Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим?
Марионетките не мислят - на тях им дърпат конците - 4 000 000 е заветната хамериканска цел - ша е достигнат скоро - епидемия от ендокриноложки и онкологични заболявания сред населението нетипични за нас,стрес, ценови шок - доста " случайни" неща за БГRedimido написа:Е предполагам, че никой не мисли че марионетките могат и знаят как да управляват в такива мащаби....................

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Redimio, само едно мога да ти кажа: планът Ран-Ът 

"The more you know, the less you carry"
Остров на благоденствието преди войната - пример за съседите си.Започнатата от цар Борис Три / цитирам Д.Пенев/Redimido написа:
Друга типично българска черта...каквото и да стане - другите са виновни. Нека си припомним за българите:

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Да мисли един човек като мене..
Не мога да ги разбера всички, какво я боготворят толкова тая Америка, че и празниците и празнуват..
Не мога да ги разбера всички, какво я боготворят толкова тая Америка, че и празниците и празнуват..
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ами да- това е! На марионетките им остава или цял живот да гледат "СКАТ" и да плюят по тези дето "го могат" или да намерят най-добрия начин за тях да живеят целесъобразно с нуждите си и нещата, които им доставят щастието. Има хора за всичко под слънцето, едни живеят за да управляват и да бъдат велики, а други живеят за да ходят на риба и да възпитават деца...трети се раждат за да мизерстват (пример Африка). Няма начин всички да са велики мозъци и конспиратори, а и самият аз не бих искал да съм на мястото на тези дето управляват света. Годинките си текат, а с тях и моето време...аз съм благодарен, че не съм се родил в държава, в която СПИН и оръжия са нещо като баница с боза и Бело Виктори. Че мога да избера на кой гьол да ида за риба, че въпреки всички инсинуации и манипулации БГ е държава в която сме мизерни, ама заведенията ни са пълни и т.н. Дреме ми че някой решил да се товари да движи световната конспирация. Знаете ли как живеят тези хора?! Те не са свои си!
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ице, не вярвам че знаеш за какво говоришХристо Рангелов написа:Redimio, само едно мога да ти кажа: планът Ран-Ът

"Световната конспирация" е такава защото никой не знае какво се случва...да не би да вярваш, че би могъл да имаш и най-малка представа за истината в този мащаб? Ако е така...е..."Твоя воля, господине - казал Андрешко и подкарал каруцата"
Гледай,от майчина линия сме изселници от Лозенград - днес в Турция и сме били доста заможни хора.През 1912 - 13 при клането цялата рода емигрира в Хамерика. Само дядо ми остава и са заселват в Бургас.Имам 23 втори братовчеди в Пенсилвания,Детройт, Ню Йорк - ходих и видях как е там - не ми хареса - гадна държава.Хамериканците като руснЯците са научени да тачат само собствената си нация - другото е напаст щом нямат файда от него.Единствено уважавам швабите - дали са ни гювеч повече отколкото заслужаваме - и срещу тях се обръщаме през 45 година - що ли се чудиме отказа за приемане в Шенгенското пространствоХристо Рангелов написа:Да мисли един човек като мене..

- Христо Рангелов
- разбира нещата
http://www.bgsviat.narod.ru/ Ето тук може да видите всичко за този план за унищожението на България..
Ето ви малко поезия от Есенин:
Шел Господь пытать людей в любови,
Выходил он нищим на кулижку.
Старый дед на пне сухом в дуброве,
Жамкал деснами зачерствелую пышку.
Увидал дед нищего дорогой,
На тропинке, с клюшкою железной,
И подумал: "Вишь, какой убогой,-
Знать, от голода качается, болезный".
Подошел Господь, скрывая скорбь и муку:
Видно, мол, сердца их не разбудишь...
И сказал старик, протягивая руку:
"На, пожуй... маленько крепче будешь".
Ето ви малко поезия от Есенин:
Шел Господь пытать людей в любови,
Выходил он нищим на кулижку.
Старый дед на пне сухом в дуброве,
Жамкал деснами зачерствелую пышку.
Увидал дед нищего дорогой,
На тропинке, с клюшкою железной,
И подумал: "Вишь, какой убогой,-
Знать, от голода качается, болезный".
Подошел Господь, скрывая скорбь и муку:
Видно, мол, сердца их не разбудишь...
И сказал старик, протягивая руку:
"На, пожуй... маленько крепче будешь".
- Redimido
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Мисля че точно тази идеализация на нещата пречи много за истинското осъзнаване. Първо от освобождението до първата балканска война не е ясно кой управлява...после има първа световна - глад и мизерия. След това се случва това, което предшества големите падения..."затишие пред буря". Всички казват - добре сме...тровят царя, политически междуособици и после бомбардират София. После комунизма...И всичко това в родната ни България. ХОРА, прочетете малко повече история, ама я четете безпристрастно, а не като фен на ФК "Левски" или "ЦСКА" София! България е била добре единствено през Средновековието - истинско чудо е че не сме се затрили! С нашия манталитет!Teo 62 написа:Остров на благоденствието преди войната - пример за съседите си.Започнатата от цар Борис Три / цитирам Д.Пенев/Redimido написа:
Друга типично българска черта...каквото и да стане - другите са виновни. Нека си припомним за българите:
идустриализация на БГ и завършена от Т.Живков успешно - признато от Европейските историци и анализатори.Съсипана безвъзвратно от БКП,БСП и производните и формации до днес под диктовката на хамериканските уроди.
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Тео , рода ти има значи богата история
Че и на 2 континента се разпростирате.. 

Сега не е време за секс!!!Teo 62 написа:Цена за секса не видяхТелескоп написа:Тигре,това ще да е за теб.....,младежта,ако има нужда да вика!?
По време на революционните промени трябва здрав морал!!!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Българите сме като хлебарките бре, ние ще сме последните оцелели на тая пуста земя!!!
На пет бреХристо Рангелов написа:Тео , рода ти има значи богата историяЧе и на 2 континента се разпростирате..

И здраво ие....бане - тез младите рИволюцинерки кой ша ги учи да държат пушкатаТелескоп написа: По време на революционните промени трябва здрав морал!!!![]()

- Христо Рангелов
- разбира нещата
Аз се чудя що искаш да влизаш у пулитикътъ, ти искаш света да завладеете..