Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Цонево ?
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Какво кълве на яз.Цонево ?
RAAZIEL написа:На кое място ги надра така яко,колега?Май утре ме изтървахаPavel Qnakiev написа:Здравейте колеги в събота бях на язовира и се получи добър риболов излизаха и бабушки ,уклей ,костур и дори една платика .В началото рибите бяха по на вътре дистанция 30-35 метра а след 3 или по точно когато пекна взеха да взимат и на седмиците всичко това на стръв пинки .Ето малко и снимки .и ще се пробвам някъде около Чудните скали,ама след толкова противоричиви мнения не знам още къде да се спра.
Ами колега бяхме точно срещу чудните скали има една голяма скала и та точно под нея ..... но сега когато чета коментари рибата май май я няма никъде ...но аз пак смятам да я пробвам в четвъртък па да видим...

Май разбрах.Ще отида пък ще видим 'кво ще стане,а утре вечер ще обадя....
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
-
- вече хвърля и на тежко
А добре добре няма да е лошо и аз хем да се подготвя за четвъртък , хайде успех от мен 

Бях обещал инфо,но малко ще ви разочаровам,защото до Цонево не можах да стигна.От както семейството ми се увеличи с нов член
,риболовите ми рязко секнаха и по предварителна информация реших да отида на сигурно да подърпам шарани,че скоро не знам кога ще ме отърват пак.

-
- вече хвърля и на тежко

- lishev_64
- разбира нещата
RAAZIEL написа:Бях обещал инфо,но малко ще ви разочаровам,защото до Цонево не можах да стигна.От както семейството ми се увеличи с нов член,риболовите ми рязко секнаха и по предварителна информация реших да отида на сигурно да подърпам шарани,че скоро не знам кога ще ме отърват пак.

Добре, че от време на време се вслушваш в съветите на по-мъдрите.

ЧАКАМЕ ИНФОТОоооо....!

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Сори пич,но ето защо не отидох да гоня бабитеPavel Qnakiev написа:![]()
Еххххх колега аз тука цяла вечер следя темата да драснеш някой ред да видя как е било ,но няма проблеми жив и здрав

- Георги Кръстев
- сериозен играч
Оо да и аз предната неделя изневерих с тези хубавици.

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!

-
- ще става разбирач
браво Гоше ,стола е много добър
-
- вече хвърля и на тежко
Еййй добър риболов сте спретнали и двамцата браво на вас,а сега за мен утре отивам да ги моря на Цонево че да видим каква ще я фтасаме ..
Хей никой ли не отскочи до Цонево па да драсне два реда?Аз само днес имах свободни 4 часа та отскочих до Бозвелийско иначе щях да отида до Цонево.На Елешница няма все още риболов знам че не е тук мястото но все пак на някой може да съм полезен
Днес бях там.След Чудните скали, малко след паметника.Излизаше предоволно уклей ама и бая ни поваля.Бе начесах крастата.
Благодаря колегаиванко написа:Днес бях там.След Чудните скали, малко след паметника.Излизаше предоволно уклей ама и бая ни поваля.Бе начесах крастата.

- Георги Кръстев
- сериозен играч
Незнам какво ще се случи след това застудяване, но от колеги влезли с лодка и сонар ми казаха, че има огромни пасажи с риба точно пред черешова градина. Това е инфо от 2 дена....Рибата е била на 9м дълбочина на 20 м от брега, ако някой в района може да пробва....
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!