Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

За Бяла на Гарваново !
Модератор: Paublo_Eskobar
- ribarq
- сериозен играч
За Бяла на Гарваново !
ИНфото ми е от днеска ! много бяла риба излиза както на жива стръв така и със Спининг туистери ,воблери , изкуствени примамки !
Тези дни мой приятел има изкарани 6 бели от 2-до 6 кг на туистер !
УСПЕХ !
Тези дни мой приятел има изкарани 6 бели от 2-до 6 кг на туистер !
УСПЕХ !
-
- разбира нещата
Колега не знам на кой места си бил но аз вчера (петък)бях пак на мойто си място ,стената до кулата и от 12ч до 15ч имах повече от 4кг едри червеноперки.За бяла риба не съм хвърлял и не мога да кажа нищо.HAZART написа:Колеги вчера бях на Гарваново пълна скръб.Имаше колеги с по 1-2 червеноперки за цял ден.Таксатора ни информира,че излиза риба "като луда" но аз поразпитах и.........нищо вярно.Аз хванах 1 костур и 1 малка бяла на рибка и си ги върнах.Това е от мен.
На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
-
- сериозен играч
Колега георгиев59 бях точно срещу твоето място(видно от снимката ти) оттатък заливчето.На твоето място имаше 2 колеги имаха 2 ч/перки.А на колегата bkd: бяхме 17 човека без умения в риболова.георгиев59 написа:Колега не знам на кой места си бил но аз вчера (петък)бях пак на мойто си място ,стената до кулата и от 12ч до 15ч имах повече от 4кг едри червеноперки.За бяла риба не съм хвърлял и не мога да кажа нищо.HAZART написа:Колеги вчера бях на Гарваново пълна скръб.Имаше колеги с по 1-2 червеноперки за цял ден.Таксатора ни информира,че излиза риба "като луда" но аз поразпитах и.........нищо вярно.Аз хванах 1 костур и 1 малка бяла на рибка и си ги върнах.Това е от мен.
- CHESTARFILD
- новобранец
миналата седмица биах, целиа язовир е опасан сас мрежи. на стената биахме 12 души си4ки капо ,до обиад и си трагнахме. 2 лодки варшеиат гиола нон стоп и вадат сериозно коли4ество 6арани и толостолопи.рибата е наплащена много .сега след никулден можи и да трагни ако манат мрежите.
АСЕНОВГРАДСКИ РИБАР?
-
- разбира нещата
-
- ще става разбирач
вадат ли нещо от тия мрежи или и те са валатгеоргиев59 написа:Както вървят нещата май и на този язовир ще му ударим кръста.
Беше ми един от любимите и мога да кажа че го познавах много добре но и аз съм свидетел на мрежите и то преди няколко дни .Това го бях пускал но не е излишно да се види пак!!!!!

То риба има ама водата е повече.