Китайско или полско?

Модератор: sapuna

Аватар
Livo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Китайско или полско?

Мнение от Livo »

Тези дни открих че на пазара имало не само китайски стоки. Останах учуден въпрек, че не съм много запознат с това какво се предлага. Мисълта ми е ако някой няма възможност да си купи нещо качествено и трябва да се ограничи до 30-40 лв примерно за макара не е ли по-добре да си купи полска? Общо взето с китайските са на еднакви цени но полско ми звучи някак по обнадеждаващо. Вие имате ли наблюдения, информация и мнение по темата? То мнение всеки има де, но по скоро някой може ли да каже нещо от личен опит или ако се е интересувал по темата.
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

има китайско за 100лв, а има и такова за 10лв барабар с въдица и влакно... дали са еднакви...
Масовите макари, които се продават по 25-35лв всъщност струват около 5USD/бр... Не са ни виновни китайците!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Близкото бъдеще е китайско

Мнение от INCUBUS »

Все повече ще стават,братя.Радвайте се,че все още има на пазара неща,обозначени поне като полски,унгарски,португалски,италиански,словенски и пр.А както посочи колегата,има китайско и китайско.Вероятно е и до късмет - имам една макара-чайник от 4 години,за риболов на дъно,пише,че е с четири лагера и струваше през 2003г.42 лева.Работи,мамицата й и си свирка.А що зор е видяла и удари по камъните-бедна ви е фантазията.
От друга страна - смятам,че не може за 10 лева макарата да е читава.Наблюдавал съм опити за ловене с такива- жалка картина,вервайте ми!
sharapit
новобранец
новобранец

Отговор по темата Въдица и макара.

Мнение от sharapit »

здавеи колега.Имаичитави китаиски работи на доста добри цени.Аз лично полски несам виждал но виж това.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=148430&photo=4 купувал съм от тях и са добри.
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

Колега освен в китай рапала се произвежда и в молдова ,ама иди ги намери.при нас всичко е произведено в китай.преди наколкодни си купих комплект ,на рапала представиси че монофилно влакно не можа да отреже назъби се на наколко места.не коси толкова.Вземи квт ти хареса пък ако върши работа си вземи още.хаиде на НАСЛУКА
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
веско
научил се да хвърля
научил се да хвърля

ebay

Мнение от веско »

Проверете в този саит http://www.ebay.com и ще видите доста познати и непознати риболовни марки, които се продават и то на супер цена. Далавера е да се пазари в по-големи колиества, поради таксата за доставката. Поне аз така си мисля :) Все още не съм рискувал с нищо, но смятам да опитам ...
На слука на всички!
Направи добро и го хварли на пътя, все някои ще го намери...
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Веско във форума си имаме и утвърден Ибей селер ! Освен че е голям симпатяга и много коректен епродавец то потдържа доста богат асортимент на Рапала на цени на обикновенни тракалки по неколко лева :wink: Примерно на купува веднага с доставката ти идат на около 7лв. за брой :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”