Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
- Vid
- кандидат преподавател
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Излъчвали са репортажи за него. Последният беше от Яне Янев, които го характеризира като най големия кмет-феодал в Б-я.
Все де хора познавам гласуват против него и по голямата част от гражданите е против него и тоя пак печели изборите, как става това?
Ако дължа и една стотинка неплатена на общината, аз съм лишен от обслужване. Не мога дете да си родя, не мога сделка да направя, нищо не мога. Защото, кога ида в общината, първо ме проверяват за задължения.... Тази практика на кмета беше оспорвана в съда и ВАС се произнесе, че е противозаконно и противоконституционно и кВо от това? Че висшия административен съд на нашия дерибей даже и шапката не може да му наклони....
Вие чували ли сте за такива глоби: налагана от общинска полиция примерно за непозволено паркиране = 50 лв. Ако глобата не се плати, тя нараства всеки следваш месец с 50 лв. и след 10 м. стига да 500 лв. - максимален размер. Това е гласувано и прието от общински съвет и беше обявено за незаконно пак от ВАС (има обявено и публикувано съдебно решение), ама кВо от това?
Просто абсурдите в държавата Абсурдистан са безкрайни.... Всеки наш нов ден е една безкрайна битка за оцеляване... Е, така не се живее хора...
Все де хора познавам гласуват против него и по голямата част от гражданите е против него и тоя пак печели изборите, как става това?
Ако дължа и една стотинка неплатена на общината, аз съм лишен от обслужване. Не мога дете да си родя, не мога сделка да направя, нищо не мога. Защото, кога ида в общината, първо ме проверяват за задължения.... Тази практика на кмета беше оспорвана в съда и ВАС се произнесе, че е противозаконно и противоконституционно и кВо от това? Че висшия административен съд на нашия дерибей даже и шапката не може да му наклони....
Вие чували ли сте за такива глоби: налагана от общинска полиция примерно за непозволено паркиране = 50 лв. Ако глобата не се плати, тя нараства всеки следваш месец с 50 лв. и след 10 м. стига да 500 лв. - максимален размер. Това е гласувано и прието от общински съвет и беше обявено за незаконно пак от ВАС (има обявено и публикувано съдебно решение), ама кВо от това?
Просто абсурдите в държавата Абсурдистан са безкрайни.... Всеки наш нов ден е една безкрайна битка за оцеляване... Е, така не се живее хора...
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
-
- Модератор
Неизпълнението на съдебно Решение се преследва като престъпление, но това е друга тема.Просто някой трябва да свърши черната работа. Може би в Кърджали зрее следващата Варна.
- Vid
- кандидат преподавател
Защо? През ден съм в Кърджали и региона и ич не виждам подобни индикации.dantho.mihov написа:Може би в Кърджали зрее следващата Варна.
Знаеш ли, че едни от най скъпите имоти в Б-я като отношение население-икономика са в Момчилград или Крумовград? Там има голям бизнес в това отношение, породено от липса на ново строителство и от изселниците в Турция, която е с много по голям стандарт на живот от милата ни татковина...
Ако намекваш за някаква етническа нотка, такава просто няма. Аз съм етнически българин-християнин, но съм живял сред турско езичен етнос. И повярвай ми, че те са по добри от нас.
За по богатите турци, берекета е начин на живот, т.е. те строят чешми, помагат на по бедните, през байряма колят добитък и раздават..... В този регион, кражби няма, всички са много сърдечно настроени и толерантни.
Споделям то това тук и за тези кои не са посетили този югоизточен регион..... Направете го, за да се полюбувате на уникалната българска природа и хора в този забравен край на държавата....
А, риболова по реките там е незаменимо удоволствие, съчетано с уникалната природа на този край.....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
Добър вечер, добро утро и гутен четФъртък, господа преходници!
Колегата Данчо Михов, най вероятно е имал предвид Хасково за назряващият конфликт между граждани и кмета - дерибей.
В по предните постове някой спомена думата бизнес, та се сетих за този виц:
О, Жоре, кво става, майна?
- А, Ванка, супер бе, пич.
-Как си? Работа?
- О, започнах свой бизнес.
-Верно ли бе? И кво?
- Ми, отворих си едно бордейче.
-Стига бе, наистина?
-Да, даже и ценоразпис си
имам.
-Свирка-5 лв.
-Отзад- 10 лв.
-Свирка и отзад- 20лв.
- Бе, пич, отпред няма ли?
-Малък бизнес бе майна,
работя сам!
Че думата ми е, че май в днешно време всички правим свирки и бизнесмени и наемници, изключая престъпните босове и групировки.
Аз например в моя дом съм забранил да се употребява думата "бизнес", като мръсна дума, защото още ближем раните си от него. След 15 - годишен "успешен" бизнес който правехме със супругата ми, благодарение на "коректни" партньори един ден осъмнахме по бели гащи и без пукнат лев във джоба. А колко безсънни нощи и колко болести си докарахме , не ми се говори.
В тази държава, ако не си престъпник и тепегьоз, нормален бизнес не може да се прави, само гърч, горчивина и разбити нерви ти остават.
Преди 20 години бях здрав,ама исках и да съм богат, сега не искам да съм богат, а искам да съм здрав, ама....я карам на антидепресанти и една шепа хапове...
Колегата Данчо Михов, най вероятно е имал предвид Хасково за назряващият конфликт между граждани и кмета - дерибей.
В по предните постове някой спомена думата бизнес, та се сетих за този виц:
О, Жоре, кво става, майна?
- А, Ванка, супер бе, пич.
-Как си? Работа?
- О, започнах свой бизнес.
-Верно ли бе? И кво?
- Ми, отворих си едно бордейче.
-Стига бе, наистина?
-Да, даже и ценоразпис си
имам.
-Свирка-5 лв.
-Отзад- 10 лв.
-Свирка и отзад- 20лв.
- Бе, пич, отпред няма ли?
-Малък бизнес бе майна,
работя сам!
Че думата ми е, че май в днешно време всички правим свирки и бизнесмени и наемници, изключая престъпните босове и групировки.
Аз например в моя дом съм забранил да се употребява думата "бизнес", като мръсна дума, защото още ближем раните си от него. След 15 - годишен "успешен" бизнес който правехме със супругата ми, благодарение на "коректни" партньори един ден осъмнахме по бели гащи и без пукнат лев във джоба. А колко безсънни нощи и колко болести си докарахме , не ми се говори.
В тази държава, ако не си престъпник и тепегьоз, нормален бизнес не може да се прави, само гърч, горчивина и разбити нерви ти остават.
Преди 20 години бях здрав,ама исках и да съм богат, сега не искам да съм богат, а искам да съм здрав, ама....я карам на антидепресанти и една шепа хапове...
Никоя риба не е по - важна от живота !
Тоз каунския си заслужава съдбата щот писа тъпотии за мене и кат го ВИДях първо мислих да му осигуря един "масаж"- да е...а продажния анус - тез резаните ги кръстихме кат бях "червена шапчица" - 89 - та година - "добрички " билиvatus56 написа: Преди 20 години бях здрав,ама исках и да съм богат, сега не искам да съм богат, а искам да съм здрав, ама....я карам на антидепресанти и една шепа хапове...

- Христо Рангелов
- разбира нещата
lostbulgaria.com Ако нямате какво да правите в свободното си време влезте в този сайт , уникален е!!
"The more you know, the less you carry"
Младши,това повечето съм го гледал на живоХристо Рангелов написа:lostbulgaria.com Ако нямате какво да правите в свободното си време влезте в този сайт , уникален е!!

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Гледам и много ми харесват снимките..
Ако знаеш какъв спокоен живот беше..........Христо Рангелов написа:Гледам и много ми харесват снимките..

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Измислих един израз по повод мисленето на българина: Офф(в)че мислене.. 

Гледай , шанса да си отвоювате нещо е сега - дъртите алчни гъзове после няма да ви пуснат.Никакви компромиси - газ до дупка - всеки айдук гледа да опази гепеното - и кръв да пусне пак ша остане - съвет от дърта шаврантияХристо Рангелов написа:Измислих един израз по повод мисленето на българина: Офф(в)че мислене..

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Наскоро попаднах на една книга на Ян Ван Хелзинг казва се "Не пипай тази книга".Изключителна книга,интересна,увлекателна.Говори се за конспирации и заговори как висшите кръгове се опитват да поробят обществото с увеличаване на бедността,масони и други такива.Много е интересна прочетете я.
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]

После што ниама Шинген - ми те хорътъ пишат - не пипай ,ма пипаме и ас на жината викам ни пипай - после две чаветаД.Граховски написа:Наскоро попаднах на една книга на Ян Ван Хелзинг казва се "Не пипай тази книга"

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
моя грешка 

Tell people there’s an invisible man in the sky who

Тигре,това ще да е за теб.....,младежта,ако има нужда да вика!? 

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!