Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Какво кълве на яз.Сопот?
Модератор: Paublo_Eskobar
- Menkata
- фен клуб-скобар
Re: Какво кълве на яз.Сопот?
Ето снимки от вчера,беше ми студено и се извинявам за качеството.Хванах 3 уклея и си тръгнахКристиян Стефанов написа:Как е нивото на язовира?Има ли вода на гребната база?

п.с Водата се качва на всеки час с някакви см

По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
- Диканаров
- кандидат преподавател
Георги, виж мостовете
Менката е така любезен да ги покаже на снимките си.
Менка, благодаря за хубавата новина! Нивото ако се качва със см. на час прави 48см. за денонощие, а това е отлично!
Можем да очакваме язовирът да се напълни до края на март! 

Менка, благодаря за хубавата новина! Нивото ако се качва със см. на час прави 48см. за денонощие, а това е отлично!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- Menkata
- фен клуб-скобар
Ами от всякъде се стича вода.Ако завали както трябва наистина за месец март,ще е поне на половината язовира.Но "ако" е вълшебна дума 

Риба къща няма.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Да,Диканаров написа:Георги, виж мостоветеМенката е така любезен да ги покаже на снимките си...
Видях ги и горе-долу се ориентирах

Последно промяна от G.Petkov на Пет Фев 22, 2013 9:34 pm, променено общо 1 път.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Да,
По-добре да изчакаме !!!
По-добре да изчакаме !!!
- MITKO70
- кандидат преподавател
Менка,много полезна снимка си направил на мостовете,евала.Не знам дали ще се напълни до горе,дано е дъждовна пролетта,че тези вади дето текат са подпочвени води,слаба работа.
Всичко може,но не всеки го можe.

Ще е зле откъм вода,туй лето господне,заваля Осъма качи 2 дни,и обратно пак старата песен,и в Топля е същото,къде ще хвърля хайвер, освен в калта,няма да има къде,или по камъните на стената. 

Риба къща няма.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Данчо,имаш предвид ,че пускат вода за ВЕЦ-овете?С това точене за този ток му разказаха играта ,а сняг/вода/няма
,но там е голяма играта. 

Всичко може,но не всеки го можe.

Не,Митко язовира е спрян,но си няма вода в Топля,и другите дерета,слаб дебит,и от там празен язовир.Есенното източване му бе много.
Риба къща няма.
- Menkata
- фен клуб-скобар
Не бързайте с пълненето.Миналата година за 1 месец язовира се напълни.Те първа предстоят снеготопене и дъждове.В балкана снега стои не е мръднал.Ще бликнат вадите.Река Вит е с добър дебит надоло и не е нужно язовир Сопот да подържа ВЕЦ.
Има ли някаква слука на река "Калника",ако не се лъжа Сопот изтича в нея?
Знам,че държи уклей,клен,и щука,не съм ходил много одавна там,ще се радвам ако някой даде актуална информация!!
Знам,че държи уклей,клен,и щука,не съм ходил много одавна там,ще се радвам ако някой даде актуална информация!!
НЕ ИЗПОЛЗВАМ Facebook!!!
-
- новобранец
По река Калника има щука?viiksan написа:Има ли някаква слука на река "Калника",ако не се лъжа Сопот изтича в нея?

Кеф цена няма!!
Разбира се,че няма щука ... толкова бърза река,заеби ти ...
и уклей няма,има т.н "пръскач" преди години Бог да го прости с баща ми ... ходехме под моста на Лесидрен имаше много добар вир,също така ... обаче когато язовира е спрян и няма точене ,защото водата е ужасно силна долу ... има мнгоо добри парчета клен ... по кили и + ... има много куртаж и ... черна мряна има,но трябва много тактически добре да се подготвиш,защото рибата е доста наплашена ... много хубава река за мен ...
сега незнам как е ... говоря ти за +4 години ...
и по Рубин(отатък Сопот) реката откъм с.Сопот преди имаше адски много риба : мряна,клен ... там хванахме в тая вада 1,3 кг клен на плувка на мамареец ... ама от +5 години нема никой ,няма вода неможе рибата да се качи ... и си е ебало майката,коритото е много мръсно ... ужас ...
и уклей няма,има т.н "пръскач" преди години Бог да го прости с баща ми ... ходехме под моста на Лесидрен имаше много добар вир,също така ... обаче когато язовира е спрян и няма точене ,защото водата е ужасно силна долу ... има мнгоо добри парчета клен ... по кили и + ... има много куртаж и ... черна мряна има,но трябва много тактически добре да се подготвиш,защото рибата е доста наплашена ... много хубава река за мен ...