Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Мрежи на вливането на струма в Лобош.
Модератор: sapuna
Мрежи на вливането на струма в Лобош.
Здравейте колеги,неприятно ми е да ви съобщя чутото от мен но,ако и това е истина накъде повече.Значи от хора риболовци посещаващи много често язовир Лобош ( Пчелина) Са видяли поставени мрежи на вливането на Струма в язовир Лобош което,не позволява на едрата риба като, каракуда ,лин шаран,щука,бяла риба и др. да излизат от язовира и да хвърлят хайвера си в Арката и р.Струма.Дребната риба минава през мрежите. Ако някой знае или е чул повече моля за коментар.

- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: Мрежи на вливането на струма в Лобош.
Интересно.На времето ,когато имаше арендатори ,това се правеше,но сега...
Подай го сигнала на ИАРА Перник,за проверка
Подай го сигнала на ИАРА Перник,за проверка

Всичко може,но не всеки го можe.

Kakво се чудете!Влезте вечерта с лодка и ги изкарайте а после ако щете и ги запалете.Аз с мой приятел преди няколко години така направихме на яз.Тича и рано сутрината, като дойдоха се чудят къде е мрежата.На такива не им трябва ИАРА,защото полувината са техни хора.
- emo vasilev
- сериозен играч
Там си има мрежи постоянно , това са хората на Паргов , които живеят в една от къщите в залива !
- Батко Емо
- разбира нещата
Затова нема риби по Арката и Струма.Ако ИАРА-ПЕРНИК си вършеше работата и рибата си хвърляше хайвера щеше да има риба по реките
Вместо това пишат актове по яз.Студена за уловени десетина червеноперки и гонят хората за да могат да си пускат мрежите техни хора за бяла риба.Това инфо е за хора,които могат да си уредят пропуск
Рибите са повече от добри!!!

- MITKO70
- кандидат преподавател
Има някаква риба,в петък ходиха мой хора на Струма при с.Прибой,бяха хванали доволно червеноперка и някой костур.
Колежката ,дето дава акъл да се влезе и да се извадят мрежите ,явно не познава района,местността,а още повече кой е Паргов.Те си играят коня там от години ,и опит да им се извадят мрежи ща свърши много зле,не е наша работа,има си органи за целта
Но поради тези продължаващи простотии в района/а ми е роден край/спрях да ходя за риба там.
Колежката ,дето дава акъл да се влезе и да се извадят мрежите ,явно не познава района,местността,а още повече кой е Паргов.Те си играят коня там от години ,и опит да им се извадят мрежи ща свърши много зле,не е наша работа,има си органи за целта

Но поради тези продължаващи простотии в района/а ми е роден край/спрях да ходя за риба там.

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Навсякъде има по един Паргов докато не се отърсим от шубето и не вземем нещата в свои ръце те ще си разиграват коня както им е кеф.Тях също ги боли като ги удариш,не са извънземни.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Каква ирония, Паргов затвори достъпа до язовира с идеята да си разиграва коня в буквалния смисъл. Пущи едни кони да щъкат по любимите ми места за риболов 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
колега кви органи кви 5 лева то няма правителство ти за органи говориш,държавата е на автопилот......MITKO70 написа:Има някаква риба,в петък ходиха мой хора на Струма при с.Прибой,бяха хванали доволно червеноперка и някой костур.
Колежката ,дето дава акъл да се влезе и да се извадят мрежите ,явно не познава района,местността,а още повече кой е Паргов.Те си играят коня там от години ,и опит да им се извадят мрежи ща свърши много зле,не е наша работа,има си органи за целта![]()
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Това е нормално за там
Ходил съм през забраната...да бера гъби там и мрежите бяха навсякъде
Пък риби пак бол 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
Живеем в 21 век такива местни феодали въобще на трябва да се търпят. Ако трябва служителите на ИАРА и МВР да дават денонощни дежурства на язовира, докато не си свършат работата.
Живеем в 21 век такива местни феодали въобще на трябва да се търпят. Ако трябва служителите на ИАРА и МВР да дават денонощни дежурства на язовира, докато не си свършат работата.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Колега,тя държавата е на автопилот от скоро,където искат органите /ИАРА,полиция/си вършат работатаpes написа:колега кви органи кви 5 лева то няма правителство ти за органи говориш,държавата е на автопилот......MITKO70 написа:Има някаква риба,в петък ходиха мой хора на Струма при с.Прибой,бяха хванали доволно червеноперка и някой костур.
Колежката ,дето дава акъл да се влезе и да се извадят мрежите ,явно не познава района,местността,а още повече кой е Паргов.Те си играят коня там от години ,и опит да им се извадят мрежи ща свърши много зле,не е наша работа,има си органи за целта![]()

- Батко Емо
- разбира нещата
Та къде са органите?
Некой да е видел пернишката ИАРА да извади мрежи отнекъде?