Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

В търсене на рибата
-
- сериозен играч
В търсене на рибата
Здравейте,колеги.От вчера с колегата се оговаряхме да отидем за риба,но да търсим големите "брени" по Средецка река.Бях дежурен на работа до 07 ч.тази сутрин и затова се оговорехме да ме чака пред вкъщи около 07,10 ч.Само прехвърлехме такъмите в неговата кола и към и 07,15 минути тръгнахме към Средец.До към 08,00ч бяхме под поделенията/бившите/по пътя за с.Белила,но имаше само една кола на реката и решихме да отидем направо на "дашните" места-по информация на колега
под с.Белила.Когато бяхме там местата се оказаха заети,колегите от Ямбол "от няколко години съм ги признал за големи рибари" вече ги скубеха,но от време на време. Рибата беше пръсната,пробвахме на две,три места и се отказахме.От там газ към с.Ливада,предната седмица един прятел ходил и хванал малко-баби,червеноперки и някоя друга таранка.Като отидохме към 09,30ч вече имаше рибари

Намерихмеси място вързахме по един такъм и зачакахме.Рибата беше набита в тръстиката.

Колко ядове брах с този папур невие ясно,поедно време мислех да вляза да поукубам малко тръстика,иначе небеше дълбоко-около метър.Към обяд взеха да идват колеги,като нас които са търсили "брените",но неса ги намерили.

Към 01,30ч ми омръзна да вързвам поводи и с колегата решихме да събираме.Иначе риба имаше и всички хващахме,повечето баби,таранки хванах четери но бяха около 15-20см и ги пуснах.Ето и улова.

Другата седмица ако е хубаво времето пак ще я пробваме, но този път с барбекю.Наслука на всички колеги...

Намерихмеси място вързахме по един такъм и зачакахме.Рибата беше набита в тръстиката.

Колко ядове брах с този папур невие ясно,поедно време мислех да вляза да поукубам малко тръстика,иначе небеше дълбоко-около метър.Към обяд взеха да идват колеги,като нас които са търсили "брените",но неса ги намерили.

Към 01,30ч ми омръзна да вързвам поводи и с колегата решихме да събираме.Иначе риба имаше и всички хващахме,повечето баби,таранки хванах четери но бяха около 15-20см и ги пуснах.Ето и улова.

Другата седмица ако е хубаво времето пак ще я пробваме, но този път с барбекю.Наслука на всички колеги...
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: В търсене на рибата
Ей най-накрая да изгрее слънце и при теб
Идвам сега да почерпиш за информацията

Идвам сега да почерпиш за информацията
- pachosz
- сериозен играч
Доволно

Добри "баби". Който ги търси - намира.
- nikolaiiliew
- сериозен играч
Днес и аз видях една подобна кофа от около 20 л. почти пълна от същото място. Да Ви кажа не ме накефи - човека се чудеше на кой да я раздава. Беше я уловил за около 3-4 часа - голяма хамалогия е било - да я улови и после да я разнася. Да му се чудиш на акъла.... Да беше уловил и показал 10 класни бряни, щях да му завиждам и да му се възхищавам. Но всеки си разбира риболова по своему.
-
- сериозен играч
Кофата на снимката е пет литрова.Повечето риба е хвани-посни!!! И аз им се чудя какво ще я правят толкова риба,но..... 

екстра улов или кофата е много малка или бабите са класни
- antivik
- кандидат преподавател

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- anton jambol
- фен клуб-скобар
прекрасни баби хубав репортаж от това по голям кеф нема 

Хвани и пусни не бъди алчен
Колега ония ден ходихме на сащотот място , оба4е брат ти казвам нищо за 2 4аса.
тбК
-
- сериозен играч
Аз,бях над моста към селото,всички които бяха там взимаха доволно.Под моста имаше доста хора,но за там незнам дали са хващали.