Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Къде кълве около Карлово?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Къде кълве около Карлово?
Каквото и да се пусне, без контрол от съответните органи нищо няма да се получи, а КОНТРОЛ няма няма и да има за огромно съжаление

Така е за съжаление.Но не трябва да се предаваме
Миналата година ИАРА правиха няколко проверки с лодката за мрежи.Хванаха мъж и жена мрежари. Подавайте сигнали когато трябва и нещата трябва да се подобрят.

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- istinata72
- ще става разбирач
Два пъти съм ходил на язовира и ме е яд ,такъв красив язовир хем без вода хем без риба.Не трябва само на дружества и институций да се чака,щото годините си вървят,а рибарите стават повече от рибите.Ще ви дам една идея с която сме се захванали и ние в нашия раион.Имате много частни водоемчета под Ведраре,които ги точат всякя година.И аз лично съм бил свидетел как стотици кг ситна каракуда измира под стената в калта. .....Е много ли е трудно да се съберете 5-10 човека и да прекарате в язовира хиляди рибки?
-
- вече хвърля и на тежко
istinata72 написа:Два пъти съм ходил на язовира и ме е яд ,такъв красив язовир хем без вода хем без риба.Не трябва само на дружества и институций да се чака,щото годините си вървят,а рибарите стават повече от рибите.Ще ви дам една идея с която сме се захванали и ние в нашия раион.Имате много частни водоемчета под Ведраре,които ги точат всякя година.И аз лично съм бил свидетел как стотици кг ситна каракуда измира под стената в калта. .....Е много ли е трудно да се съберете 5-10 човека и да прекарате в язовира хиляди рибки?
Така е няма спор и аз сам виждал килим от мьртви каракудки покраи тези микро язовири но хората които ги стопанисват си ги точат когато решат иначе за мен не е никав проблем да занеса няколко кофи примерно до домлян с рибки... И сьм сигорен че и колегите биха го направили... но както казаха по нагоре бракониерите на този язовир са повече от рибарите.....

Лично аз сьм бил свидетел на 2 зарибявания с шаранчета от 100 до 500 гр. и наи лошото е че сам виждал как рибарите си ги ловят и ги пребират за това няма да има риба.. в този язовир

На язовирчето до с.Левски става за убиване на времето
с дребни(МАЛОМЕРНИ) бабушки,моля връщайте ги обратно във водоема
.За гладните Рибката е наблизо ,рибата е пържена а бирата охладена
.На слука 

браво момчета, само така, то е ясно че парите за билети отиват в нечий джоб, но идеите които пускате за зарибяване са достойни за уважение, остава и да се реализират. Колега absent оправи писането бре, като чета и направо не вярвам на ушите си.Извини за забележката, ма вземи оправи правописа...
По-голям шаран от рибаря няма...
Много колеги само черпят информация но не споделят нищо
, е що така? 

-
- вече хвърля и на тежко
pacho69 написа:браво момчета, само така, то е ясно че парите за билети отиват в нечий джоб, но идеите които пускате за зарибяване са достойни за уважение, остава и да се реализират. Колега absent оправи писането бре, като чета и направо не вярвам на ушите си.Извини за забележката, ма вземи оправи правописа...
Проблема си остана от ученическите години за сажаление но ще се постарая

-
- вече хвърля и на тежко
И така с един пр. на 3 ти март решихме да проверим как е хавата на домлян имаше 3,4 коли на язовира ние бяхме пак на устието кадето закьсахме миналия пьт...Захранки бели червеи пинки.. земен и нищто цели 3 часа сменихме мястото но резултата беше сьщия..
Колегите сьщто не бяха хванали нищо и за това решихме да пробваме сепарациите на баня ето и малко снимки.

Половихме половин час под трабата и отново нулев резолтат пресместихме се на трабата.

Аз обаче се разписах....

Трябваше да снимам и боклуците...

И така в краина сметка само 1 кефалче за цял ден.
На сепарацията също не даваше рибата всички се оплакваха странно защо.
Поздрави и наслука!
Колегите сьщто не бяха хванали нищо и за това решихме да пробваме сепарациите на баня ето и малко снимки.

Половихме половин час под трабата и отново нулев резолтат пресместихме се на трабата.

Аз обаче се разписах....

Трябваше да снимам и боклуците...

И така в краина сметка само 1 кефалче за цял ден.
На сепарацията също не даваше рибата всички се оплакваха странно защо.
Поздрави и наслука!
Същата гимнастика я направих и аз,само,че от устието се преместех ме до канала.Резултата беше същият като вашият
Как така не сме се засекли
Но ние отидохме към обед и стояхме до към 17ч.

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
-
- вече хвърля и на тежко
До към 11,12 стояхме на домлян ..dekata написа:Същата гимнастика я направих и аз,само,че от устието се преместех ме до канала.Резултата беше същият като вашиятКак така не сме се засекли
Но ние отидохме към обед и стояхме до към 17ч.
колега знам за какво говориш и ти съчуствам.аз затънах също толкова гадно ,но на марица до гребната.и джип не ми помогна.пак хубаво ,че колеги рибари имаше иначе трактор щях да викам.absent написа:И така вчера с един прятел решихме да посетим яз.Домлян....
Минахме през горни домлян и се запатихме кам устието на язовира които в момента се пални ,нямаше никои усвен нас на язовира(снимките са от телефона и са малко лоши моля да ме извините)
За наше зла учест още с спирането до язовира се получи кофти момент![]()
![]()
Окопахме се много яко и с цялото рамжене на пикапа рибата сигорно избяга на другия краи защото като спряхме играеше и имаше признаци на живот.
Изкарахме вьдиците и хварлихме все пак на пинки и бял по едно време доидоха и колеги
Докато чакахме един прятел с джип да доиде да ни издарпа понамокрихме червеите но рибата я нямаше ..
и така приклучихме на барзо с риболова.
Ако някои ходи скоро там да пише каква е хавата![]()
пп. И не спираите близо до водата че си еб*ло маиката и кал...да не попадате в нашата ситоация ПОЗДРАВИ
Не само с вилица в ръка ,мога аз да ги ловя !!
Неделя на Домлян/Свеженският ръкав под вилите/фидер,пикер,плувка=кафе с мляко или капочино
Без докосване на червеите. 

-
- вече хвърля и на тежко
Имам един прятел от домлян каза ми че на стената до кулата някаде вадил килаф на рибка инфото е от миналата седмица...
А един комшия е ходил на копринка тази седмица и беше хванала половин кофа перки и каракуда до гробищаща някаде по пличовете каракудата на дано торен а перките на перо бял.
А един комшия е ходил на копринка тази седмица и беше хванала половин кофа перки и каракуда до гробищаща някаде по пличовете каракудата на дано торен а перките на перо бял.