Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
evroto1972
новобранец
новобранец

Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?

Мнение от evroto1972 »

limon_84 написа:Привет колеги ,
Някой да е открил сезона тази година на язовир Николаевка или на язовир Засмядово ?
Смятам да се разходя идната седмица но не знам какво е положението там , ако може малко информация . Инак за Тръстиково вече имам инфо , един колега ми показа снимки хванали са доста за това студено време.
Поздрави
Може и да си първият. Ако отидеш пиши какво е станало.
stilianssvik
новобранец
новобранец

Мнение от stilianssvik »

Здравейте колеги.Вчера 05.03.2013г.ходих на язовир Бозвелийско.С колегата хванахме над 70 кг. риба.Двамата ловихме с по една въдица на плувка.Стръвта беше сладка царевица.Язовира има и сайт http://www.bozveliisko.com/.Дано да съм ви бил полезен.
vasileva
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vasileva »

Колега ти да не си рекламно лице на язовира?Всички знаем че са го отворили.Пусни малко снимки от риболова,защото така звучи много секси...70кг не е 7,или ме навежда на мисълта,че си гъстак със собственика.Как така си регистриран от 2008г и ти е второ мнение при условие че язовира е пуснат от 5дни.Не сме дедективска агенция ама от рибар до рибар си личи...
stilianssvik
новобранец
новобранец

Мнение от stilianssvik »

Здравей,Vasileva.Не съм рекламно лице на никого. По въпроса, кога съм регистриран и колко мнения съм пуснал, едва ли интересува някого. Риболовствам от доста години, но не пред компютъра. Писах за излета си, защото смятам, че много колеги ще искат да си начешат крастата след тая дълга зима. А също така не знам друг язовир във Варненска област да има толкова риба, освен яз. Тръстиково, но там условията са съвсем други. Ето малко секси снимки. Размерът на снимките е много голям и не мога да ги кача. Ето сайт където са качени: https://www.ИЗТРИТО СЪДЪРЖАНИЕ.net/guide.php?id=173
kai6a
новобранец
новобранец

Мнение от kai6a »

РИБАТА във водоемите е за ловене!!!!!!
На БОРСАТА за ядене!!!!!!
CATCH & RELEASE
stilianssvik
новобранец
новобранец

Мнение от stilianssvik »

DSC_0253-1.jpg
DSC_0253-1.jpg (74.88 KiB) Преглеждано 1520 пъти
stilianssvik
новобранец
новобранец

Мнение от stilianssvik »

DSC_0251-1.jpg
DSC_0251-1.jpg (80.24 KiB) Преглеждано 1518 пъти
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

stilianssvik написа:Здравей,Vasileva.Не съм рекламно лице на никого. По въпроса, кога съм регистриран и колко мнения съм пуснал, едва ли интересува някого. Риболовствам от доста години, но не пред компютъра. Писах за излета си, защото смятам, че много колеги ще искат да си начешат крастата след тая дълга зима. А също така не знам друг язовир във Варненска област да има толкова риба, освен яз. Тръстиково, но там условията са съвсем други. Ето малко секси снимки. Размерът на снимките е много голям и не мога да ги кача. Ето сайт където са качени: https://www.ИЗТРИТО СЪДЪРЖАНИЕ/guide.php?id=173
Kолега,не обръщай внимание на колежката.Отдавна следя мненията и освен да изяде някакви Л....А,друго в този форум не прави,въпреки ,че има 95 мнения :!: :!: :!: :!: :!:
По принцип не обичам да се конфронтирам,но не издържах на поредния и жлъчен,изпълнен с ирония коментар.Аз бях от другата страна на пазачите и въпреки,че бях сам хванах около 30-35кг.И сакън да не се окажа и аз рекламно лице ето и моя улов,че даже ще посна и две ваши снимки правени с моя апарат, де да знае човек-може и да сме се наговорили.Такива хора са смешни :lol: :lol: :lol:
Изображение

и вашите
Изображение
Изображение

Жива и здрава колежке,далеч ще стигнеш така :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
Аватар
RAAZIEL
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от RAAZIEL »

За да няма повече въпроси
http://www.nariba.com/forum/viewtopic74256.html
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
stilianssvik
новобранец
новобранец

Мнение от stilianssvik »

berk0199 написа:Колеги на на мач ли ги ловихте ?

Колега, да на мач. Сутринта рибата беше на дъното, а като понапече се качи в по-горните слоеве на водата.
limon_84
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от limon_84 »

Браво колега , напълни ми очите :) аз отдавна се подготвям за откриване на сезона но ако не е тайна можели да ни дадеш малко инфо за условията на язовира , каква е таксата , колко пръта можеш да използваш ,пътя до там как е , имали място пригодено за джъз-бъз с маси и пейки. Благодаря и наслука
Всяко хоби е за удоволствие :)
SRUBSKOTO
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от SRUBSKOTO »

колеги днес ходих на левски ,пазача каза че за момента няма да го отварят и тази година ...за съжаление ...затова в неделя на бозвелийско
Аватар
nazoman2000
новобранец
новобранец

Мнение от nazoman2000 »

SRUBSKOTO написа:колеги днес ходих на левски ,пазача каза че за момента няма да го отварят и тази година ...за съжаление ...затова в неделя на бозвелийско
Колега, драсни после един ред да разкажеш, защото аз пък смятам в понеделник да откривам. Поздрави и наслука
Най-важното е да си мераклия и да правиш нещата с кеф
mitko_64
новобранец
новобранец

Мнение от mitko_64 »

Здравейте и от мен.Днес открих сезона на Круша. Като цяло беше слабо ,но поне не бяхме капо.Хванахме три шаранчета и около 3кг. таранка.Общо взето сме доволни като за първи риболов.
Аватар
Анатоли Стоименов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Анатоли Стоименов »

mitko_64 написа:Здравейте и от мен.Днес открих сезона на Круша. Като цяло беше слабо ,но поне не бяхме капо.Хванахме три шаранчета и около 3кг. таранка.Общо взето сме доволни като за първи риболов.

Колега на големия при Стефан ли?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”