Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

Колеги , моля Ви за мнение !!!
Модератори: emo vasilev, Кърцата
Колеги , моля Ви за мнение !!!
Здравей Те . Спрял съм се на тази лодка и сигурно има ,, стари ку4ета" в този бранш , които могат да кажат , какви са им впе4атленията от лодката . Ето лодката - http://www.techno-x.info/?view=products&id=246 . Кажете , ако знаете + - совете и недостатаците на лодката . Благодаря предварително
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Колеги , моля Ви за мнение !!!
Не съм я ползвал,но съм виждал такава.Много е добра,имаш ли парите не се чуди,струва си.
Мн благодаря колега , но по - друго е , ако има някой , който я ползва да сподели мнението си . Поздрави 

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Много пара,много нещо.
не съм разбирач на лодки,има и по илядо лева ,ама като има и родно производство,във В.Търново мисля че правеха ,по около 300 лв и вършат същата работа
не съм разбирач на лодки,има и по илядо лева ,ама като има и родно производство,във В.Търново мисля че правеха ,по около 300 лв и вършат същата работа

Аз там съм пораснал...
Както и ти и аз не съм никаф разбира4 , така 4е колега , ако имаш някакви кординати на пройзводителя от В. Търново - ДАВАЙ ГИ 

Здравей Колега Имам същата лодка и много съм доволен Дистанция, маневреност, лесна за обслужване, тиха,Светлините са ярки за нощно разпъване при добра видимост, До 15 разпъвания над 100 метра(зависи от скоростта и вятъра)Недостатъци:Един контейнер и разпъваш една въдица. Дано съм бил полезен