Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Дали все още е вдигнат колега ?rosakat написа:Шлюза на пънчака е вдигнат до горе

-
- разбира нещата
Днес на Враждебна 777 бяхме с двама мои колеги та резултата е следния: Аз 4 пъстърви като две от тях са по половин килограм,единият ми колега също 4 а другия 3.Ловени са само на камола и бял.До нас човек на паста за цял ден хвана само една.....поздрави и успех на всички...
Пуснали са пъстърви,ловят се.Ловят се и едри бабушки,уклей също.drat написа:На Кривина на платения някой ходил ли е?
- GoriLLaz
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Аз пък в събота дясно от къщата нямах пипане 4 часа, наистина каза че са пуснали пастърва, която гонеше уклея, но от 6 човека около мен само 1 видях да извади 1 уклей...според мен е студено още.drat написа:На Кривина на платения някой ходил ли е?
- TRAP
- ще става разбирач
Преди малко се прибрах от 777 пъстърва 10бр и един шаран 2кг всичко на бял червей.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
За жалост е вдигнат, все още. Днес бях 5-6 часа по реката и нямах пипане. От моста на околовръстното, до ТЕЦ-а в Дружба с половин килограм бял червей и на плувка...пълно мъртвило, много бърза и висока вода и адски много боклуци носи. Надявам се до събота да се успокой малко реката да може да се направи един добър риболов.JettroniX написа:Дали все още е вдигнат колега ?rosakat написа:Шлюза на пънчака е вдигнат до горе

'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
-
- новобранец
Здравейте,в неделя минах покрай Пънча и видях че на стената има много хора.
Ако някои от колегите е бил там моля да сподели инфо има ли смисъл да се пробвам тази седмица.
Ако някои от колегите е бил там моля да сподели инфо има ли смисъл да се пробвам тази седмица.
-
- разбира нещата
А къде беше застанал? Аз предния ден бях на дървото малко след като влезеш и тръгнеш на дясно.Пуснаха доста риба същия ден а при теб пускаха ли или не?Последните няколко пъти на 777 се прибирам без нищо та онзи ден за пръв път спасих капото от доста време на сам.Явно като пуснат риба и кълве а като няма,то какво да ти кълве.....TRAP написа:Преди малко се прибрах от 777 пъстърва 10бр и един шаран 2кг всичко на бял червей.
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Шлюза на пънча явно е все още отворен широко...Утре сутрин с ясното съзнание за почти сигурно капо ще пробвам пак по реката, но този път от моста на Миленков нагоре към ТЕЦ-а
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
empar Днес минах по моста на Цариградско и течението на реката наистина ми се строи много буйно. Там зад ТЕЦ-а (непосредствено), предполагам вирчетата и те ще са с много мощно течение
Успех 

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
някои тренирал ли е скоро на платения на Панчарево- дали зьбатките са се раздвижили.
-
- новобранец
Днес към 16:00 ч. минах през Суходол да видя как са нещата,но колегите ме разочароваха,че положението е зле. Духаше силен вятър и може би затова. Иначе имаше доста хора.
- empar
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
JettroniX написа:empar Днес минах по моста на Цариградско и течението на реката наистина ми се строи много буйно. Там зад ТЕЦ-а (непосредствено), предполагам вирчетата и те ще са с много мощно течениеУспех
Прав си. Бях около моста на квартал Миленков от ранни зори и течението беше нереално силно. Днес все пак бе събота и имаше хора по реката, с който обменихме някоя и друга дума и се оказа, че преди да пуснат многото вода е имало нелош риболов. Днес аз успях да измъкна една бабушка на изтичане с 4гр. плувка, но абсолютно случайна, а останалите колеги се бяха свили по тишаците покрай върбите с абсолютно статични такъми и имаха по 2-3 риби. Не знам в мен ли проблема, водата ли е много, студено ли им е още...

Баластриерата зад ТЕЦ-а дава баби доволно. Покрай мен минаха поне 25 човека и почти всеки ме подканяше натам с положителни отзиви от предишните дни, но трябваше да си тръгна към 10:30 и не ми се местеше, пък и не бях подготвен за там...Това е от мен- достоверно.
-
- ще става разбирач
Някой знае ли дали може да се стигне до ТЕЦ-а,като се премине по моста на искър,по което минаваха големите камиони с баластра преди години.Там,близо до кантара и охраната.Или само през миленков?