен ли си че на Парка може да се лови свободно ако е така през уикенда може да се пробва.Браво хубави риби накаква стръв ги лови и колко на вътре.Благодаря и поздрави.
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Дистанция 20м, дълбочина 4м. Лових ги с кука N;16, ваглер 7+3гр. Лових ги основно на торен с пинки. Кълцан торен и глина....подложих и малко зимна червеноперкса храна.
На ръжица- не ареднования излизат дребни перки и бонус каракуди, аз не успях да ги намеря, но опитите продължват....
Дайте да ходим събота или неделя, някъде за караконджули .
п.п. Ако продължаваме да пишем 3-та направо да си разменим скайп....

На ръжица- не ареднования излизат дребни перки и бонус каракуди, аз не успях да ги намеря, но опитите продължват....
Дайте да ходим събота или неделя, някъде за караконджули .
п.п. Ако продължаваме да пишем 3-та направо да си разменим скайп....