Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Може и да си първият. Ако отидеш пиши какво е станало.limon_84 написа:Привет колеги ,
Някой да е открил сезона тази година на язовир Николаевка или на язовир Засмядово ?
Смятам да се разходя идната седмица но не знам какво е положението там , ако може малко информация . Инак за Тръстиково вече имам инфо , един колега ми показа снимки хванали са доста за това студено време.
Поздрави
-
- новобранец
Здравейте колеги.Вчера 05.03.2013г.ходих на язовир Бозвелийско.С колегата хванахме над 70 кг. риба.Двамата ловихме с по една въдица на плувка.Стръвта беше сладка царевица.Язовира има и сайт http://www.bozveliisko.com/.Дано да съм ви бил полезен.
Колега ти да не си рекламно лице на язовира?Всички знаем че са го отворили.Пусни малко снимки от риболова,защото така звучи много секси...70кг не е 7,или ме навежда на мисълта,че си гъстак със собственика.Как така си регистриран от 2008г и ти е второ мнение при условие че язовира е пуснат от 5дни.Не сме дедективска агенция ама от рибар до рибар си личи...
-
- новобранец
Здравей,Vasileva.Не съм рекламно лице на никого. По въпроса, кога съм регистриран и колко мнения съм пуснал, едва ли интересува някого. Риболовствам от доста години, но не пред компютъра. Писах за излета си, защото смятам, че много колеги ще искат да си начешат крастата след тая дълга зима. А също така не знам друг язовир във Варненска област да има толкова риба, освен яз. Тръстиково, но там условията са съвсем други. Ето малко секси снимки. Размерът на снимките е много голям и не мога да ги кача. Ето сайт където са качени: https://www.ИЗТРИТО СЪДЪРЖАНИЕ.net/guide.php?id=173
РИБАТА във водоемите е за ловене!!!!!!
На БОРСАТА за ядене!!!!!!
CATCH & RELEASE
На БОРСАТА за ядене!!!!!!
CATCH & RELEASE
-
- новобранец
-
- новобранец
Kолега,не обръщай внимание на колежката.Отдавна следя мненията и освен да изяде някакви Л....А,друго в този форум не прави,въпреки ,че има 95 мненияstilianssvik написа:Здравей,Vasileva.Не съм рекламно лице на никого. По въпроса, кога съм регистриран и колко мнения съм пуснал, едва ли интересува някого. Риболовствам от доста години, но не пред компютъра. Писах за излета си, защото смятам, че много колеги ще искат да си начешат крастата след тая дълга зима. А също така не знам друг язовир във Варненска област да има толкова риба, освен яз. Тръстиково, но там условията са съвсем други. Ето малко секси снимки. Размерът на снимките е много голям и не мога да ги кача. Ето сайт където са качени: https://www.ИЗТРИТО СЪДЪРЖАНИЕ/guide.php?id=173

По принцип не обичам да се конфронтирам,но не издържах на поредния и жлъчен,изпълнен с ирония коментар.Аз бях от другата страна на пазачите и въпреки,че бях сам хванах около 30-35кг.И сакън да не се окажа и аз рекламно лице ето и моя улов,че даже ще посна и две ваши снимки правени с моя апарат, де да знае човек-може и да сме се наговорили.Такива хора са смешни

и вашите
Жива и здрава колежке,далеч ще стигнеш така

ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
За да няма повече въпроси
http://www.nariba.com/forum/viewtopic74256.html
http://www.nariba.com/forum/viewtopic74256.html
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
-
- новобранец
berk0199 написа:Колеги на на мач ли ги ловихте ?
Колега, да на мач. Сутринта рибата беше на дъното, а като понапече се качи в по-горните слоеве на водата.
Браво колега , напълни ми очите
аз отдавна се подготвям за откриване на сезона но ако не е тайна можели да ни дадеш малко инфо за условията на язовира , каква е таксата , колко пръта можеш да използваш ,пътя до там как е , имали място пригодено за джъз-бъз с маси и пейки. Благодаря и наслука

Всяко хоби е за удоволствие 

-
- вече хвърля и на тежко
колеги днес ходих на левски ,пазача каза че за момента няма да го отварят и тази година ...за съжаление ...затова в неделя на бозвелийско
- nazoman2000
- новобранец
Колега, драсни после един ред да разкажеш, защото аз пък смятам в понеделник да откривам. Поздрави и наслукаSRUBSKOTO написа:колеги днес ходих на левски ,пазача каза че за момента няма да го отварят и тази година ...за съжаление ...затова в неделя на бозвелийско
Най-важното е да си мераклия и да правиш нещата с кеф
Здравейте и от мен.Днес открих сезона на Круша. Като цяло беше слабо ,но поне не бяхме капо.Хванахме три шаранчета и около 3кг. таранка.Общо взето сме доволни като за първи риболов.
- Анатоли Стоименов
- научил се да хвърля
mitko_64 написа:Здравейте и от мен.Днес открих сезона на Круша. Като цяло беше слабо ,но поне не бяхме капо.Хванахме три шаранчета и около 3кг. таранка.Общо взето сме доволни като за първи риболов.
Колега на големия при Стефан ли?